


Alergény | neobsahuje alergény |
Alergény – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergénov |
Špecifiká a obmedzenia | bio |
NATU Kombucha uhorka a koriander je fermentovaný nápoj s intenzivnou chuťou so sviežimi ovocnými tónmi.
Kombucha pochádza z východnej Ázie. Základ tvorí sladený čaj (zelený alebo čierny), do ktorého sa pridajú kombuchové kulúury a nechajú pôsobiť po dobu 7 až 10 dní. Dĺžka procesu fermentácie má vplyv aj na výslednú chuť. Čím dlhší, tým je chuť intenzívnejiaí. Výsledkom je osviežujúci, ľahko šumivý nápoj svetlohnedej až zelenej farby, ale nie príliš sladký. Dôvodom sú kombuchové kultúry, ktoré počas procesu fermentácie spotrebujú väčšinu cukru.
NATU kombucha sa fermentuje po dobu 10 dní. Kombuchové kultúry počas tej doby premenia pôvodný čajový nálev vo vysoko probiotický, enzýmatický nápoj so sviežou režnou chuťou. Acerola z amazonského ďažďoého pralesa a zázvor z Indie kombuche dodáva ovocnú, ľahko korenenú chuť.
- BIO, bez laktózy, veganská
- s obsahom superpotravín
- balená v skle
Spôsob užitia:
Najlepšie chutí ľadovo vychladená. Pred konzumáciou nepotrepte.
Upozornenie:
Drobný zákal nie je závadou výrobku. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
- Pred otvorením pretrepte.
- Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.