Prejsť na hlavný obsah
Al Haramain Mystique Homme parfumovaná voda pre mužov

Recenzie Al Haramain Mystique Homme

parfumovaná voda pre mužov

Aká zvodná vie byť vôňa Orientu, vám odhalí pánska parfumovaná voda Al Haramain Mystique Homme . Tajuplnosť a štipka záhady, ktorú vyžaruje, podnieti zvedavosť všetkých okolo vás.

Kúpiť

Aká zvodná vie byť vôňa Orientu, vám odhalí pánska parfumovaná voda Al Haramain Mystique Homme . Tajuplnosť a štipka záhady, ktorú vyžaruje, podnieti zvedavosť všetkých okolo vás.

Kúpiť

Al Haramain Mystique Homme recenzia20

4.1
26
5
7
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Za tu cenu super, vydrží intenzivně kolem 4-6 hodin.
    Kópia recenzie od Kryštof z notino.cz
    29. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Když máte rádi vonné oleje z Egypta tak jsi ji kupte, vydrž odpovídá ceně.
    Kópia recenzie od Peter z notino.cz
    2. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Krásná silná intenzivní vůně.
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    26. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Naprosto úžasná a originální pánská vůně!
    Kópia recenzie od Sona z notino.cz
    30. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. líbí se mi vzhled a dlouho vydrží
    Kópia recenzie od jemiros z notino.cz
    24. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Hezky voní.
    Kópia recenzie od Zdeněk z notino.cz
    10. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Kupuji ji synovi. Vůně je příjemná a dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    7. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. javorový sirup
    taskara123
    6. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Moc příjemná vůně, jsem velice spokojená.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    12. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Pro muže rozhodně ne! je to neskutečně sladké..spíš než pro muže se hodí pro starou dámu.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x447892FEEEDB1444FFB057FDA863CBBE z notino.cz
    17. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pro muže rozhodně ne! je to neskutečně sladké..spíš než pro muže se hodí pro starou dámu.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x447892FEEEDB1444FFB057FDA863CBBE z notino.cz
    17. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. za dobrou cenu hoodně muziky :-)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x2C8630B29A43587E7B920D4FC31BFFF0 z notino.cz
    11. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vůně je příjemná ale dlouho nevydrží 😉
    Kópia recenzie od AN_JP_0xAE82F00C935AFE6F414006D07E9845AD z notino.cz
    10. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Úžasná vůně,dlouho vydrží a cena je super.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x1E7C88566C50EDAE07BD1FE5CBB23A64 z notino.cz
    3. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásná, intenzivní vůně pro muže. Přesně takto si představuji, jak by muž měl vonět. Sexy vůně. Vydrží opravdu dlouho. Nejdříve jsem ji kupovala naslepo pro otce a teď beru i pro manžela. Každý ji chválil, kam otec odešel. A to už měl všechny drahé parfémy a tento levný vyhrává. Určitě nebudete zklamáni. Super.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xD856681A6AF93B97281547C01031250B z notino.cz
    25. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Na horké léto jak stvořená. Příjemně kořeněná vůně...sladší typ, možná i jako únisex
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6E09C4BBF69EED8928D6CEC6B2AD96EB z notino.cz
    17. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Dnes naslepo koupené, a teda čekal jsem že bude víc svěží, ale voní spíš sladce, na začátku jak žvýkačka, pokud nečicháte až k parfému. Na začátku vůně levandule, ale hned se změní na vůni guajakového dřeva, které je sladší.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x60096E9D831E1E717581E5F7912816FC z notino.cz
    13. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Dnes naslepo koupené, a teda čekal jsem že bude víc svěží, ale voní spíš sladce, na začátku jak žvýkačka, pokud nečicháte až k parfému. Na začátku vůně levandule, ale hned se změní na vůni guajakového dřeva, které je sladší.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x60096E9D831E1E717581E5F7912816FC z notino.cz
    13. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. příjemná kořeněná vůně, manžel si jí oblíbil, takže jsem mu zakoupila další stejnou vůni, vůně je intenzivní a dlouho vydrží, za ty peníze je to kvalita
    Kópia recenzie od AN_JP_0x25AB647349C85E818BE6F9BF56A7DEE5 z notino.cz
    6. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Na horké léto jak stvořená. Příjemně kořeněná vůně...
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6E09C4BBF69EED8928D6CEC6B2AD96EB z notino.cz
    22. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?