Prejsť na hlavný obsah
Amouage Epic parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Amouage Epic

parfumovaná voda pre ženy

Aká zvodná vie byť vôňa Orientu, vám odhalí dámska parfumovaná voda Amouage Epic . Tajuplnosť a štipka záhady, ktorú vyžaruje, vás okamžite zaujme a nenechá pokojným ani vaše okolie.

Kúpiť

Aká zvodná vie byť vôňa Orientu, vám odhalí dámska parfumovaná voda Amouage Epic . Tajuplnosť a štipka záhady, ktorú vyžaruje, vás okamžite zaujme a nenechá pokojným ani vaše okolie.

Kúpiť

Amouage Epic recenzia16

4.6
14
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Oh la, la, la! Tak toto je masakr v tom nejlepším slova smyslu. Rozhodně nedoporučuji kupovat naslepo. Za mě určitě minimálně dvoufázová vůně: 1. fáze byliny, apatyka - každopádně nakopávačka, která by probudila i mrtvého. Na mě působí neskutečně silně, tedy když potřebuji sebejistotu a kuráž, beru todle. Ve 2. fázi se dostane ke slovu čaj a růže plus další orientální tóny (tuším kadidlo, skořice), tato fáze je krásná, jen mě štve, že nemá silnější projekci, 1. fáze má přitom projekci silnou. No nic. Nicméně tato vůně je opravdový masterpiece a signature scent pro značku Amouage. Chcete-li vědět o čem Amouage byl, sáhněte po ní. Za mě unisex, ale více tíhne k ženám, tedy takovým co se nedají, co nejsou žádné slepice, ale pořádné tygřice. :) Tedy pro basic bitch to fakt není.
    Kópia recenzie od Marie K. z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. krásna orientálna vôňa - pokoj, relax...
    katy
    31. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. vôňu by som ja osobne skôr nazval uni sex, aspoň mne osobne mi to nevadilo mať na sebe. kupované sestre, vôňa je dosť špecifická a odlišná, niečo ako jazmínový čaj so zvláštnym korením
    Michal
    14. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Zamilovala jsem si ji, chvili trvalo, nez se mi vune rozlezela z prvotni tezsi vune kadidla, ktere mam velmi rada. Co prijde pote je naprosto okouzkujici vune, ktera me neprestava bavit, stejne jako dlouha vydrz parfemu. Doporucuji vsem zenam, ktere maji rady vune, ktere nejsou jednoznacne, ale nechaji se prekvapit tim, jak se vune v prubehu dne rozviji.
    Kópia recenzie od Lada z notino.cz
    26. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. zaujimava nadherna vona ako vsetky od cecila zarokian 🙂
    W
    16. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Garantujem vam, ze nikdy a nikde nebudete citit podobnu vonu..je to absolutne genialna alchymia.
    Lucia
    28. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Z počátku jsem cítila především kadidlo,které se postupně vytratilo,kdy po chvíli není cítit téměř nic. Vůně je vzhledem k ceně velmi slabá a nevýrazná,spíš bych řekla,že je to slabá kolínská a velmi připomíná laciné vonné olejíčky. Mám ráda výraznější vůně,což jsem zde očekávala. Za mě veliké zklamání.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    7. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Pořídila jsem si tentokrát cestovní balení 4 x 10 ml, po kterém jsem dlouho toužila. Už ani nevím, pokolikáté od roku vydání jsem si EPIC Woman koupila - je mou nejoblíbenější vůní zn. AMOUAGE. Je to nefalšovaná pravá orientální vůně, výrazná, má vynikající výdrž, jde hezky do prostoru, zanechává krásný obláček - mluvím o edp koncentraci. Miluji její dávku kadidla, pryskyřic z borovic s damascenskou růží, lehce přislazenou vanilkou, kadidlo zmírněno kmínem a pelargonií. Ani toto balení není poslední a jednotlivé skleněné lahvičky k nošení do kabelky či do kapsy od saka s nepřehlédnutelnou magicky smaragdovou zelenou barvou si budu jistě dolévat z většího balení.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x25B9ED32C6C5255408155A668009E124 z notino.cz
    23. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Velký držák-kadidlovo-orientální na zimu ,ale i na letní večer.Pro ty,které mají rády květinovky a pro náctileté určitě není.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x476CD641CE9B0BA05695B65324C44B2C z notino.cz
    7. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Vůně výrazná, velký držák, na mě ale vyznívá spíš kořeněná složka a pelargonie a necítím nic vysloveně ženského, jako je uvedená damašská růže.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x4A55B058AD13DA2AB2107783A736D02F z notino.cz
    15. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vůně okouzlující,omamná,každá žena,která ji používá,musí mít celý den dobrou náladu.
    Kópia recenzie od majka p. z notino.cz
    5. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Chcela som skúsiť niche parfum, a je to naozaj iný pôžitok. A tiež ma prvotne ohuruje vôňa rasce, a neskôr veľmi intenzívny zážitok z ďalších zložiek. Napriek tomu, za mňa už tento parfum nie, nie som s ním celkom stotožnená, ale v kategórii niche isto budem pátrať ďalej.
    Arleg
    30. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Magnifique!!!!!!!!!
    hana
    14. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Koupě na slepo, ale povedlo se. Zpočátku jsem se zalekla té pelargonie, tyhle kytky nemám ráda. Ale tu necítím dlouho a když se přidá jasmín a kadidlo je to nádhera. Výdrž nekonečná. Dobrá cena.
    Kópia recenzie od léna z notino.cz
    17. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Na prvý čuch som cítila len rascu a odpudilo ma to, ale neskôr sa nádherne rozvinula a nevedela som sa dovoňať - s nádychom som postupne zacítila všetky zložky - nádherná drevitá, ale pritom ľahká a zároveň má hĺbku s jemným závanom kvetov....
    Mia
    24. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Na prvý čuch som cítila len rascu a odpudilo ma to, ale neskôr sa nádherne rozvinula a nevedela som sa dovoňať - s nádychom som postupne zacítila všetky zložky - nádherná drevitá, ale pritom ľahká a zároveň má hĺbku s jemným závanom kvetov....
    Mia
    24. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?