Prejsť na hlavný obsah
Amouage Gold parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Amouage Gold

parfumovaná voda pre ženy

Už nikdy si nenechajte ujsť príležitosť stať sa kráľovnou večera. Dámska parfumovaná voda Amouage Gold vás v priebehu niekoľkých sekúnd povýši do roly oslnivej bytosti, ktorej kúzlu musí každý hneď podľahnúť.

Kúpiť

Už nikdy si nenechajte ujsť príležitosť stať sa kráľovnou večera. Dámska parfumovaná voda Amouage Gold vás v priebehu niekoľkých sekúnd povýši do roly oslnivej bytosti, ktorej kúzlu musí každý hneď podľahnúť.

Kúpiť

Amouage Gold recenzia15

3.6
8
1
2
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nevím jestli se odstřik nepovedl ale na mě skoro nevoní. Nechápu. Velké zklamání.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    29. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Mám od Amouage Honour, který zbožňuji, tak jsem byla zvědavá. Ale Gold je vůně nejdřívě těžká a nakonec taková jakoby mýdlová. Určitě pro dámu zralou, která má ráda vůni sytou. Pro mně je to až příliš.
    Kópia recenzie od Marie D. z notino.cz
    28. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Vůně mi evokuje pudr a slunce. Je hřejivá jako teplý letní den. Voní vznešeně, není pro žádnou svěží dívku, ale pro pořádnou femme fatale.
    Kópia recenzie od Žena z notino.cz
    20. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Jemná, lehká, příjemná vůně. Na první dobrou převládá kadidlo, ale to během chviličky vyprchá a rozvinou se květinové tóny s lehkým podtextem santalového dřeva. Vůně je opravdu velmi elegantní, dlouho jsem přemýšlela, jak ji jinak identifikovat, až mě napadlo slovo "nebeská". Takhle nějak si představuji, že by mohlo vonět nebe. Kombinace květin, světla a čistoty.
    Kópia recenzie od Maja z notino.cz
    5. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Luxus, nádhera, noblesa, nadčasovost. Nejlepší vůně, jakou znám. Žádná květinka ani citrónek, ale vůně pro sexy ženu vamp.
    Kópia recenzie od Andy z notino.cz
    18. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Objednala jsem nekolik vzorku nicmene tato je pravdu top mezi vsemi. Souhlasim, ze pokud by zlato melo mit vuni tak tuto. Malickou podobu s Chanelem tam take citim nicmene je to vyjimecna vune, ktera mi nesmirnou vydrz.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xC11184655EEC581C60E4C2825913FA7E z notino.cz
    23. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Paralela mezi vůní a názvem je dokonalá. Pokud by zlato mělo nějak vonět, pak jistě takto. Gold je překrásná, večerní a výjimečná vůně pro zralou ženu. Pro mě i na den, pracuji mimo kancelář, tudíž nikoho silnou vůní neobtěžuji.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x4A55B058AD13DA2AB2107783A736D02F z notino.cz
    15. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. za mě ne...hrozně těžká vůně.Jak píše jedna z uživatelek...nejdříve pořídit odstřik. Naštěstí jsem to tak dělala:))
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    13. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Prvy dojem po aplikacii na kozu - ruku, uplna katastrofa, ako vonavka co doniesla babka z Ruska... ale ak opatrne urobite taky vonavy "oblacik", staci 2x strek a prejdete cez to, tak sa vona krasne rozvinie, takze davkovat OPATRNE !
    Mia
    8. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Úchvatná vůně a naprosto dokonalá výdrž. Rozhodně ale není pro dámy, které milují lehké květinové parfémy. Jedna z recenzentek napsala, že je podobná Chanel No 5, souhlasím, určitá podoba tu je, ale je to spíše orientační přirovnání. Před koupí doporučuji pořídit si odstřik. Jinak za mě je to parfémové nebe.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    7. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Mě se tato nelíbí,velmi těžký bolehlav.
    Kópia recenzie od zdeník z notino.cz
    15. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Je luxusní. Hodně podobný staré verze vůně Clemat, kterou už nevyráběj. Za mně ANO.
    Kópia recenzie od natik z notino.cz
    22. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nádherná vôňa, pre mňa však ťažká. Kto obľubuje luxusné orientálne vône, príde si na svoje.
    marta
    29. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vona je skor na vecerne prilezitosti .je nadherna 1*
    katka k.
    6. októbra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. velmi podobna k vone Chanel No 5.
    Kópia recenzie od katka k. z notino.cz
    29. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?