Prejsť na hlavný obsah
Amouage Memoir parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Amouage Memoir

parfumovaná voda pre ženy

Zvádzanie je hra a neodolateľná vôňa je ženskou zbraňou, s ktorou budete mať vždy navrch. Parfumovaná voda Amouage Memoir vás zahalí do zmyselnej sofistikovanej vône kedykoľvek, keď budete chcieť zažiariť.

Kúpiť

Zvádzanie je hra a neodolateľná vôňa je ženskou zbraňou, s ktorou budete mať vždy navrch. Parfumovaná voda Amouage Memoir vás zahalí do zmyselnej sofistikovanej vône kedykoľvek, keď budete chcieť zažiariť.

Kúpiť

Amouage Memoir recenzia14

4.1
8
3
1
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. ... uaau ... voní nádherně ! Prvotní nášup ... vůně starého alkoholu ... připomíná mi Moulin Rouge od Histoires de parfums ... po krátkém rozležení, malinko Lou Lou od Cacharel ( vůně staré apotéky )...někdo vůní přirovnává k Poisssonu ... ne!!! .... pak si Memoir jde svojí vlastní temnou cestou .... až do konce. Výdrž neskutečná ( za ty prachy se nedivím )... s ranním nástřikem ve vlasech až do večera. Takže nelituji, že jsem měsíc žila na sucharech .... teď jdu do Myths ( prej něco jako Cabochard od Gres, úplně jiný směr než Memoir ) , tak uvidím ... zas měsíc suchary ...
    Kópia recenzie od Bia z notino.cz
    28. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Koupila jsem v létě, naprosto nevoní,je tam snad voda. Peníze velké, kvalita mizerná.
    Kópia recenzie od Brožová E. z notino.cz
    23. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Krasna specificka vona, manzelovi sa vsak nepaci.
    Zuzana
    16. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Za me hodne tezka vecerni sexy vune. Ale pro me az do bolesti hlavy.
    Kópia recenzie od Alexandra z notino.cz
    3. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. veľmi kvalitne urobená vôňa, podobná poisonu od diora, ale v memoir viac cítiť kadidlo, je viac tajomná, mystická. Pre mňa obidve nádherné, v oboch ani neviem prečo cítiť lipu. Nositeľná celoročne, ale keďže ide o kvalitne urobenú vôňu s dlhou výdržou, opatrne s aplikáciou. Stačí na deň 1, max. 2 streky.
    AN_JP_0x86F7816174C2CE283525D49817D3FC97
    22. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Neskutočne nádherná vôňa, mystická, zanecháva nezabudnuteľný dojem, takže názov je presný. Akoby z iného sveta, ale napokon také sú všetky amuažky, ale táto je pre mňa najzaujímavejšia, cítim v nej aj lipu. Nádherná je aj Ciel.
    AN_JP_0x86F7816174C2CE283525D49817D3FC97
    31. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Moje nejoblíbenější vůně od Amouage... je těžší, svůdná a drží se celý den. Působí temněji, sametově a sexy... Buď si ji zamilujete a nebudete bez ní moc být a nebo ji nezvládnete :). Já si ji zamilovala.
    Kópia recenzie od Sana z notino.cz
    22. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Souhlasím je jedna z nejuzasnejsich i u me co jsem kdy měla možnost ozkozset, těžká mi teda nepřijde s tím se nějak nestotoznuji ale každému voní něco jiného .....za me palec nahoru velky potlesk chvalu taky slyším :)))))
    Kópia recenzie od AN_JP_0xB883B2101B3A9614590366E48CA83FE8 z notino.cz
    7. decembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vôňa skôr ťažšia, dymová, korenisto drevitá, cítiť ale aj kvety, zvláštna. Kadidlo je dosť výrazné, nevyprchá ani po niekoľkých hodinách. Kožu cítiť tiež, no mne osobne sa nezdá tak prenikavá. Je to výrazná vôňa, určite nekupovať ak vám prekáža kadidlo a ste zvyknuté na jemnejšie a ľahšie vône. Výdrž je výborná a stačí jej naozaj máličko. Vhodná na zimu. Mňa z nej, bohužiaľ, bolí hlava....
    Soňa
    2. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Aj na moje prekvapenie túto vôňu mi chválili iba chlapi..... Páči sa mi jej dymovosť a intenzita v čase treskúcej zimy.
    Jana
    7. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Měla jsem jen vzorek.Moc mě neoslovila. Není to můj šálek kávy. Vůně je na mě moc těžká.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    8. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Tak toto je snad nejkrásnější EDP a pak ještě Interlude od Amouage
    Kópia recenzie od bz z notino.cz
    15. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Memoir je z mých cca 30 vůní (např. Shalimar, Addict, Chergui, Habanita) zatím ta nejúžasnější jakou jsem kdy měla. Hluboká, nasládlá, kadidlová, kouřová, dlouhotrvající a první, na kterou dostávám komplimenty, jak pěkně voním. Jen se to nesmí moc přehnat, síla obrovská. Amouage prostě umí. Už se těším na další z řady - Epic.
    Kópia recenzie od léna z notino.cz
    24. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Z troch vzoriek vôní zn. Amouage, ktoré som vyskúšala, táto (Amouage Memoir) na mňa vôbec nezapôsobila. Pre prenikavú vôňu kože by som ju skôr zaradila medzi pánske vône. Môjmu mužovi sa práve táto vôňa na mne páčila. Mne však nie. Tak neviem.
    Marta
    29. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?