Prejsť na hlavný obsah
Armani Acqua di Gioia parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Armani Acqua di Gioia

parfumovaná voda pre ženy

Pokiaľ je voda element, ku ktorému prirodzene inklinujete, tak vás parfumovaná voda pre ženy Armani Acqua di Gioia nadchne. Po privoňaní vás pohladia tóny jazmínu a razom vás prenesú do temperamentného Stredomoria, kde ľudia vedia, ako si užívať život plnými dúškami. Prežite aj vy každý deň na maximum s vôňou, ktorá symbolizuje radosť, harmóniu a autentickosť.

Kúpiť

Pokiaľ je voda element, ku ktorému prirodzene inklinujete, tak vás parfumovaná voda pre ženy Armani Acqua di Gioia nadchne. Po privoňaní vás pohladia tóny jazmínu a razom vás prenesú do temperamentného Stredomoria, kde ľudia vedia, ako si užívať život plnými dúškami. Prežite aj vy každý deň na maximum s vôňou, ktorá symbolizuje radosť, harmóniu a autentickosť.

Kúpiť

Armani Acqua di Gioia recenzia20

4.6
621
99
24
21
23
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. super
    Kópia recenzie od dana v. z notino.cz
    9. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. OK.
    Kópia recenzie od Pepíno z notino.cz
    8. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Dostala som ju ako darček pod stromček. Je krásna, jemná,zároveň výrazná. Neuveriteľne svieža. Na začiatku cítiť citrusy a mätu. Neskôr jazmín, napokon labdanum a céder. Je to dokonalá vodná vôňa. Síce letná, no ja ju milujem aj v zime. ❤️
    Zuzi
    25. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Můj nejoblíbenější, vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    20. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Jsem velmi spokojená s touto vůní
    Kópia recenzie od Prokopová I. z notino.cz
    16. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Velmi spokojna 🙏
    Ľudmila G.
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Prověřená kvalita 👍
    Kópia recenzie od Otakar R. z notino.cz
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Perfektná svieža a veľmi trvácna vôňa, ktorú používam už roky.
    Barbora
    11. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. dárek, manželka tuto vůni používá už dlouho a "nedá na ni dopustit" - velmi příjemná a decentní, není přeslazená, ani příliš intenzivní a vtíravá
    Kópia recenzie od Václav z notino.cz
    6. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. dobrý den tato vůně byla vždy top po dobu než změnili inovací a tím i tu dřívější vůní aspoň mi to tak přijde ue je to jiné...my ji pokaždé kupovali v modré flakónu a vůně se táhla až dlouho za vámi no prostě nádhera..teď váhám jestli ji opět koupit
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    3. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vůni jsem již párkrát měla. Je svěží, nevtíravá, krásně voní. Ale vůbec nevydrží. Po dvou hodinách nejde cítit.
    Kópia recenzie od Andrea F. z notino.cz
    18. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Skvělá , používám řadu let
    Kópia recenzie od Diana K. z notino.cz
    12. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Mám už po několikáté a jsem moc spokojená
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    7. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Na základě vzorečku, který jsem kdysi dostala, jsem si tuto vůni koupila - je příjemná, nevtíravá, taková letní
    Kópia recenzie od Jarmila6 z notino.cz
    5. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. ❤️👍
    K
    29. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Som veľmi spokojna
    Pavla H.
    18. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. vůně skvělá, výdrž nulová
    Kópia recenzie od Hana N. z notino.cz
    15. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Skvělá osvěžující vůně. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Alena N. z notino.cz
    9. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Nejsem spokojená. Čekala jsem letní svěží vůni s výdrží, ale po 10 minutách necítím nic. Určitě si již nekoupím.
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    4. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. vůni mám podruhé, poprvé jsem byla nadšená, jak dlouho vydrží!!!! S druhým flakonem nejsem spokojená, nevoní stejně a výdrž velmi malá... Spíše mám pocit, že to není originál, jako první flakón. Za mě, bohužel, za tyto peníze už nikdy víc. První flakon jsem milovala, skvělá vůně na léto a úžasná výdrž celý den, plus i další den po přivonění k oblečení jsem cítila. U druhého flakonu ji ani na sobě, ani na oblečení necítím už do pár hodin
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    31. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia