Prejsť na hlavný obsah
Armani Emporio Diamonds parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Armani Emporio Diamonds

parfumovaná voda pre ženy

Ozdobte si kožu výnimočným klenotom, akým je parfumovaná voda pre ženy Armani Emporio Diamonds. Táto luxusná iskrivá čistá vôňa vybrúsi vašu prirodzenú ženskú krásu ako dokonalý šperk.

85,42s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Ozdobte si kožu výnimočným klenotom, akým je parfumovaná voda pre ženy Armani Emporio Diamonds. Táto luxusná iskrivá čistá vôňa vybrúsi vašu prirodzenú ženskú krásu ako dokonalý šperk.

Kúpiť

Armani Emporio Diamonds recenzia20

4.5
123
18
9
3
8
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nádherná podmanivá vůně
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. K tejto vône som sa vrátila po 14 rokoch. Výdrž je značne slabšia, ako pred rokmi,ale ešte stále patrí medzi topky.
    Zora
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Miluji tuhle vůni. ❤️.. Používám už 10 let. Vždy mám s ní úspěch. Každý se na ní ptá. Jen cena by mohla být nižší.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    29. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. miluju tuto vůni
    Kópia recenzie od Yvona z notino.cz
    6. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. úžasná vůně, vracím se k ní už několik let, patří do mé TOPky :-)
    Kópia recenzie od Jitka P. z notino.cz
    24. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Několik let jsem používala diamonds intense škoda že nejde nikde sehnat byla jsem na ni závislá asi zkusím tuto ale nevím když není intense jestli se to bude podobat
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    27. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Rychle dodání
    Kópia recenzie od Tom z notino.cz
    3. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Několik let mnou velmi oblíbená vůně.
    Kópia recenzie od Ivča z notino.cz
    30. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásná vůně pro ženy.Patří mezi mé oblíbené.
    Kópia recenzie od Renata B. z notino.cz
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Letni prijemna vune hruskoveho sorbetu na bazi jemnych drev. Velmi se mi libi.
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    5. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Má nejoblíbenější vůně již několik let. Okolí ji často chválí. Dostávám pravidelně jako dárek. Nicméně se mi poslední dobou zdá trošku jiné složení a daleko menší výdrž.
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    12. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Skvelá vôňa
    Mona
    11. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vôňa sa mi prvýkrát veľmi páčila v Douglase, lenže bola predražená. Pri hľadaní som natrafila na Notino. Veľmi som sa obávala, či bude vôňa rovnaká (narozdiel od inej čo som si objednala), a bola. Jediné, s čím nie som spokojná, je výdrž voňavky.
    Sabina
    20. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Tuto vůni používám už několik let. Jsem s ní moc spokojená. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Pavlína z notino.cz
    26. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Pre mňa je to Top aj ružová na leto....
    Maja
    20. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Byl to dárek, ale proč mi posíláte současně odkaz na stránky kde je totéž za výrazně levnější cenu, než jsem platil asi před 20 dny? To mne chcete naštvat nebo co?
    Kópia recenzie od rejpal z notino.cz
    10. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. príjemná každodenná vôňa
    Zuzana Z.
    14. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Dostala jsem ji jako dárek-byla jsem z ní nadšená (před několika lety), ale bohužel výdrž tak 2 hodiny. Malina je opravdu hodně cítit, parfémovaná voda není špatná, ale za mě už ne. Nechápu, protože Because it¨s you výdrž hodně dobrá
    Kópia recenzie od Kateřina Š. z notino.cz
    6. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. ... krasna, príjemná, dlho trvajúca, top vôňa pre mňa, aj dcéru, oblečenie krásne vonia aj týždeň...
    Iveta
    11. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Toto je môj top parfém a vždy bude mojim favoritom.Dievčatá tu píšu ,že slabá vydrž.Pri mne to vôbec neplatí a myslím,že tu veľmi záleží aké je PH pokožky.Mne vydrží neskutočne dlho,na oblečení aj týždeň a niekedy ho cítim aj keď nejakú vec operiem,mne sadol na milión percent .
    Ľubka
    19. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?