Prejsť na hlavný obsah
ARTDECO Eyeshadow Matt očné tiene pre vloženie do paletky s matným efektom

Recenzie ARTDECO Eyeshadow Matt

očné tiene pre vloženie do paletky s matným efektom

Staňte sa sama sebe vizážistkou a dodajte líčeniu profesionálny vzhľad s púdrovými očnými tieňmi Artdeco Eye Shadow Matt. Ľahko sa aplikujú a na viečkach vydržia v dokonalom stave po celý deň.

Kúpiť

Staňte sa sama sebe vizážistkou a dodajte líčeniu profesionálny vzhľad s púdrovými očnými tieňmi Artdeco Eye Shadow Matt. Ľahko sa aplikujú a na viečkach vydržia v dokonalom stave po celý deň.

Kúpiť

ARTDECO Eyeshadow Matt recenzia20

4.0
19
4
2
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Stíny nevydrží ani jednu hodinu na víčkách! Vyhozené peníze do větru! Koupila jsem celý box a 4 kusy stínů a aplikátor. Aplikátor ještě týž den na odpis - upadly pěnové koncovky. Absoulutně NEDOPORUČUJI!
    Kópia recenzie od Mgr. Miroslava F. z notino.cz
    9. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Fantastické stíny - krásná barva, perfektně drží a velmi snadno se nanáší - stačí jen přejet štětečkem, nemusíte "šmrdlat" dlouho, abyste něco na štěteček nanesla. Nepráší.
    Kópia recenzie od Ladislava z notino.cz
    19. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Tiene majú celkom dobrú pigmentáciu, avšak pri farebných tieňoch je odtieň málo odlišný na očiach. Nanášajú sa ľahko, neopadávajú, držia relatívne dobre a dlho.
    Bablew
    23. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Konzistencia je veľmi príjemná. K tieňom som dostala aj podkladovú bázu, ktorá je tiež veľmi pekná na viečku. Vďaka tomu tieň vydrží dlhšie.
    Karin
    5. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Se stíny se dobře pracuje, jsou hezky pigmentované, mám více odstínů a některé trochu práší, ale nic s čím by se nedalo pracovat. Používám s bází od stejné značky a díky ní vydrží na oku celý den aniž by se rozmazávaly nebo zalézaly do vrásek.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    1. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Tyhle vyměnitelné stíny jsou super. Mám od Artdeca kazetku, do které si postupně doplňuji nové a nové stíny jakmile mi nějaký dojde a můžu si vybrat jen ty, co opravdu využiji. Stíny trochu práší, ale jinak při použití báze hezky drží a jsou dobře pigmentované. Za mě super.
    Kópia recenzie od Dominika z notino.cz
    31. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Niekomu nemusí vyhovovať tuhšia konzistencia, ale ja ju milujem. Tiene držia ako pribité. Matné aj trblietavé. Bázu treba poriadne zatvárať, aby nevysychala. Ale za mňa topka.
    Laura
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Stíny jsou super, mám více odstínů a všechny odpovídají barvě na obrázku. Mají i dobrou sytost a pigmentaci.
    Kópia recenzie od Ema z notino.cz
    26. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Se stíny jsem spokojená, dobře se s nimi manipuluje a snadno nanáší. Plus za mě i výdrž je super.
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Stíny sú pomerne malé ale zmestia sa mi do všetkých kabeliek. Pigment je tiež v poriadku. Som spokojná.
    Eva
    22. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Používam s podkladovkou tiež od tejto značky a tieň krásne drží aj celý deň :)
    veronika
    1. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Skvelý malinký tieň do kabelky, zmestí sa všade a na rýchle korecie a ľahký makeup skvelé :)
    Lucia
    1. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Stíny vůbec nedrží,ani s bází,jsou drahé,nekvalitní,nekupovat!
    Kópia recenzie od Ivana z. z notino.cz
    9. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vyborne tiene, mam slusnu zbierku a rozhodne ich odporucam
    Katarína
    13. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. drobné,špatně se otvírá, slabý pigment
    Kópia recenzie od vlada z notino.cz
    21. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tiene sú veľmi kriedovité, suché, nepigmentované. Fakt neodporúčam.
    Patrícia
    24. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Pekný odtieň, ale na také množstvo drahé
    Hana
    31. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Stíny Artdeco používám už 15 let, je mi 31 let a líčim se každé ráno. Vyzkoušela jsem i jiné značky, ale tyto stíny jsou nejlepší. Výborná pigmentace, případně se dají vrstvit, snadná upravitelnost, vydrží dlouho, s podkladou bází od Artdeca vydrží i 24 hodin. Mám i varianilní paletky, kam můžu stíny uložit a vytvořit si vlastní kombinace. Stínů mám kolem 50 kusů, cena odpovídá, kupuji na různých stránkách od 117 do 150 kč, teď byly tady ve slevě, nedrolí se, snadno se nanáší, nanáším štětci také Atrdeco nebo Zoeva, snadné odlíčení, přes den nespadávají, velký výběr stínů. Co dodat, vyzkoušejte
    Kópia recenzie od Zuzana K. z notino.cz
    12. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Za mňa bohužiaľ nie. Od značky ArtDeco som čakala väčšiu pigmetáciu, a očný tieň je veľmi malý na to, ako je drahý. Určite sa nájdu kvalitnejšie a lacnejšie produkty.
    Vladimíra H.
    17. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Drží
    Kópia recenzie od Hana B. z notino.cz
    4. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?