Prejsť na hlavný obsah
ARTDECO Perfect Volume Mascara riasenka pre objem a natočenie rias vodeodolná

Recenzie ARTDECO Perfect Volume Mascara

riasenka pre objem a natočenie rias vodeodolná

Maskara Artdeco Perfect Volume Mascara Waterproof vaše oči za pár chvíľ orámuje dokonale hustými riasami. Jej jemná krémová textúra dôkladne obalí každú jednu riasu a dodá extra objem.

Kúpiť

Maskara Artdeco Perfect Volume Mascara Waterproof vaše oči za pár chvíľ orámuje dokonale hustými riasami. Jej jemná krémová textúra dôkladne obalí každú jednu riasu a dodá extra objem.

Kúpiť

ARTDECO Perfect Volume Mascara recenzia13

3.2
5
1
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. S maskarou zial nie som vobec spokojna, bola uz ako uplne nova velmi sucha. Tuto znacku som skusila 1x, a spokojnost minimalna.
    Marcelka
    8. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Skvělý poměr kvalita - cena, nerozmazává se
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    29. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Riasenka pekne natočí, nelepí. V zimnom (ešte k tomu rúškovom) období je ideálna, pretože sa naozaj nerozmaže a drží. Avšak po cca 10 hodinách sa začne odlupovať, vyzerá to strašne a človek má okolo očí mini kúsky maskary. Takže pokiaľ ju nanesiete ráno a po práci idete domov, je ideálna. Ak vás po práci čaká nejaký program, absolútne ju neodporúčam.
    Tereza
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Tuhle řasenku používám už 4 roky a vždy mi skvěle seděla. Když jsme ji koupila tady, tak mi držela méně a rychle vyschla. Když jsem zase začala kupovat jinde, problém se vyřešil. Nevím, jestli shop má špatné skladování nebo proč. Jinak se na řasy nanáší skvěle, v pohodě stačí jedna vrstva. Neslepuje, ale pokud se dá více vrstev tak slepovat může(jako každý řasenka). Vůbec ani nesmrdí. Je to první řasenka, která mi jako vodě-odolná drží a zároveň mi nedráždí oči. Sice složení není moc hezký(tak že pokud jste čistě na přírodní kosmetice, tak nedoporučuji. To já jsem taky, ale tady dělám výjimku), ale plní co slibuje
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    24. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Řasenka mě zklamala, neni vodoodolná,rozmazavá se a ještě se špatně nanáší. Za mě neeeeee.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    29. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vyborna riasenka, vydrzi cely den, aj na kupalisku.
    Tina
    28. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Opravdu vodeodolna není. Špatně se s ni nanáší,rasy jsou slepené a nevypadá to vůbec pekne, jako bonus hrozně zapacha. Za ty peníze bych čekala něco lepsiho. Velké zklamani.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x4DCD1129507F28AD52517C91C28B154F z notino.cz
    28. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Bohuzel, neni vodeodolna, coz kazi cely vyznam rasenky waterproof. Jinak kartacek ok, hustota nanosu ok.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA01472E1E4FBA5C6B07CF0336AF4892C z notino.cz
    13. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Je to ideální produkt na léto, měla jsem ji u moře. Skutečně se nedrolí, nemá sklon k rozmazání, aj. Oceňuji i cenu, pevný uzávěr a tvar štětečku, ale je to zátěž pro řasy, kdo má jemnější, určitě nepoužívat celoročně. Pozoruji sklon k většímu obalování řas náplní, poté jakoby ztvrdnou. Mám raději kvalitnější značky, jako Dior, Armani, aj. Řasy jsou pak hezky vykreslené, ale i pohyblivé.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x5FDCF32222BF8E5AD6C48581F1AA5A26 z notino.cz
    8. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Voděodolná, skvěle drží celý den, nerozmazává se, nedrolí.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    21. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Mascara patrí medzi najlepšie aké som doteraz používala.
    Jana S.
    17. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Artdeco dekorativní kosmetiku použím léta a u žádného produktu jsem nešlápla vedle. I tato voděodolná řasenka je bez chyby. Trpím na jaře pilovou alergií, kdy mi slzí oči. A touto řasenkou se líčím a nic neteče. Ani se nedrolí, je fakt dobrá. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    2. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Výborná, doporučuji!
    Kópia recenzie od Lenka B. z notino.cz
    15. apríla 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?