Prejsť na hlavný obsah
ARTDECO Perfect Teint Concealer rozjasňujúci korektor v pere

Recenzie ARTDECO Perfect Teint Concealer

rozjasňujúci korektor v pere

Ako dosiahnuť dokonalú, sviežu a na pohľad mladšiu pleť? Spolu s mejkapom použite aj rozjasňujúci korektor v pere Artdeco Perfect Teint Concealer, ktorý zakryje nedokonalosti tak spoľahlivo, že o nich budete vedieť iba vy sama.

Kúpiť

Ako dosiahnuť dokonalú, sviežu a na pohľad mladšiu pleť? Spolu s mejkapom použite aj rozjasňujúci korektor v pere Artdeco Perfect Teint Concealer, ktorý zakryje nedokonalosti tak spoľahlivo, že o nich budete vedieť iba vy sama.

Kúpiť

ARTDECO Perfect Teint Concealer recenzia20

4.6
50
12
4
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Opakovaně nakupuji, střední krytí, přirozený lesk, nezalézá do vrásek, hydratuje
    Kópia recenzie od Tamara V. z notino.cz
    23. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Koupila jsem jako korektor, ale korektor VUBEC nekryje. Což je blbe. Ale dá se s ním konkurovat. Takže pro mne horší průměr
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    12. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. krásně kryje, výsledek top negativum: nevim, jestli je to jen u meho kusu, ale kdyz ho otevru je vytekly a zatuhly u stetecku. Musim stahnout a vytlacit novou davku :-(
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    13. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. tento korektor je jednoducho láska, veľmi vyhovuje odtieň Light Beige, dokonale sa prisposobil mojej svetlejšej pleti
    Monika
    11. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. super korektor. Dobře se s ním pracuje a má i dobré krytí.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    5. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Veľmi príjemná krémová textura, skvelo zakryje kruhy pod očami a pôsobí prirodzene. Vôbec sa nehrudkavie a ľahko sa s ním pracuje.
    Dominika
    2. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. naprosto boží rozjasňovač v peru! krásně kryje, skvělá cena, mohu doporučit
    Kópia recenzie od Maria z notino.cz
    1. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. korektor, ktorý som si naozaj zamilovala na prvú dobrú! krytie, aplikácia všetko za mňa výborné :)
    Lenka
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Super korektor! Krásne kryje, vydrží dlhý čas na pleti a vyzerá na ňu pekne prirodzene. Odporúčam.
    Nela
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Korektor krásne rozjasňuje očné okolie a veľmi dobre sa s ním pracuje, navyše má luxusné balenie. Som veľmi spokojná.
    Laura
    29. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Skvelý korektor, ktorý krásne rozjasní očné okolie a zakryje kruhy. Ideálny na ľahké krytie, ktoré sa neusadzuje vo vráskach.
    Zuzana
    28. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. korektor som si moc obľúbila. Pôsobí prirodzene a veľmi pekne zakryje kruhy pod očami. Pleť je rozjasnená a nerobí viditeľné flaky. Krásne sa pleti prispôsobí. Určite zakúpim znova
    Jana
    25. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Mám produkty od Artdeco ráda a i tento korektor mi vyhovuje. Štěteček je malý a precizní a korektor není příliš hutný, takže sice krásně kryje, ale nedělá vrstvu. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Dominika z notino.cz
    25. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. S korektorom som veľmi spokojná, ľahko sa nanáša a dobre kryje nedokonalosti. Skvelé.
    Ema
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Veľmi ľahký concealer, super na rýchly look, keď je len treba poupraviť drobné nedostatky a rozjasniť
    Jana
    17. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Super korektor. Páči sa mi aplikácia štetcom. Pekne sa nanáša.
    Lenka
    15. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Tento korektor mě velice příjemně překvapil. Splní svou funkci a ještě k tomu za tu cenu. Můžu doporučit
    Kópia recenzie od Klarka z notino.cz
    10. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Vyskúšala som ho na odporúčanie a je to naozaj kvalitný korektor. Je ľahký, dobre sa mieša a vyzerá prirodzene.
    Síma
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. velmi dobrý korektor. Slušně zakryje nedokonalosti a pleť rozzáří.
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  20. Super concealer v pere :) mám trošku svetlejší odtieň, tak ho používam viac ako rozjasnovač, ale ak potrebujem zakryť nedostatky, tak v kombinácii s makeupom postačí skvele
    Maja
    8. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček