Prejsť na hlavný obsah
Avène Tolérance Extrême čistiace mlieko pre citlivú a alergickú pleť

Recenzie Avène Tolérance Extrême

čistiace mlieko pre citlivú a alergickú pleť

Máte citlivú až precitlivenú kožu? Potom je pre vás čistiace mlieko pre citlivú a alergickú pleť Avène Tolérance Extreme ako stvorené. Obsahuje len 7 nevyhnutných zložiek, ktoré pleť čistia, hydratujú a upokojujú. Skrátka minimalistické zloženie, maximálna účinnosť.

12,24s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Máte citlivú až precitlivenú kožu? Potom je pre vás čistiace mlieko pre citlivú a alergickú pleť Avène Tolérance Extreme ako stvorené. Obsahuje len 7 nevyhnutných zložiek, ktoré pleť čistia, hydratujú a upokojujú. Skrátka minimalistické zloženie, maximálna účinnosť.

Kúpiť

Avène Tolérance Extrême recenzia13

4.6
11
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Jediné nepálí
    Kópia recenzie od Marie M. z notino.cz
    26. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Perfektně odlíčí citlivé oční okolí. Hledala jsem dlouho odličovací mléko na oči, které by nepálilo v očích. Olejové odličovače nemůžu a tento jediný mě nepálí. Odlíčí perfektně a oční okolí mám ještě hydratované. Konečně přípravek na citlivé oči. Budu kupovat znovu.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    8. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Najlepšie odličovacie mlieko pre citlivú pleť, príjemné, neparfumované, s jednoduchým, ale účinným zložením. Navyše má skvelé balenie, ktoré drží produkt v absolútnej sterilite. Odporúčam.
    Jana
    12. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Výborné, spokojnosť na 100%
    Beáta
    30. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Používam zatiaľ týždeň, ale veľká spokojnosť, mám citlivú pleť s atopickým ekzémom. Pleť vyčistí ale nepodráždí ani v čase výskytu ekzému.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    27. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Spokojenost,používám k odlíčení pleti-krásně zklidní. Mám suchou pleť a je to balzám
    Kópia recenzie od Inka z notino.cz
    1. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Príjemné, jemné čistiace mlieko. Pre mna bohuzial nie je vhodné na odličovanie make up. Vyčistí nenalíčenú pleť, ale make up ostáva skoro celý neodlíčený.
    Beata
    22. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Po dvou letech první produkt, který mi vyhovuje. Mám ekzém a toto husté mléko krásně sklidní a sjednotí pleť.
    Kópia recenzie od Dita z notino.cz
    5. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. K tomuto čistícímu mléku se stále vracím. Jemně čistí pleť, nedráždí a hlavně nevysušuje a není parfémované Jedno balení mi vydrží asi 3 měsíce
    Kópia recenzie od V. z notino.cz
    23. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Vůbec mě neštípe, nepálí...mám citlivou pleť a maximálně mi vyhovuje.
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    29. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělý produkt pro všechny s extra citlivou atopickou pletí. Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně (ať už drahých značek, či těch pro atopiky) a nikdy jsem nebyla takto spokojena.
    Kópia recenzie od okpuru z notino.cz
    2. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Perfektné odličovacie mlieko, ktoré som používala len na odličovanie očí, teraz som zmenila za Vichy a veľmi banujem, lebo mi nerobí dobre na oči, tak sa opät vraciam k tomuto. Určite odporúčam na citlivé oči.
    Viera T.
    14. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vyborny produkt na odlicenie citlivych oci.
    Darina
    22. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?