Prejsť na hlavný obsah
Avon Planet Spa Heavenly Hydration hydratačná a vyživujúca maska

Recenzie Avon Planet Spa Heavenly Hydration

hydratačná a vyživujúca maska

Optimálne zvlhčená tvár predstavuje cestu ku kráse. Hydratačná maska Avon Planet Spa Heavenly Hydration už za 20 minút dodá vašej tvári dávku vlahy, výživy a starostlivosti. Obsahuje mikroperličky s olivovým olejom, ktoré sa uvoľňujú ihneď pri kontakte s pleťou, vyživujú ju a zjemňujú, kým výťažok z olivových listov chráni pred pôsobením voľných radikálov.  

Kúpiť

Optimálne zvlhčená tvár predstavuje cestu ku kráse. Hydratačná maska Avon Planet Spa Heavenly Hydration už za 20 minút dodá vašej tvári dávku vlahy, výživy a starostlivosti. Obsahuje mikroperličky s olivovým olejom, ktoré sa uvoľňujú ihneď pri kontakte s pleťou, vyživujú ju a zjemňujú, kým výťažok z olivových listov chráni pred pôsobením voľných radikálov.  

Kúpiť

Avon Planet Spa Heavenly Hydration recenzia13

4.2
8
2
1
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Masky od Avonu mám rada. Odporucam.
    Katarína Kosztolányi K.
    31. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Nejsem zklamaná, maska hezké voní a zanechává příjemný účinek.
    Kópia recenzie od A z notino.cz
    3. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. používám hodně dlouho a jsem moc spokojená
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    20. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Za mě nic moc maska, neubližuje a neosypala jsem se, ale přije mi, že nic nedělá.
    Kópia recenzie od Tereza K. z notino.cz
    27. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Hledala jsem dobrou a cenově dostupnou hydratační masku, tato mě zatím nezklamala ani nenadchla. Konzistence je taková gelovo-krémová, po nanesení se téměř vstřebá. Nepálí, po smytí nezanechává mastný film, pokožka je vláčná a hebká. Ale žádnou extra hydrataci jsem nezaznamenala. Místo krému asi dobré, ale masky znám ve stejné cenové kategorii i lepší. Za mě průměr.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    10. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vynikající výrobek, funguje, příjemná konzistence, aplikace, nedráždí, nestahuje, prostě velmi kvalitně hydratuje, cena odpovídá, funguje lépe, nežli jiné, dražší výrobky. Spokojenost, doporučuji.
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    30. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nie je dobré pre mastnú pleť.
    Viktória
    8. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Perfektně hydratuje
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    31. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Taková zajímavá konzistence masky, ale jinak je na pleti moc fajn.
    Kópia recenzie od Nela P. z notino.cz
    28. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Bezva za mě 1 s hvězdou.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x0221879D3E20B71F0C1D10B5DE8689F2 z notino.cz
    1. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Báječná.. a dobře pusobí.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x27C679A2E742E7D3D01660683BD4026C z notino.cz
    4. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Prijemna, hezky voni. Plet je po ni fakt hebka.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    12. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. necakala som ziadny zazrak,ale na prekvapenie je to naozaj vynikajuci produkt...pekne vyhladi tvar a plet vyzera sviezo...odporucam
    st
    28. marca 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?