Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Atoderm Shower Cream výživný sprchový krém pre normálnu až suchú citlivú pokožku

Recenzie Bioderma Atoderm Shower Cream

výživný sprchový krém pre normálnu až suchú citlivú pokožku

Urobte maximum pre svoju veľmi suchú až atopickú pokožku už počas sprchovania. Vyživujúci sprchovací krém Bioderma Atoderm dokonale čistí a zároveň ošetruje pokožku celého tela. Po použití sprchovacieho krému zostane pokožka dokonale zjemnená, vláčna na dotyk a bez nepríjemného pocitu pnutia.

Kúpiť

Urobte maximum pre svoju veľmi suchú až atopickú pokožku už počas sprchovania. Vyživujúci sprchovací krém Bioderma Atoderm dokonale čistí a zároveň ošetruje pokožku celého tela. Po použití sprchovacieho krému zostane pokožka dokonale zjemnená, vláčna na dotyk a bez nepríjemného pocitu pnutia.

Kúpiť

Bioderma Atoderm Shower Cream recenzia20

4.7
23
1
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Zkusila sem všechny sprcháče od Biodermy a tenhle je jednoznačně nejlepší. Super pokožku vyživuje.
    Kópia recenzie od Alena S. z notino.cz
    22. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Svou funkci plní na 100%, ale to aroma se někdy nedá vydržet.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    6. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Na suchou atopickou kuzi super, kupujeme opakovane
    Kópia recenzie od Z z notino.cz
    14. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Je to sprch.krém, takže moc nepění a nevoní tak jak jsem na výrobky Atoderm zvyklá, ale nesvědí mě po něm pokožka, takže v tomto funguje, stejně se pak po koupeli namažu krémem Atoderm. Ale jinak je to trošku zklamání.
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    12. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Vyborny, pokozka nie je vysusena
    Eva Č.
    10. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Vyhovuje mi jeho konzistence, nevysušuje. Ovšem na jeho aroma jsem si musela zvykat. Vůně sprchového gelu je jemnější (téměř necítím) oproti tomuto krému.
    Kópia recenzie od Dominika K. z notino.cz
    12. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Bioderma sprchac velmi kvalitny,nie mastny,sviezi a hlavne nedrazdi kozu,som maximalne spokojna a odporucam
    JH
    7. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Moc příjemný sprcháč po kterém konečně nemám tak vysušenou pokožku a nemusím se okamžitě namazat. Trošku mýdlové aroma, ale není nepříjemné. Používám i na roční dceru a bez reakce.
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    29. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Praktické balení, příjemná konzistence, vůně dobrá
    Kópia recenzie od Zdena K. z notino.cz
    21. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. maximálna spokojnosť
    Alica
    6. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Monika P. z notino.cz
    5. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Koupila jsem už po druhé. Líbí se mi jemná vůně a vyhovuje mně i synovi. Oba máme suchou atopickou pleť. A pumpicka je super.
    Kópia recenzie od Zdenka z notino.cz
    27. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skvěle
    Kópia recenzie od Sonja Z. z notino.cz
    27. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Super pro celou rodinu, mám již druhý.
    Kópia recenzie od Olina z notino.cz
    26. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. skvělý výrobek,ostatně jako všechny výrobky Bioderma
    Kópia recenzie od Hedula z notino.cz
    1. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Top sprchový krém, krásně vyživí
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    27. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Miluju! Nejlepší sprcháč ever!
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    9. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Mám velmi suchou pokožku, po sprchování není ani potřeba mazat se.
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    28. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. parádní sprchový krém, nevysušuje, velmi jemně voní a balení s pumpičkou je nejlepší vychytávka!
    Kópia recenzie od iveta z notino.cz
    10. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Velice příjemný gel, který zanechává kůži hebkou a hladkou. Myslím, že ten kdo má citlivou a suchou kůži bude s jeho používáním spokojený.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    28. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?