Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Hydrabio Lait čistiace mlieko pre dehydratovanú pleť

Recenzie Bioderma Hydrabio Lait

čistiace mlieko pre dehydratovanú pleť

Ochráňte svoju pleť pred každodennými vplyvmi. Stres, chlad ani znečistené ovzdušie vašu pleť už neohrozia. Čistiace mlieko Bioderma Hydrabio nielenže spoľahlivo odlíči, ale zároveň navracia pokožke jej prirodzenú schopnosť hydratácie, a to vďaka unikátnemu patentu Aquagenium™.

Kúpiť

Ochráňte svoju pleť pred každodennými vplyvmi. Stres, chlad ani znečistené ovzdušie vašu pleť už neohrozia. Čistiace mlieko Bioderma Hydrabio nielenže spoľahlivo odlíči, ale zároveň navracia pokožke jej prirodzenú schopnosť hydratácie, a to vďaka unikátnemu patentu Aquagenium™.

Kúpiť

Bioderma Hydrabio Lait recenzia14

4.6
11
1
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. S pletí bojuji léta, teď po poradě s kosmetičkou jsem změnila postup péče. Jedním z přípravků, který jsem si vybrala, je toto mléko. Působí na mě dobře, pleť je hydratovaná, čistá, nic nikde nesvědí, nečervená. Jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Alena S. z notino.cz
    9. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Příjemná vůně, skvělé pro suchou pleť. Na obličeji se z mléka mění na tekutou konzistenci.
    Kópia recenzie od Helena K. z notino.cz
    14. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Výborné pleťové mléko
    Kópia recenzie od Eliška S. z notino.cz
    30. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Pro suchou pleť ideální, čistí a zároveň hydratuje. Velmi jsem si ho oblíbila.
    Kópia recenzie od Nicol z notino.cz
    1. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Výborný produkt, používam ho už vyše roka a lepší som nenašla. Odporúčam, skvelo hydratuje, nevysušuje pleť.
    Diana
    4. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Skvěle vyčistí pleť
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    25. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. S produktom som maximálne spokojná. Skvele odličuje, čistí pleť a dokonale hydratuje :)
    Monika R.
    1. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Toto mléko skvěle odličuje a vyhovuje i mé citlivější pleti
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    31. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Čakala som viac,som sklamaná a este aj vysoka cena.
    Maja
    15. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborné mléko, už jiné nekupuji. Není těžké a mastné, proto pleť nezatěžuje a krásně a jemně vyčistí.
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    26. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Mléko jako takové je výborné, asi tu budu jediná, kdo má mastnější pleť, ale přesto jsem byla zvědavá, jak může s ní hydratační mléko jít dohromady. Musím říct, že ani mně nezacpává póry, pleť je po něm hebká, ale je fakt, že mám pak pocit jakéhosi nánosu na něm. Mít sušší pleť, asi je to pecka. Nicméně, už několik týdnů se s ním večer odličuji a zatím fajn (je tedy fakt, že následně po něm si ještě pleť opláchnu), takže doufám, že svůj hydratační účel i na mé pleti plní.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    25. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vyborne odliceni,plet nedrazdi a mam s ni jen ty nejlesi zkusenosti.
    Kópia recenzie od Pajka z notino.cz
    1. decembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Mám suchou a citlivou pleť se sklonem k alergiím a toto mléko mi velmi sedí.
    Kópia recenzie od SH z notino.cz
    13. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. trochu štípe, konzistence příjemná
    Kópia recenzie od Rysová z notino.cz
    30. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?