Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Sébium Kerato+ gélový krém proti nedokonalostiam aknóznej pleti

Recenzie Bioderma Sébium Kerato+

gélový krém proti nedokonalostiam aknóznej pleti

Zbavte sa nedokonalostí rýchlo a bez podráždenia pleti

15,68s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Zbavte sa nedokonalostí rýchlo a bez podráždenia pleti

Kúpiť

Bioderma Sébium Kerato+ recenzia20

4.7
111
8
2
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Mám opačnou zkušenost než většina zde. Černé tečky všude, zvýšená mazivost, zhoršení akné. Používáno měsíc a půl, musela jsem vysadit, šanci jsem již déle nedávala. Poté rázem zlepšení, ale dosud dávám pleť dokupy, aby byla alespoň jako předtím.
    Kópia recenzie od Beáta z notino.cz
    22. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. skvělý krém, pomáhá na akné během 2-3 dnů, lehký na kůži ale trochu smrdí
    Kópia recenzie od Leona L. z notino.cz
    22. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Po pár dňoch používania som rozdiel nevidela, dostavil sa až po mesiaci pravidelnej rutiny. Akné a pupienky sa mi hoja rýhclejšie a neobjavujú sa na pleti tak často ako som bola zvyknutá :) aplikujem vždy večer a príde mi že cez noc to účinkuje na pleti skvelo
    Kamila E.
    16. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Krém sa aplikuje jednoducho , používam ho len večer pri rutine, mám ale pocit že to občas až moc štípe no proces a pokrok na akné vidím , tak sa snažím používať len pár krát týždenne na najviac problematické oblasti
    Patrícia K.
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Toto sérum užívám asi měsíc převážně večer a lokálně. Má velice jemnou a lehkou texturu, po nanesení nezanechává nepříjemný či mastný film. Ze začátku se mi pleť zhoršila, teď již zase v normálu. Zdá se mi, že mám mírně staženější pory, ale nějaké zásadní zlepšení akné zatím nepozoruji. Oceňuji zúžený aplikátor. Bohužel mi moc nesedí vůně séra.
    Kópia recenzie od Monika J. z notino.cz
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Lehká konzistence,dobře se nanáší,efekt zlepšení jsem zaznamenala,mizí zarudnutí
    Kópia recenzie od Romana J. z notino.cz
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Lehoučký krém se super aplikátorem. Na tváři není ani cítit a přitom je to účinný zázrak. Používám asi 14 dní a moje pleť je bez pupínků, vyhlazena a na pohled hezčí. Stojí za to vyzkoušet.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Gel má lehké složení, je příjemný a hezky voní. Bohužel jsem však nezaznamenala žádné zlepšení pleti. Pupínky se mi dělají pořád stejně, černé tečky jsou taky pořádn stejné. Jediné, co bych vyzdvihla je, že mi přišlo, že se mi hojí pupínky o něco rychleji, ale žádný zázrak to tedy není, na to kolik to stojí. Možná, když by člověk používal celou řadu a třeba po delší době (používala jsem 2 týdny).
    Kópia recenzie od Adéla L. z notino.cz
    11. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Na čištící gel a micelární vodu ze stejné řady nedám dopustit, ale tento krém byl velkým zklamáním. Po několika letech jsem přesla z Roche Posey Effaclair Duo, které mi již akné příliš nezlepšovalo, právě na tento krém a po 2 měsících používání se mi akné spíše zhoršilo a přibyly mi ješte i černé tečky. Může to být i jinými vlivy než pouze krémem, ale znovu ho kupovat neplánuji.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    10. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Lehká gelová konzistence, která se dobře vstřebává a nedrolí se. Krém nedráždí(mám citlivější pleť) a nevysušuje. Již po pár dnech užívání viditelné zlepšení pleti. Pleť vypadá více sjednoceně a je zklidněná.. Akné a jizvičky se rychleji hojí. Určitě doporučuji vyzkoušet. Uvítala bych ale vetší balení, 30 ml je celkem málo a rychle se vypotřebuje.
    Kópia recenzie od Monika L. z notino.cz
    10. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Neskutečné jak tento krém dokáže zlepšit pleť ! Opravdu po par dnech užívání je pleť o mnoho lepší ! Skvěle se nanáší a na pleti je příjemný . Neštípe do oči ani na pleti ! Myslím ze je super i pro mladé slečny ! Je i cenově dostupný ! Já se proste zamilovala !
    Kópia recenzie od Denisa H. z notino.cz
    9. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Rychle se vstřebává a nevysušuje. Vhodné i pro zralejší pleť se sklony k akné. Příjemná konzistence.
    Kópia recenzie od Sabina M. z notino.cz
    8. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Bioderma Sébium Kerato+ je gelový krém s lehkou konzistencí. Jednoduše se aplikuje a roztírá. Krém se rychle vstřebává a pleť hydratuje. Pomáhá hojit akné a účinek je skutečně viditelný už po pár dnech. S gelovým krémem Bioderma Sébium Kerato+ jsem velmi spokojená.
    Kópia recenzie od Michaela K. z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Prijemny krem ktery se dobre vstrebava a nanasi. Cca po tydnu vidim rozdil. Plet je hladsi, vyhlazenejsi, sjednocenejsi. Krem jsem nanasela 2x denne rano a vecer. Jedine co mi vadi ( nemusi vadit vsem) je neurcita jakoby chemicka vune. Jinak jsem s kremem spokojena a urcite bych jej doporucila vsem s problematickou nedokonalou a malo sjednocenou. pleti . Krem je hutnejsi, me tedy i hydratoval protoze mivam sklon k suche pleti.
    Kópia recenzie od Martina K. z notino.cz
    5. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Sebium bioderma je skvělý produkt. Nanáší se jednoduše a balení mě velice překvapilo. Po týdnu je vidět opravdová změna ( zesvětlení fleků a pokožka je jemnější
    Kópia recenzie od Natálie N. z notino.cz
    4. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Bola som veľmi skeptická po všetkých produktoch na akné, ktoré som vyskúšala, ale tento ma veľmi prekvapil. Je jemný nedráždi moju pleť a už po pár dňoch vidím, ako bojuje proti akné a všetkým nepríjemnostiam na tvári. Som veľmi spokojná :)
    Zuzka
    4. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Krémik používam v kombinácii so zvyškom radu Sébium a nemôžem si ho vynachváliť! Krásne vonia a pekne sa vstrebáva a nemastí pokožku
    Ivka
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Krém má príjemnú konzistenciu, pleť sa mi po ňom nemastí a zároveň je príjemne hebká a vyživená, nie je napnutá
    Petra
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. Tento krém má skvelú textúru, je veľmi ľahký a jemný, ale zároveň pleť príjemne hydratuje a nevysušuje. Používam spolu s ostatnými produktmi z radu Sébium a som veľmi spokojná.
    Janka
    23. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  20. tento produkt je zachráncem pro suchou pleť a zároveň citlivou pleť s akné. Produkt zklidňuje, je nekomedogenní, redukuje skvrny po akné
    Kópia recenzie od Karolína G. z notino.cz
    21. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček