Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Sensibio DS+ Cream upokojujúci krém pre citlivú pleť

Recenzie Bioderma Sensibio DS+ Cream

upokojujúci krém pre citlivú pleť

Trápi vás suchá pleť so sklonom k začervenaniu a tvorbe šupiniek? Krém pre citlivú pleť Bioderma Sensibio DS+ Cream je tou najlepšou starostlivosťou na upokojenie citlivej pleti trpiacej seboroickou dermatitídou. 

11,76s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Trápi vás suchá pleť so sklonom k začervenaniu a tvorbe šupiniek? Krém pre citlivú pleť Bioderma Sensibio DS+ Cream je tou najlepšou starostlivosťou na upokojenie citlivej pleti trpiacej seboroickou dermatitídou. 

Kúpiť

Bioderma Sensibio DS+ Cream recenzia17

4.3
14
2
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Veľmi dobrý krém Po dlhej dobe som našla ten pravý Šupinata pleť je minulosť
    Erika
    26. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Koupila jsem si ho a mám smíšenou pleť a Taky mě hrozně pne. Musim koupit jiný.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    20. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Mám suchou pokožku a krém mě hrozně pne.
    Kópia recenzie od Julie z notino.cz
    27. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Zklidnuje zacervenani. Top
    Kópia recenzie od Petra A. z notino.cz
    6. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Veľmi dobrý krém, bola by som rada keby viac hydratoval. Moju šupinatú pokožku ale zlepšuje. Odporúčam a určite kupujem znovu.
    Kristína
    23. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Krem sa dobre vstrebava, je vyborny.
    Eva Č.
    31. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Musím pochválit tento krém. Biodermu používám hlavně na čištění pleti, v tomhle směru je nejlepší. Ale krém mě překvapil, už druhý den jsem měla mnohem jemnější a hydratovanou pleť bez mastné T zóny nebo ucpaných pórů.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    18. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Není vůbec mastný, rychle se vstřebává,jednoduše se roztírá. Podle mě na DS i vzhledem k cene ale lépe funguje jiný krém.
    Kópia recenzie od Klara z notino.cz
    30. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vyskúšal som milión prípravkov, toto je jediné čo zaberá. Po prvom použití vidieť výsledok, po týždni ani neviete že ste mali SD. Všetkým čo som odporučil zabral.
    Jakub R.
    20. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Produkt mi doporučila moje dermatoložka spolu s čistícím gelem ze stejné řady a já tak díky ní konečně našla produkt, který funguje na mojí aknózní pleť (hormonální akné). Již používám přes půl roku a mohu jen a jen doporučit!
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    26. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. super
    Kópia recenzie od Veronika R. z notino.cz
    7. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Za mňa neodporúčam. Pleť síce nedráždi ale to je aj všetko čo dokáže.
    Laura
    20. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Dlouhé roky jsem měla potíže se suchou kůží na tváři - odpadaly ze mě šupiny a po jakémkoliv krému na suchou pokožku mi okamžitě vyletěly ještě i pupínky od mastnoty těchto krémů. Myslela jsem že už navždy budu chodit se šupinatým čelem a krém na tohle zkrátka nenajdu. Až na doporučení známé jsem zkusila sensibio ds+ a do druhého dne jsem měla po několikaletém problému.. Opravdu to za ty peníze stojí a okamžitě zabírá
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    21. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Krém mi velice pomohl s mými červenými zanícenými a velmi bolestivými místy v T-zóně - po 14 dnech používání zklidnění, místa téměř vymizela, nejsou bolestivá a jen lehce narůžovělá. Opavdu doporučuji.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03 z notino.cz
    16. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krém používám již několik let a jsem maximálně spokojena. Jen obal mi vůbec nevyhovuje, poslední množství krému lze těžko vypotřebovat. Řešení - skleněná nebo plastová miska s víkem.
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    14. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Výborný krém.Pleť hydratuje,neupcháva póry,zminimalizuje začervenanie pleti.Odporúčila mi ho kozmetička,ja si ho nanášam na tvár,manžel na začervenané miesta na ruke,pri pravidelnom používaní miznú.Odporúčam všetkým
    Miroslava
    2. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvělý, úžasný a perfektně okamžitě odstraňuje šupinkování na vysušené kůži. Nejlepší krém, který jsem kdy měla.
    Kópia recenzie od Sonia z notino.cz
    22. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?