Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Sensibio H2O AR micelárna voda pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu

Recenzie Bioderma Sensibio H2O AR

micelárna voda pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu

Trápi vašu pleť začervenanie alebo rosacea? Čistiaca micelárna voda Bioderma Sensibio H2O AR obsahuje komplex účinných látok a unikátny patent Rosactiv™, ktorý minimalizuje začervenanie a rozšírené žilky a pôsobí proti ich návratu.

8,88s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Trápi vašu pleť začervenanie alebo rosacea? Čistiaca micelárna voda Bioderma Sensibio H2O AR obsahuje komplex účinných látok a unikátny patent Rosactiv™, ktorý minimalizuje začervenanie a rozšírené žilky a pôsobí proti ich návratu.

Kúpiť

Bioderma Sensibio H2O AR recenzia20

4.9
66
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Perfektná micelárka pre citlivú pleť. Používam na odlíčenie, vôbec neštípe a nedráždi pokožku.
    Iva
    1. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Mám problémy s červenající pletí. Tato AR řada značky Bioderma je za mě kvalitní, po aplikaci vnímám zlepšení. Používám rovněž krém, jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Irena T. z notino.cz
    11. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Skvelý výrobok, používam roky na odlíčenie.
    Adriana K.
    27. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Skvelá na citlivú pleť
    Jozefína K.
    23. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Mám citlivú pleť a tento produkt je super
    Klaudia M.
    3. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. nejlepší, kupuju opakovaně
    Kópia recenzie od Leona L. z notino.cz
    31. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Doporučuji!
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    25. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Veľmi som spokojná s týmto produktom.
    Simona
    16. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Bioderma ako tak je už osvedčená značka v kozmetike. Avšak táto micelárna voda, ktorá by mala pomáhať proti začervenaniu pleti, neviem, či práve ten efekt má. Pleť mám rovnako červenú, ako vždy, pri pravidelnom používaní. Hodnotím ju ale 8/10, pretože je to záruka kvality a citlivosti k pokožke.
    Alexandra B.
    31. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. vše od Biodermy velmi kvalitní ,mám rosacelu tak mi vždy pomůže
    Kópia recenzie od tatrankaivanka z notino.cz
    7. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Kupujem pravidelne. Vyskúšala som viacero prípravkov, ale efekt sa nedostavil, až pri tomto produktu. Ak mate citlivú pleť a pri čistení sa Vám začervená , vrelo odporúčam. Pre mňa top.
    Katrína
    28. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Asi jedna z najlepsich.Kupujem pravidelne.
    Kristina G.
    30. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Jedina skoda ze nemuzete koupit tuto vetsi verzi micellarky
    Kópia recenzie od Alina I. z notino.cz
    25. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. doporučeno dermatoložkou velmi dobře se nanáší výborná kvalita nevtíravá příjemná vůně
    Kópia recenzie od Mazzliku z notino.cz
    4. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vždy si ho prelejem do sprayovej fľaštičky, keď aplikujem stačia 3 -4 streky na tampón a fľaštička mi vydrží mesiace. Pleť dôkladne vyčistí a upokojí. Odporúčam (mám Rosaceu)
    Lucia
    28. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Mám velmi citlivou pokožku a tato voda mi velice vyhovuje.
    Kópia recenzie od Marie H. z notino.cz
    21. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Kupuji opakovaně
    Kópia recenzie od Jade z notino.cz
    15. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Velmi mi vyhovuje, můžu jen doporučit. Neštípe v očích, dobře odstraňuje make-up....
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    5. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. výborný
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    7. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nejlepší micelární voda pro citlivou pleť. Od té doby co jí používám, nemám vyrážku kolem nosu nebo pusy, když se odlíčím. Škoda, že jí neprodávají ve větším balení :)
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    28. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?