Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Sensibio Defensive upokojujúci krém

Recenzie Bioderma Sensibio Defensive

upokojujúci krém

Dodajte svojej pokožke silu brániť sa a normálne žiť. Krém Bioderma Sensibio Defensive zabraňuje citlivosti pokožky tým, že ju upokojí, ochráni a zároveň posilní pomocou technológie Defensive. Ľahká a svieža textúra plná karnozínu a vitamínu E rýchlo preniká do pokožky a zanecháva ju jemnú a pružnú – okamžite a dlhodobo. 

Kúpiť

Dodajte svojej pokožke silu brániť sa a normálne žiť. Krém Bioderma Sensibio Defensive zabraňuje citlivosti pokožky tým, že ju upokojí, ochráni a zároveň posilní pomocou technológie Defensive. Ľahká a svieža textúra plná karnozínu a vitamínu E rýchlo preniká do pokožky a zanecháva ju jemnú a pružnú – okamžite a dlhodobo. 

Kúpiť

Bioderma Sensibio Defensive recenzia20

5.0
54
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Tento produkt používám v kmbinaci s micelární vodou ze stejné kolekce Sensibio a jsme nesmírně spokojená. Produkt hydratuje na celý den, slouží jako dobrej podklad pod make-up. Má i zklidňující účinek.
    Kópia recenzie od Nikola S. z notino.cz
    21. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Mám problémy s akné, což mě vážně štve, nicméně tento krém?! Feel like a superhero. Nejenže hydratuje, je neparfemovaný, zklidňuje, ale i redukuje podráždění, červené stopy po akné.
    Kópia recenzie od Hana N. z notino.cz
    21. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. S věčným červenáním a podrážděním bylo těžké najít produkt, který mi pomohl, ale tento krém je zázrakem. Jeho lehká konzistence se snadno vstřebává a zanechává pleť jemnou a hydratovanou. Po použití je můj obličej uklidněný a vypadá zdravěji než kdy dříve.
    Kópia recenzie od Stáňa z notino.cz
    3. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Má jemnou a osvěžující texturu, nezpůsobuje podráždění. Jsem z této Sensibio řady nadšená. Konečně jsem objevila ten správný krém pro mě. Používám ho v kombinaci s micelární vodou Bioderma Sensibio H2O.
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    2. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Krém naozaj znižuje citlivosť a začervenanie, to som nečakala. Používam ho ako doplnok celej mojej pleťovej rutiny z tohto radu a je to vidieť. Moja pleť je ako v bavlnke.
    Petra
    1. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Nemôžem sa tohto krému nabažiť! Upokojuje pokožku, dobre sa nanáša, nezanecháva mastný film, rýchlo sa vstrebáva.
    Radka
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Doslova zachránce pleti. S citlivou pokožkou jsem se vždy potýkala s podrážděním, ale tento krém to změnil. Má lehkou texturu, která se rychle vstřebává. Po několika týdnech používání jsem zaznamenala, že má pleť je klidnější, hydratovanější a vypadá prostě zdravěji. Je to pro mě must-have produkt v péči o pleť a nemůžu si ho vynachválit.
    Kópia recenzie od Anežka z notino.cz
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Mám problematickú a zároveň veľmi suchú pleť, tento krém mi vyhovuje hlavne preto, že veľmi hydratuje, ale neucpáva mi póry a nie je mastný.
    Monika
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Páči sa mi, že aj keď je krém veľmi ľahký a jemný, naozaj dostatočne hydratuje. Krásne sa vrství s make-upom.
    Adriana
    29. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Tento krém mám veľmi rada, má príjemnú textúru a moju pleť vždy upokojí a pekne rozjasní.
    Veronika
    29. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Tento krém používám ráda, protože vždy zklidní mou citlivou pleť. Má velmi příjemnou konzistenci a rychle se vstřebává do pokožky.
    Kópia recenzie od Linda z notino.cz
    29. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Celá kolekcia Sensibio pre citlivú pleť je naozaj skvelá! Vôbec ju nedráždi, naopak, po mesiaci používania je upokojená, hydratovaná a naozaj krásna! Krém sa ľahko nanáša, rýchlo sa vstrebáva a upokojuje pokožku.
    Marta
    29. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Krém je lehký a má příjemnou vůni. Pro mě je občas na noc málo výživný, ale stačí dát pod něj pár kapek séra ze stejné řady. Jinak je krém naprosto úžasný rychle se vstřebává takže ráno mohu skoro hned dát make up.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    29. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Tento krém je vynikající, zejména pokud máte citlivou a snadno podrážděnou pleť. Používám ho v kombinaci se Sensibio Defensive sérem a moje pleť je hydratovaná a zklidněná.
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Celú procedúru zakončujem krémom z kolekcie Sensibio od BIodermy, ktorý je ideálny pre moju citlivú pleť. Nedráždi ju a zároveň ju upokojuje. Moja pleť nie je vôbec začervenaná!
    Majka
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Mám citlivú pleť takže si musím dávať pozor na to, čo na svoju pleť aplikujem. Osvedčili sa mi najmä produkty od Biodermy, ktoré sú súčasťou mojej každodennej rutiny a tento krém nie je výnimkou. Používam ho ráno aj večer, pleť nezaťažuje, ľahko sa vstrebáva a pleť je pekne hydratovaná a rozjasnená.
    Danka
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Sérum doplnilo mou rutinu z této značky. S výsledky jsem velmi spokojená, má pleť je krásně hydratovaná bez podráždění.
    Sára
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Ideální pro citlivou pleť. Krém se velmi rychle vstřebává takže i pod make up je bezvadný zároveň zklidňuje takže nemám tak citlivou pleť během dne.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. Dlhšie som hľadala krém, ktorý by sedel mojej citlivejšej pleti až kým som nenarazila na tento od Biodermy. Má veľmi príjemnú konzistenciu, je ľahký, pleť mi pekne upokojí a zároveň zanechá hydratovanú. Som s ním veľmi spokojná.
    Martina
    27. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  20. Velmi příjemný krém na citlivou pleť. Připadám si hydratovaná a chráněná po celý den. Také po dlouhodobějším užívání nemám tak citlivou pleť. Používám celou řadu a jsem velmi spokojená.
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    27. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček