Prejsť na hlavný obsah
Borotalco Talcum telový púder

Recenzie Borotalco Talcum

telový púder

Presvedčte sa na vlastnej koži, prečo je telový púder Borotalco Talcum neodmysliteľnou súčasťou talianskych domácností – a to už od roku 1904. Jemný púder z prírodného mastenca ponúka celý rad možností využitia a perfektne sa hodí aj pre citlivú pokožku, keďže necháva póry voľne dýchať.

Kúpiť

Presvedčte sa na vlastnej koži, prečo je telový púder Borotalco Talcum neodmysliteľnou súčasťou talianskych domácností – a to už od roku 1904. Jemný púder z prírodného mastenca ponúka celý rad možností využitia a perfektne sa hodí aj pre citlivú pokožku, keďže necháva póry voľne dýchať.

Kúpiť

Borotalco Talcum recenzia20

4.7
41
3
3
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
Najnovšie
  1. Toto je super púder pre ľudí čo sa im potia nohy(odporúčam pre mužov), stačí trošku nasypať do ponožky (pripadne do topánok). keďže je to dosť veľké balenie aj dosť dlho vydrží.
    Martina
    19. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. zakoupeno, zatím jsem nepouživala
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    17. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Byli jste velmi velmi rychlí
    Kópia recenzie od Tomas z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Super
    Kópia recenzie od Gabriela R. z notino.cz
    11. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Skvely pudr proti poceni, prijemna vune.
    Kópia recenzie od Jana V. z notino.cz
    22. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Splnilo moje očakávanie, cena prehnane vysoká
    Judita
    26. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. zklidňuje pokožku, používám do podpaží
    Kópia recenzie od Vlasta S. z notino.cz
    30. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. příjemně voní, účinné
    Kópia recenzie od Věra T. z notino.cz
    3. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Perfektní pudr na celé tělo. Budu kupovat znovu.
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    16. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Spokojenost, jemná vůně
    Kópia recenzie od A.Brzezinová z notino.cz
    8. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Super, spokojenost po všech stránkách
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    3. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Super telový puder-bez konkurencie.Som veľmi spokojná.
    Angela
    13. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. zvláštní ale příjemná vůně, dá se s ním zasypat skoro celé tělo, má zklidňující účinek doporučuji
    Kópia recenzie od Rebeku z notino.cz
    13. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Přidávám se k zástupu spokojených uživatelů - ve srovnání s mnohem dražším Haushkou je tento pudr výrazně jemnější, funguje i při sportu a voní “čistotou”. Doporučuji.
    Kópia recenzie od pipa z notino.cz
    24. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nejlepší pudr, krásná jemná vůně. Používáme už několik let, ideální po holení, do podpaží proti pocení i na zadeček dítěte v látkových plenách.
    Kópia recenzie od Darja z notino.cz
    21. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jsem velmi spokojena jak s probehlym nakupem tak s kvalitou vyrobku
    Kópia recenzie od Libuse H. z notino.cz
    3. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Používám po koupeli hlavně na nohy do bot, je to lepší pro boty i pro nohy
    Kópia recenzie od Marie D. z notino.cz
    14. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Již několikátým rokem používáme pudr jako zásyp při delších, několikadenních tůrách a je naprosto boží! Ještě ani jednou nezklamal. Nohy jsou jako v bavlnce, stejně jako 🍑 a 🍆.
    Kópia recenzie od Honza z notino.cz
    9. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Púder Borotalco je neskutočne účinný proti poteniu nielen v podpazuší, ale aj nôh. Používam ho aj ná púdrovanie môjho kocúra. Má príjemnú vôňu, ktorá vydrží celý deň. Odporúčam.
    Viktória B.
    27. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. vynikající pudr s příjemnou vůní
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    1. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?