Prejsť na hlavný obsah
Braun Lady Shaver LS5560 dámsky holiaci strojček

Recenzie Braun Lady Shaver LS5560

dámsky holiaci strojček

Holenie a jemný peeling pokožky jedným pohybom vám zaistí dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560. Je vybavený exfoliačným vankúšikom, vďaka ktorému bude vaša pokožka nielen bez chĺpkov, ale aj dokonale vyhladená a zbavená odumretých kožných buniek.

Kúpiť

Holenie a jemný peeling pokožky jedným pohybom vám zaistí dámsky holiaci strojček Braun Lady Style 5560. Je vybavený exfoliačným vankúšikom, vďaka ktorému bude vaša pokožka nielen bez chĺpkov, ale aj dokonale vyhladená a zbavená odumretých kožných buniek.

Kúpiť

Braun Lady Shaver LS5560 recenzia19

4.9
18
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. skvělý, zakoupen již druhý, zkoušela jsem i jiný, ale tenhle za mě nejlepší.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    25. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Perfektní, mám již druhý
    Kópia recenzie od marie z notino.cz
    28. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. super věcička
    Kópia recenzie od Renča z notino.cz
    4. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Som ,veľmi spokojná. Odporúčam všetkými desiatimi. A určite to nebude posledná objednávka.
    Adriana
    5. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. 1x použito
    Kópia recenzie od Dáša z notino.cz
    25. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Treba si na to zvyknut, ale po par pouzitiach si uz viem nohy oholit takmer do hladka. Sice to asi trva trosku dlhsie, ako so ziletkou, ale to, ze nemam podrazdenu pokozku, ako som po ziletka vzdy vzdy mala, stoji za ten cas navyse. Mne viac vyhovuje na pouzitie na sucho, na mokro mi to az tak nejde. Kto sa chce vyhnut holeniu noh ziletkou, odporucam.
    Petra
    29. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Jemný efektívny holiaci strojček s možnosťou zastrihávania. Je príjemný, pretože po pokožke hladko kĺže, nešticuje a netrhá. Pokožku mám jemnú, pretože počas holenia pokožku jemne peelingujem so špeciálnym nadstavcom a bez podráždenia, nie ako to bývalo po žiletke. Vyhovuje mi napájanie batéria a sieť, pretože nemusím myslieť na to, či ho mám práve nabitý, keď si zmyslím holiť nohy. Dôverujem mu, pretože viem, že rovnaký planžetový systém majú aj pánske holiace strojčeky.
    Karolína
    1. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Príjemný, jemný, účinný holiaci strojček so zastrihávačom. Pre holenie už nemusím do sprchy, ale chĺpky vybavím rýchlo na sucho bez podráždenia pokožky. Ak nestihnem nabiť, výhoda, že funguje aj na sieť. Zatiaľ som veľmi spokojná
    Michaela
    21. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skvělý.
    Kópia recenzie od Petra V. z notino.cz
    30. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Spokojenost. Jednoduché, rychle... praktické použití.
    Kópia recenzie od Hela z notino.cz
    15. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jsem spokojena,mám již 2.
    Kópia recenzie od ivana z notino.cz
    27. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. vysledok holenia je velmi dobry. nohy su hladke TAKMER ako po holeni ziletkou. nakolko mam citlivu pokozku a mokre holenie ziletkou mi vobec nevyhovuje, musim sa uspokojit aj s kratsim efektom. pri mojom skutocne castom pouzivani zial uz po necelom roku akosi hapruje. obcas akoby mal slaby kontakt s bateriou (zabudovanou v strojceku). musim nim poriadne zatriast aby sa spamatal a siel na plny vykon :))
    Inka
    13. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Strojek bohužel neholí dobře krátké chloupky,
    Kópia recenzie od Pavla S. z notino.cz
    25. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Skvělý, cenově dostupný holicí stojek, který Vám zajistí hladké oholení i v případě, že máte velmi citlivou pokožku. Kůži nedráždí, po použití chloupky nezarůstají a nevznikají nevzhledné zarudlé pupínky. Mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Yveta z notino.cz
    1. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Tím, ze strojem muzu vzít i do sprchy, nemuzu si ho vynachválit.
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    30. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Zatím spokojenost po všech stránkách včetně ceny.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x9F15B33468A133CA71090BDE5CDD908E z notino.cz
    6. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Pohodlné použití, snadná údržba, příznivý poměr kvalita cena
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    12. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Dokonalosť ja to neviem inak popísať. Preskočil ďaleko moje očakávania.
    Peťa
    14. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Jednoduchá manipulace, cenová dostupnost a příjemný design. Ověřený, známý výrobce elektroniky.
    Kópia recenzie od IVETA P. z notino.cz
    19. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?