Prejsť na hlavný obsah
BULGARI Eau Parfumée Au Thé Blanc kolínska voda unisex

Recenzie BULGARI Eau Parfumée Au Thé Blanc

kolínska voda unisex

Arómu šálky dobre uvareného vzácneho bieleho čaju z Himalájí vám pripomenie unisex kolínska voda Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc, ktorá je inšpirovaná čistotou a harmóniou svahov predhorí východného Nepálu. Jej jemnú, osviežujúcu vonnú kompozíciu ocenia nielen milovníčky či milovníci čajov, ale aj všetci tí, čo hľadajú pocit hlbokej relaxácie a ničím nerušenej vnútornej harmónie.

Kúpiť

Arómu šálky dobre uvareného vzácneho bieleho čaju z Himalájí vám pripomenie unisex kolínska voda Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc, ktorá je inšpirovaná čistotou a harmóniou svahov predhorí východného Nepálu. Jej jemnú, osviežujúcu vonnú kompozíciu ocenia nielen milovníčky či milovníci čajov, ale aj všetci tí, čo hľadajú pocit hlbokej relaxácie a ničím nerušenej vnútornej harmónie.

Kúpiť

BULGARI Eau Parfumée Au Thé Blanc recenzia20

4.4
28
3
4
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Jiřina z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. A hlavně jsem zapomněla napsat, že tahle vůně, pokud někomu sedne, stejně jako mě, tak byt já ji na sobě skoro necítím, tak okolí chválí, a já se divím, že je ještě cítit. Ale to se říká, poku vůně sedne, tak ji člověk necítí, ale okolí ano. Tak to má asi být. Aby si vůně našla nositele. Bvlgari au the Blanc je pro mne nenahraditelna, úžasná.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    11. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Úžasná vůně, kterou používám už více než 15let. Manžel mi koupil vůni, a k té dostal tento tester. Od té doby už nepoužívám žádnou jinou, je úžasná, svěží, žádný bolehlav, že kterého je otravene celé okoli. Spousta žen se ptala, co je to za vůni... Lehká smyslna, úžasná. Hlavně v létě, ale u mě po celý rok. Voní i dětem, ty nemají rádi těžké vůně. Prostě jen doufám, že ji budou vyrábět dále. Úžasná lehká nevtirava, krásná. Miluji tuhle vůni. Jen občas není k sehnání. Nebo je za vyšší cenu. Už jsem měla nespočet balení, větších i menších, podle ceny.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    11. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. vůně absolutně nesplnila očekávání, voní jako pudrový prášek z první republiky. Jsem zklamaná, za ty peníze to nakonec vyhodím.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    18. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. príjemná vôňa na leto, ale výdrž veľmi slabá. Po krátkom čase ju nie je cítiť, neudrží sa ani na oblečení. Vzhľadom k cene dosť veľké sklamanie.
    katka
    12. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Great perfume but it is extremely week.
    Kópia recenzie od Elena z notino.cz
    8. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nádherná a moc příjemná vůně. Jsem z ní nadšená. Není to žádný bolehlav ale luxusní perlička k dokonalému outfitu.
    Kópia recenzie od Vlaďka z notino.cz
    13. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Můj absolutní TOP. Nezaměnitelná. Nějakou dobu jsem ji nemohla sehnat, teď jsem s radostí zakoupila. Výdrž vůně je velmi dobrá, nemám ráda sladké a těžké vůně, tahle je svěží a vzdušná, přesto výrazná.
    Kópia recenzie od Jolana z notino.cz
    9. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Milujem BVLGARIho vône, mám ich v zbierke 6 dámskych a pokladala som ich jednoznačne za voňavé skvosty. Ale keď som ovoňala jeho UNISEXovky, tak len teraz som ostala absolútne užasnutá: tak dokonalé voňavé kompozície, že WAU, jedna nádhernejšia, ako druhá! Zakúpila som si všetky miniatúry UNISEX: bielu, zelenú, modrú a červenú (ešte som zvedavá na čiernu/noir tabakovo-oudovú...), no a všetky sa mi zdajú ešte o dva levely vyššie ako dámske BVL vône: unikátne, nádherné a dokonale sofistikované vonné kompozície! Aj keď táto Blanc sa mi páči z nich najmenej: obsahuje hodne pánskych tónov, ktoré moc nelahodia môjmu nosu a potom je najmenej výrazná, no o to práve v nej tvorcom evidentne šlo, aby bola nevtieravá, upokojujúca, relaxačná... Mne sa nezdá podobná Omnii Crystalline, ktorá je pre mňa krajšia, lebo je to taká živá vôňa krištáľovej iskrivej sviežosti, kdežto Blanc je trochu taká mdlá, až na spanie...
    Ester
    25. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Harmonizujici relaxační spojení. Úžasná. Dala jsem na zdejší recenze a vyplatilo se.Monca
    Kópia recenzie od Monika S. z notino.cz
    20. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělá relaxační vůně. Lehkost a čistota. Dala jsem na hodnocení produktu a velmi se to vyplatilo. Monca
    Kópia recenzie od Monika S. z notino.cz
    20. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Skvělá relaxační vůně. Lehkost a čistota. Dala jsem na hodnocení produktu a velmi se to vyplatilo. Monca
    Kópia recenzie od Monika S. z notino.cz
    20. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používam ju už dlhé roky. Som s ňou veľmi spokojná. Len V poslednej dobe je ťažko dostupná.
    AN_JP_0x5E4CB5E5468ADA79B22FD562F0DAF2E8
    5. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. vôňa jemnej čistoty, super. Len je veľmi nedostupná.
    AN_JP_0x07DE7027F8D868BBFF831C0CD23D1775
    16. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. nadhera.. jemne, ciste.. som sa zamilovala
    AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03
    5. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Uff tak toto nie, celé zle pre mňa....taká nejaká moc mydlová alebo čo..
    Elza
    16. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Úžasná vôňa, nevtieravá, čistá... a Bvlgari Omnia Crystalle je niečo podobné, ale na biely čaj nemá....
    Zuzana
    11. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. úžasná!
    Kópia recenzie od Tana z notino.cz
    23. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Vona je velmi zaujimava, osobne mne sa hodi, skoda, ze nieje toaletka alebo parfum. Kolinska rychlo vyprcha
    Magdaléna
    1. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krasna podla mna sexi..nosim ju ako zena velmi rada zanechava vo vlasoch krasnu vonu..okolie ju chvali
    Martina
    10. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?