Prejsť na hlavný obsah
Cacharel Eden parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Cacharel Eden

parfumovaná voda pre ženy

Vstúpte do rajskej záhrady plnej života, energie a sviežosti. Parfumovaná voda pre ženy Cacharel Eden je veľmi čistá a povznášajúca. Spoľahlivo vás nabije dobrou náladou a prebudí vo vás túžbu po dobrodružstve. Vydajte sa s ňou až do samotného raja!

Kúpiť

Vstúpte do rajskej záhrady plnej života, energie a sviežosti. Parfumovaná voda pre ženy Cacharel Eden je veľmi čistá a povznášajúca. Spoľahlivo vás nabije dobrou náladou a prebudí vo vás túžbu po dobrodružstve. Vydajte sa s ňou až do samotného raja!

Kúpiť

Cacharel Eden recenzia20

4.5
221
25
7
9
19
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Hodnotenia “hrôza a smrad” verzus “úžasná a výnimočná” beriem s rezervou. Aj hodnotenia “na zimu,leto” Parfumérstvo je alchýmia, chémia. Reakcie individuálne na každom tele! Táto je na mne jemná, každý chváli. Lou Lou je iný kaliber! Krásny orient.
    Denisa K.
    5. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Jako vždy splněné očekávání
    Kópia recenzie od Saša z notino.cz
    28. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Jsem spokojena
    Kópia recenzie od Blanka K. z notino.cz
    7. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Tuto vůni používám desítky let - miluju ji!
    Kópia recenzie od Marie B. z notino.cz
    5. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Je škoda, že není vidět, kolik je ve flakonu parfémované vody, jinak jsem spokojená :-)
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    4. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Konečně jsem našla svůj parfém...
    Kópia recenzie od Ilona z notino.cz
    1. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Veľmi spokojná
    Dana L.
    21. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Můj nejoblíbenější parfém kupuji ho již roky a pořád dobrá výdrž a krásná vůně.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    11. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Objednávala som ju pre moju maminu. Zbožňuje ju a opätovne sa k nej vracia. Má dlhú výdrž a veľmi peknú vôňu.
    Dana C.
    3. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Nádherná vôňa pre sebavedomú ženu , neviem sa jej nabažiť , určite ešte kúpim
    Katarína P.
    27. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Extrémně specifická, jiná. Velice silná elegantní vůně, vydrží velice dlouho, do vyprání. Taková fakt zelená zahrada, ale možná až dráždivě "škrábavě". Nepůsobí lacině, levně. A přitom je za hodně dobrou cenu! Rozhodně nekupovat naslepo. Mně voní na někom jiném, ale je tak silná, že stále nemám odvahu si ji koupit. Bojím se, že po půl dni budu přehlcená.
    Kópia recenzie od Radana z notino.cz
    21. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nádherná vůně pro mě, velmi osobitá, a není pro každého nutno zkusit na pokožce, zda vám sedne.
    Kópia recenzie od ilona z notino.cz
    19. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vôňa, ktorá podčiarkne eleganciu a ženskosť. Už roky používam a veru, aj ma zastavujú ľudia s poznámkou, že mám príjemnú vôňu.
    Alzbeta P.
    20. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Již dlouho používám tuto vůni a jsem velmi spokojená.
    Kópia recenzie od Dana Š. z notino.cz
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. parfém som kúpila len na základe obľúbených zložiek v parféme a môžem povedať, že sa kúpa oplatila, vôňa sa krásne rozvinie, len upozorňujem, že je treba vyskúšať, pretože parfém si nesadne s každou krvnou skupinou
    Adriana
    14. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Neskutecny smrad,ani na wc bych ji nepouzila......
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    24. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Krasna, korenista, orientalnejsia vona, jemne nasladla, vhodna pre zeny, ktore maju radi koreniste vone
    judita
    7. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jestli to takhle “voní” v zahradě Eden, tak tam nechci. Odpornější smrad jsem necítila !!!
    Kópia recenzie od Lucie Š. z notino.cz
    3. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Luxusní,levná,vydrží.Opakovaně kupují a používám podzim,zima.Tezší vůně.Pouzivam dražší značky,ale tato je TOP.Neni uniforma a nedělá se napodobenina- snad
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    13. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Na chladnější počasí úžasná. Používám jí už mnoho let a také i mé kamarádky.
    Kópia recenzie od Miluše z notino.cz
    19. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?