Prejsť na hlavný obsah
Carolina Herrera 212 VIP Men toaletná voda pre mužov

Recenzie Carolina Herrera 212 VIP Men

toaletná voda pre mužov

Nie, vy párty nepotrebujete. Párty potrebuje vás! Vyzbrojte sa esenciou zvodného mužského sebavedomia, ktorú v sebe koncentruje toaletná voda pre mužov Carolina Herrera 212 VIP Men, a nečakajte na niečo výnimočné. Vystúpte a sám sa staňte toho tvorcom.

Kúpiť

Nie, vy párty nepotrebujete. Párty potrebuje vás! Vyzbrojte sa esenciou zvodného mužského sebavedomia, ktorú v sebe koncentruje toaletná voda pre mužov Carolina Herrera 212 VIP Men, a nečakajte na niečo výnimočné. Vystúpte a sám sa staňte toho tvorcom.

Kúpiť

Carolina Herrera 212 VIP Men recenzia20

4.9
54
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Krásná vůně! CH nikdy nezklame. Byli jsme s přítelem příjemně překvapeni tím, jak dlouho vydrží!
    Kópia recenzie od Terka z notino.cz
    31. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Doporučuji, holkám v práci prý hezky voním :D
    Kópia recenzie od Adam z notino.cz
    28. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Vůně není vůbec agresivní, příjemně voní a hodí se pro každého chlapa pro jakoukoli příležitost. A to balení, topka!
    Kópia recenzie od Michal z notino.cz
    17. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Nádherná, svieža, dlhotrvajúca vôňa. Vhodná na každodenné nosenie. Celkový dojem z nej mám naozaj kladný. Super.
    Adam
    17. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Vůně je příjemná a dlouho vydrží. Jsem velice spokojen.
    Kópia recenzie od David z notino.cz
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Lehká a svěží vůně, používám ji každý den
    Kópia recenzie od Honza z notino.cz
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. príjemná vôňa, svieža a jemná, ale zároveň drevitá, používam ho na každodenné nosenie
    Tomáš
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Je iná ako ostatné vône podobného typu, má svoj šarm a cítim z nej tajomno.
    Jozef
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. velmi příjemná nasládlá a svěží vůně, používám již delší dobu a stále jsem spokojený
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    10. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Páči sa mi magnetické zatváranie a jednoduchý dizajn. Voniam väčšinou pre prácu a každý to chváli. Top pre mňa!!
    Martin
    9. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Skvělá pánská vůně. Vydrží dlouho, má příjemnou vůni a je super na každodenní nošení. Líbí se mi i zajímavý flakon.
    Kópia recenzie od Matyáš z notino.cz
    6. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Parfém si manžel moc chválí. Používá ho převážně, když jdeme někde do společnosti. Moc se mi líbí tóny limetky a máty, které se rozvoní hned po stříknutí. Zároveň je vůně orientální a dřevitá, takže ideální právě na večery.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    21. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Z manžela ji cítím celý den, rozhodně doporučuji!
    Kópia recenzie od Ludmila z notino.cz
    21. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Silná intenzívna vôňa, rád ju nosím každý deň.
    Michal
    20. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Krásná vůně pro muže
    Kópia recenzie od Laura z notino.cz
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Naozaj krásna vôňa, výdrž má skvelú. Je taká sladšia, svieža. Vždy ma povzbudí. Ten magnetický vršok ma baví.
    David
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Dostal jsem jako dárek a jsem spoko
    Kópia recenzie od Adam z notino.cz
    15. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. atraktivní vůně, celkový dojem velmi pozitivní. Nevydrží třeba celý den, ale za to je velmi s věží a ani po nanesení není těžká. Koupila jsem ji muži. On by se takto nerozepsal. Za něj - OK
    Kópia recenzie od Tereza O. z notino.cz
    15. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Úprimne je to jediná nádherná dokonalá úžasná, umelecká, dobre sa nosí ma skvelí výkon je to proste krásne. Od C.Herreri pánske sú ostatné vône chemické žbrndy okrem VIP zelenej ta je krásna. A to som ich povoňal dosť. Prečo produkujú silou mocou furt niečo na úkor kvality nepochopím. Veľká škoda, že svet vôní upadá. Veľka škoda. Všetko to funguje už len na báze produkovať hlava nehlava a vyzerá to tak ako s popovou hudbou. Všetko je dočasné chemické lacné. Chvála bohu toto je iná úroveň. Vonia sexi štikovo a výdrž ako aj projekcia sú super. Pre všetky vekové kategórie.
    Alchymista
    11. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Čekal jsem delší výdrž na kůži, na oblečení vydrží déle...
    Kópia recenzie od Dt z notino.cz
    23. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?