Prejsť na hlavný obsah
Chanel Allure Homme Sport toaletná voda pre mužov

Recenzie Chanel Allure Homme Sport

toaletná voda pre mužov

Prekonávajte svoje limity so schopnosťou dravca. Toaletná voda Chanel Allure Homme Sport bola vytvorená pre všetkých mužov, ktorí milujú výzvy a prekonávania svojich limitov. Živé tóny mandarínky v kombinácii s výrazným bielym pižmom vám zaistia fantastickú sviežosť a intenzívnu arómu.

181,30s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Prekonávajte svoje limity so schopnosťou dravca. Toaletná voda Chanel Allure Homme Sport bola vytvorená pre všetkých mužov, ktorí milujú výzvy a prekonávania svojich limitov. Živé tóny mandarínky v kombinácii s výrazným bielym pižmom vám zaistia fantastickú sviežosť a intenzívnu arómu.

Kúpiť

Chanel Allure Homme Sport recenzia20

4.6
69
7
7
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Perfektní vůně "prostě Chanel"
    Kópia recenzie od Roman z notino.cz
    25. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Nerad to píšu, ale už jsem si tady koupil-dostal k různým příležitostem parfémy mimo jiné i tady ten a nic to nevydrží. Je zvláštní že je pořízen Notino a vydrž minimální, ten samí parfém pořízen v jiné kamenné prodejně a vydrž neskutečně dlouhá.
    Kópia recenzie od Milan B. z notino.cz
    3. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. toto je mega vôňa, úplne jedinečná :)
    Janka A.
    6. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Kupujem si ju stále ,ale nečudujem sa negatívnym názorom pretože nechcem šíriť negatívnu reklamu ,ale práve z notino.sk mám veľkú pochybnosť o kvalite. Ak si ju kúpim v zahraničí tak vydrží oveľa dlhšie a je o veľa intenzívnejšia. Názor si urobte sami. Týka sa to konkrétne z mojej skúsenosti na: Armani Diamond, Carolina Harrera CH a tento chanel. Týka sa to stále tých drahších voňaviek... Tie štandardné to nebol problém ako Lacoste, BVG atď.
    Dodo
    29. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Po každej stránke som spokojný.Ako s eshopom tak aj s parfémom.Vrelo doporučujem.Ďakujem Notino.
    Marek
    28. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. mam vsetky chanel ale tato je naj urcite ale chanel je chanel urcite top :)
    Tomáš Š.
    21. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Veľké sklamanie! Je to obyčajná citrusová vôňa, ničím výnimočná... vôňa je identická na 90 percent ako Versace pour Homme. Chanel ma neskutočne slabú výdrž, na pokožke to trvá dve hodiny a na oblečení 20 minút. Túto vôňu neodporúčam, Som veľmi sklamaný. Versace pour Homme za cca 40 euro je oveľa lepšia vôňa.
    MUDr Marek Ď.
    17. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nerozumiem celkom filozofii Chanelu, ktorý na jednej strane vytvára trvácne, nadčasové ženské vône a zároveň vyrába mužské vône s výdržou na 20 minút. Allure Sport je pritom krásna, svieža a krémová tak ako to vie len Chanel. Ale je až neuveriteľné, že si za najslabšiu výdrž pýta spomedzi dizajnérov najviac. Pre fanúšikov tejto vône mám teda 2 tajné tipy ako ušetriť a zároveň mať podobnú / lepšiu vôňu s výdržou hodnou danej cenovej hladine. Versace Pour Homme alebo Dior Homme 2020.
    Tom
    11. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Perfektní vůně. Sportovní pánská, s výbornou výdrží. Prostě Chanel. Manžel používá opakovaně.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    12. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Vůně je velmi příjemná a intenzivní, dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Marek K. z notino.cz
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pěkná svěží vůně, docela dlouhá výdrž,
    Kópia recenzie od Luboš, Česká K. z notino.cz
    8. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Dlhá výdrž veĺmi dobrá intenzívná vôňa spokojnosť odporúčam
    Ladislav C.
    24. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Plně spokojen
    Kópia recenzie od Marcel P. z notino.cz
    20. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Dárek pro syna , velmi pěkná vůně !
    Kópia recenzie od Natalie z notino.cz
    7. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Sveží letní vůně . Dlouho trvajici intenzita . Určitě doporucuji 👍🏻
    Kópia recenzie od RadoVanisko z notino.cz
    4. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Parfémová kvalitka!
    Kópia recenzie od Karel S. z notino.cz
    10. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Velká spokojenost
    Kópia recenzie od Chalimon z notino.cz
    11. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Super vôňa
    Katka
    6. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Slabo vydrží. Keď si kúpite Creed aventus, vtedy uvidíte, čo je výdrž. Chanel mňa totálne sklamala. Stojí dosť ale stačí raz strieknúť a nebudete ľutovať.
    Vladimír H.
    13. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. používám jej dlouho, maximální spokojenost
    Kópia recenzie od Martin Ž. z notino.cz
    13. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?