Prejsť na hlavný obsah
Chanel Bleu de Chanel toaletná voda pre mužov

Recenzie Chanel Bleu de Chanel

toaletná voda pre mužov

Objavte zaručený spôsob, ktorý vo vás nevídaným spôsobom prebudí sebavedomého dravca. Toaletná voda pre mužov Chanel Bleu de Chanel sa o to postará nevídaným spôsobom a dopraje vám vychutnať si pocit, aké to je dosahovať úspech. Vôňa stelesňuje energického atraktívneho muža, ktorým sa môže po privoňaní stať každý z vás.

160,39s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Objavte zaručený spôsob, ktorý vo vás nevídaným spôsobom prebudí sebavedomého dravca. Toaletná voda pre mužov Chanel Bleu de Chanel sa o to postará nevídaným spôsobom a dopraje vám vychutnať si pocit, aké to je dosahovať úspech. Vôňa stelesňuje energického atraktívneho muža, ktorým sa môže po privoňaní stať každý z vás.

Kúpiť

Chanel Bleu de Chanel recenzia20

4.6
29
4
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Je to hrozně fresh, sexy a nadherná vůně, ale jediný důvod proč dávám 4 hvězdičky z 5 je ta doba za jakou ta vůně zůstane. Jako jo třeba na hoďku až dvě, ale pak už to fakt nejde moc cítit. Jinak stejně doporučuji.
    Kópia recenzie od Jeff A. z notino.cz
    23. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. dokonalá luxusní vůně. Tak odtažitá a zároveň přitažlivá. Jediné co mi trochu kazí celkový dokonalý dojem, je výdrž. buď mám již otupělý čich, nebo vůně vydrží jen asi 3 hodiny. JInak je to ale opravdu skvělá vůně.
    Kópia recenzie od Jakub J. z notino.cz
    2. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Výrazná, nádherná sexy vůně
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    13. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Čekal jsem za tu cenu vic
    Kópia recenzie od Zdeněk z notino.cz
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Po mnoha letech používání Chanel Allure Sport jsem šel do změny. Skvělá vůně pro každou příležitost, kde převládají dřevito - citrónové tóny, s neskutečnou výdrží. Za mě rozhodně ANO
    Kópia recenzie od TOM z notino.cz
    20. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Klasika,jeden z najlepších parfumov pre mužov,elegancia,luxus.Úvod citrusy,neskôr drevité tóny a tonka.Skvele namiešané! Výdrž priemerná,ale tá vôňa... a krásny flakón s magnetickým uzáverom.
    Miki
    3. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. První přivonění - extáze. Po hodině je to cejtit jak 60ti letej dědek v obleku na firemním meetingu. Jako jo, z vůně je cítit luxus!!! ale tohle se fakt nehodí na mladší lidi, minimálně 35let a ještě na sobě mít oblek. To pak asi klíny roztáhne. Já včera ze sephory přinesl na papírku a voněl jsem k tomu co 2 minuty. Bohužel to ještě ted vytahuju z koše, abych si přivoněl. Protože to voní krásně, ale nosit to delší dobu a bude mi to smrdět.
    Kópia recenzie od Dušan R. z notino.cz
    8. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. luxus, který splňuje vysoké parametry
    Kópia recenzie od míra z notino.cz
    2. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Dávam si ju k elegantnému oblečeniu, na serióznejšie stretnutia, pracovné a pod., keď nechcem veľmi "svietiť". Dostal som ju darom, s tým, že ju po čase necítiť :-). Zatiaľ som od ľudí, ktorí ma cítili počul viac než pozitívne ohlasy. Svojho času to bol drahší parfém (t.j. vyšší priemer). Uvedomte si :-D, že človek sám seba po čase prestane cítiť, pretože si zvykne na určitý čuchový signál a prestane ho vnímať. Preto ho na sebe necítiť po niekoľkých hodinách (u tejto vôňe je to asi ešte rýchlejšie). Ja keď vyberem neopratú košeľu zo skrine ešte po 2 mesiacoch tak na nej zacítim bleu.
    pokojna_mysel
    9. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Sklamala ma, ako home sport a to vídržou. Strašne ma sklamala, smutné.
    Vladimír H.
    11. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Cestovné balenie je veľmi praktické. Vôňa ma oslovila a páči sa mi čím ďalej tým viac, ako ju používam.
    Peter
    1. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Cau Toni..ano mas pravdu ale tu sa bavime o dizajnerskych parfemoch a nie o niche...takze porovnavat CREED ktory stoji 300 eur a Bleu de Chanel ktory stoji 80 eur je troska asi z cesty nemyslis? To si rovno mozes kupit Ramon Molvizar za 800 eur a machrovat ze aky je Chanel semitny..takze treba troska rozlisovat kategoriu parfumov uz ked chcem nieco pisat
    axxl
    21. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Je to šupa, je to jesenná a zimná vôňa. V lete vonia úplne inak.
    AN_JP_0xBB7D078E9354A0494B261A2E69E93223
    1. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Skvela vune, nejlepsi co jsem kdy mel. Idealni do prace na jednani nebo vecer do klubu. Vrele doporucuji! Zenam se moc libi.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA8D12F2AB57EC156DF817A23E000FEB9 z notino.cz
    10. decembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Parfém je zajímavý, jemný a přitom silný a výrazný. Některý den mi připadá, že jsem na sebe právě nastříkal Repelent proti komárům (pravda, ten Repelent mi také voní). Pak ho vezmu za pár dnů, otevřu ho, a říkám si, jaká úžasná vůně to vlastně je.
    Kópia recenzie od Standa z notino.cz
    6. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tuctová, jemná. S touto vôňou zapadnete, zostanete nepovšimnutý, výdrží krátko, čo takto si zakúpiť niečo o level vyššie? HIGHER? napr?
    Mária
    19. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Jedna z nejsvudnejsich pánských vůni:)
    Kópia recenzie od enigma z notino.cz
    18. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jednoznačně doporučuji !
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    17. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. tato vůně pro muže je překrásná, nádherná, luxusní. Nejlepší, co kdy můj partner měl. Vřele doporučuji.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    11. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. super
    Ladislav
    12. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?