Prejsť na hlavný obsah
Chanel Chance Eau Fraîche toaletná voda pre ženy

Recenzie Chanel Chance Eau Fraîche

toaletná voda pre ženy

Svieža kvetinová toaletná voda pre ženy Chanel Chance Eau Fraîche je stelesnením radosti, ktorá akoby sa chystala vyletieť z dizajnového flakónika tejto ikonickej francúzskej vône. Živé energické tóny sú symbolom nových príležitostí, ktoré by ste si nikdy nemali nechať ujsť, podobne ako samotná Coco Chanel.

Kúpiť

Svieža kvetinová toaletná voda pre ženy Chanel Chance Eau Fraîche je stelesnením radosti, ktorá akoby sa chystala vyletieť z dizajnového flakónika tejto ikonickej francúzskej vône. Živé energické tóny sú symbolom nových príležitostí, ktoré by ste si nikdy nemali nechať ujsť, podobne ako samotná Coco Chanel.

Kúpiť

Chanel Chance Eau Fraîche recenzia20

4.6
149
22
6
3
9
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Skvělá svěží vůně na jaro léto. Mám problém si parfém vybrat, většina květinových, sladkých vůní mi vyloženě vadí, dřevité mi také moc nesedí, ale od chanelu mám Eua Fraiche, Eua Tendre, Essence a Mademoiselle a všechny jsou skvěle.
    Kópia recenzie od Linda z notino.cz
    25. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Za mě Nádherná vůně, jen opravdu moc dlouho nevydrží, což je velká škoda.Za tuhle cenu by měla mít větší výdrž.
    Kópia recenzie od Daniela M. z notino.cz
    8. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Skvělé - je to má oblíbená značka
    Kópia recenzie od Markéta K. z notino.cz
    14. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Napsal jsem recenzi a za 3 minuty byla smazána. To hovoří za vše.
    Kópia recenzie od Radek z notino.cz
    10. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Uzasna a krasna vona, milujem ju hlavne v lete!
    Lucia P.
    2. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Najlepšia letná vôňa, akú som kedy mala.
    Ing.Jana T.
    15. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Svěží vůně . Ráno na zahrádkách se začínají rozvíjet květiny, to je přesně ta vůně, kterou cítím po nastříkání . Toaletní voda, kterou si budu kupovat opakovaně. Z oblečení cítím ještě druhý den.
    Kópia recenzie od Dana H. z notino.cz
    25. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Super vôňa !
    Oto
    1. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Moje oblíbená vůně! Jen cena by mohla být menší...
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    20. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. vôňa perfektná, dlho som hľadala vôňu, ktorá mi sadne. Pre mňa je neodolateľná. Aj od mužov dostávam samé chvály. Jediné mínus je cena.
    Štefka
    30. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Najlepsia 😇
    Sona
    12. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Overená vôňa. Manželka je spokojná. A super do kabelky.
    Majo
    2. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Po dlhom vahanie a samych dobrych recenziach co som citala, som si najskor objednala vzorku. Mnohe ju pripisuju pizmovej vone citruspv , dokonca prirovnavaju k light blue, no vobec to s tym nic nema spolocne. Tato chanel sice svieza je, ale jej vodna cast tak strasne prebija vsetko ostatne, ze chvala bohu ze som si neobjednala parfem na slepo. Nie je zla, ale odporucam ju tym, ktore maju radi vodne parfemy, podobne Armani aqua di gioa zelena.
    Penelupe
    27. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Dobrý den, bohužel toaletní voda nevoní tak, jak by měla v porovnání s již docházející stejnou voňavkou a ani nevydrží tak dlouho.
    Kópia recenzie od Anna M. z notino.cz
    21. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. puzivam ju uz dlho :)
    Anna K.
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Nadherna vona
    Irin
    29. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Používam už roky, osobne, najlepšia vôňa vo svete vônííí :-) Mení sa podľa ročného obdobia, a sezónne vonia vždy inak... Inak v lete, inak v zime. Jemná, nevtieravá, žiadny bolehlav... Okrem kamenných predajní si ju trúfnem kúpiť iba na Notine, je to originál. Akurát ma prekvapuje cena za 35 ml balenie, išla poriadne hore. Minulý rok som ju kupovala min. o 10% menej... :-(
    Lucia B.
    12. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jemná a svěží vůně pro každou příležitost a na celý den.
    Kópia recenzie od Nikita z notino.cz
    18. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nádherná vôňa, svieža, čistá, až taká iskriva, určite odporúčam.
    Hana
    21. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krásná svěží vůně, není ale tak intenzivní jako jinýprodukt Chanel. Vždyť v tomto případě jde o toaletní vodu a ne o parfém. I když se zatím nikdo zmého okolí nezeptal na název mé nové vůně, já jsem velmi spokojená a mám z ní radost. Začínám s ní každé letní ráno.
    Kópia recenzie od Vlaďka z notino.cz
    31. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?