Prejsť na hlavný obsah
Chanel N°5 parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Chanel N°5

parfumovaná voda pre ženy

Vôňa s veľkým V. Legenda medzi parfémami. Luxus ukrytý vo flakóne. To je parfumovaná voda Chanel N°5, najslávnejšia vôňa všetkých čias, ktorú nosila aj hviezdna Marilyn Monroe.

Kúpiť

Vôňa s veľkým V. Legenda medzi parfémami. Luxus ukrytý vo flakóne. To je parfumovaná voda Chanel N°5, najslávnejšia vôňa všetkých čias, ktorú nosila aj hviezdna Marilyn Monroe.

Kúpiť

Chanel N°5 recenzia20

4.1
175
13
16
8
38
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Jsem zklamaná. Před 20 ti lety měla výdrž, ale nyní ji už po třech hodinách necítím
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Tuto vůni jsem si zamilovala už ve svých 25 letech , dnes 33 a stále je moje nej. Nádherná elegantní vůně. Vždy jen samá chvála na vůni . Vydrží na oblečení do vyprání a na těle ji mám také celý den. Jedním slovem luxusní ❤️ tuto vůni může naprosto každá žena a je úplně jedno jaký má věk. Musí se ona sama do ní zamilovat a pak ji už nedá z ruky 😉
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    23. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. No co sa tyka znacky Chanel doporucujem ich vlastnu predajnu vo Viedni CHANEL BEAUTY BOUTIQUE WIEN a tam je to 100% origo
    Miloš A.
    19. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Áno, prikladám odkaz na článok https://refresher.sk/150353-Chanel-zaluje-Notino-cesky-predajca-musi-prezradit-odkial-ma-luxusne-parfumy
    Ivana
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Výborná vizitka: útržok z článku: Chanel si starostlivo vyberá, komu dovolí predávať svoj tovar. Záujemca musí splniť prísne požiadavky, kým s ním svetoznámy výrobca uzavrie zmluvu. Napríklad v Českej republike tvorí tento "exkluzívny klub" len sedem spoločností. A Notino, ako jeden z najväčších predajcov kozmetiky v Česku, v ňom nie je. Hoci sa už roky snaží stať oficiálnym predajcom ikonického parfumu Chanel No. 5 a ďalšieho tovaru slávnej značky. A pani Jana ani neviete čo ste celé tie roky kupovali ;-)
    Nika
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Notino neprodává originál chanelu, ale náhražku , protože nedostal licenci pro prodej . Know how notina je prodej falza a nasadit prisernou marži , takže zaplatíte mnohem víc než za originál Výsledkem je majitel notina miliardář s vlastním tryskáčěm, ale ve skutečnosti prekupnicek falešných napodobenin
    Kópia recenzie od Roblandra z notino.cz
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vůně jako taková je luxusní a naprosto jedinečná, zamilovala jsem si i já ve svých 19 letech - to, že se jedná o vůni pro starší dámy, je dle mého uvážení mýtus, zároveň bych pětku nezařadila ani mezi těžké parfémy a vřele ji tak mohu doporučit všem věkovým kategoriím. Co bych ale též doporučila, a co je hlavní motivací této recenze - dámy, neplaťte 6200 kč za 100 ml na notinu, ale zajděte do originálního butiku Chanel, případně si vůni u nich objednejte online - máte 100% záruku originálu, ušetříte 2000!!! kč a při nákupu online dostanete 2 vzorky dalších parfémů či kosmetiky zadarmo 😉
    Kópia recenzie od Adéla S. z notino.cz
    23. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Magická vôňa, ktorá si s mojou kožou dokonale sedí. Používam ju od mladosti, hádam už 30 rokov (na striedačku s YSL Opium). Smradom ju, prepáčte, môže nazvať len niekto, kto má pokazený čuch oblievaním sa lacnými smradmi a sprejmi alebo nejaké veľmi zvláštne ph pokožky. Je to luxusná, elegantná, sebavedomá, príťažlivá vôňa. Nie je vôbec náhoda, že je pokladaná na za kráľovnú vôní. Plne si to zaslúži! Nie je ani pravdou, že je pre staré ženy. Moja dcéra sa do nej zamilovala (rovnako ako ja) už ako tínedžerka. Možno je to skutočne aj o osobnosti - táto vôňa nie je lacná ani v pravom, ani v prenesenom zmysle slova.
    Jana
    5. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. voni jako zachod :)
    Kópia recenzie od klára z notino.cz
    2. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. som spokojná
    Silvia F.
    14. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Podobná je aj znača parfému Cie Jacqueline Shulton Lavish Cologne krásna vôňa
    Dominik
    9. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Svůj první flakonek jsem si koupila na své 30.narozeniny. Doposud to byl "odér, puch". Vůně opravdu jedinečná, šáhla jsem po ní, když jsem chtěla změnu od "těch sladkých". Určitě předem vyzkoušet. Já jsem ji chodila čichat dva měsíce, než mě přesvědčila, že ji musím mít :)
    Kópia recenzie od Jitka D. z notino.cz
    7. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nadherna vona, cista , mydlova vona. Bud ju clovek miluje, alebo neznasa. Ja patrim k tej prvej skupine. Vone typu Chloe , Lancôme, Yves Saint Laurent .... Tie mi nic nehovoria, ale Chanel N°5, alebo Chanel Allure - nadhera.
    Miroslava P.
    6. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Rozhodne doporučujem otestovať produkt dôsledne. Najvačšie moje sklamanie doteraz. Po hodine som necítil prakticky nič.Hovorím o EDP. Rozmýšlal som, či je to zlá séria alebo vadný produkt. Dal som si tú námahu a v Rakúsku som otestoval ten istý produkt, výsledok rovnaký. Neviem či je to novodobou metódou velkých korporácií, vyrábať všetko lacne a 'kvalitne', som si ale viac menej istý že mnou otestovaná tekutina s legendou Chanel N.5 nemá nič spoločné. Na druhej strane si dovolím vyzdvihnúť profesionálny pristup spoločnosti Notina, ktorá moju reklamáciu vybavila urgentne, 100% v prospech spokojnosti zákazníka a rozhodne túto spoločnosť môžem doporučiť káždému a želám im veľa obchodných úspechov.
    FB
    31. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. unikátny skvost
    Mark
    24. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. TOP. Mercedes mezi parfémy!
    Kópia recenzie od Patrician z notino.cz
    29. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Krémovo, Púdrovo, Pižmovo, drevito, ovocná vôňa Nemá žiadnu chybu je dokonalá malo ju veľa herečiek Candice Bergen americká modelka herečka, Marilyn Monroe a Meryl Streep.
    Dominik
    13. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Este som zabudol pripomenut vela voni som vonal ale ani jedna my tak uzasne nevonala ako tato....
    Dominik
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. ako chlap hodnotim tuto vonu je dokonala...mama robila v parfumerii...nie kazdy sa vyzna v tom co je naozaj Dobre bohuzial....Chanel ikonicka cista vona....pre mna dokonala....aj s Moschusom. .....cista aldehydovo kvetinovo pizmova...
    Dominik
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Poznam tuto klasiku od mojich dvanastich rokov, kedy ju mojej mamke nosila kamaratka z Ameriky,takze patdesiat rokov. Roky som mamke na nu “tajne” chodila. Potom som ju kupovala v Tuzexe, sem-tam na letiskach. Tak som si povedala, ze si urobim radost a objednala si ju na Notine. Prisla, ale od tej kvalitnej nadhery ma nesmierne daleko. Volakedy som sa do tejto vone, obliekala, kam som sla, isla so mnou, drzala aj po sprchovani, vo vlasoch aj dva dni. Dnes drzi na tele horko-tazko dve hodiny. Tak rozmyslam, kde sa stala chyba…je to fejk, alebo inovacia alebo setrenie kvalitnymi ingrediencami, alebo teda neviem, ale moje ocakavania naplnene teda neboli ani nahodou
    Mgr.Zdenka
    24. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?