Prejsť na hlavný obsah
Chloé Love Story parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Chloé Love Story

parfumovaná voda pre ženy

Parfumovaná voda Chloé Love Story predstavuje milostný príbeh odohrávajúci sa v romantickom nočnom Paríži.

64,85s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Parfumovaná voda Chloé Love Story predstavuje milostný príbeh odohrávajúci sa v romantickom nočnom Paríži.

Kúpiť

Chloé Love Story recenzia20

4.3
134
36
25
8
12
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Úžasná vůně, příjemná a jemná. Letní, jarní, svěží. Zamilovala jsem si ji
    Kópia recenzie od Irča z notino.cz
    14. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Jemná krásná vůně s celodenním účinkem.
    Kópia recenzie od MONIKA D. z notino.cz
    8. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Jen ta nejlepší.
    Kópia recenzie od Soňa B. z notino.cz
    2. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Dostala som ako darček k narodeninám, veľmi milo prekvapila, krásne ženská a intenzívna, svieža, kvetinová taká ideálna na sviežu jar aj leto :)
    Veronika
    18. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vůně krásná, mimořádná, lehká, svěží. Vhodná spíše na den a jarní, letní období. Já ji vnímám neuvěřitelně pozitivně, bohužel okolí moc necítí - intenzita není dobrá a výdrž taky ne. Přesto však jsem neodolala a objednala již několikáté balení. Bohužel cena je vysoká - oproti větší spotřebě - vzhledem k malé výdrži vůně. Přesto moc chválím, povedená záležitost.
    Kópia recenzie od Martina P. z notino.cz
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Pěkná, protože je to další Chloé, ale na zadek si z ní člověk nesedne. Výdrž je akorát. Nadchne na začátku a po chvilce ji přestanete vnímat. Vůně voní moc hezky, ale další popis mě nenapadá.
    Kópia recenzie od Markéta Š. z notino.cz
    4. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Mám poprvé ale určitě ne naposledy. Vůně je příjemná, lehká, nenápadná. Milují ji.
    Kópia recenzie od Lidiia F. z notino.cz
    14. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Velice příjemná vůně, používám opakovaně.
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    31. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vůně této značky mám moc ráda
    Kópia recenzie od Blanka D. z notino.cz
    23. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Byl to první parfém, který jsem kdy měla a ráda se k němu vracím. Jemnější vůně vhodná na každou příležitost.
    Kópia recenzie od Šárka z notino.cz
    5. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pěkný dárek
    Kópia recenzie od Richard D. z notino.cz
    12. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. zkusila jsem ze zvědavosti a musím přiznat, že se pokorně vracím zpět ke klasice, ta je TOP
    Kópia recenzie od Renča z notino.cz
    6. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Miluju tuhle vůni ,výdrž skvělá .....s cítím se v ní čistá
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    14. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. manžel spokojen a já také
    Kópia recenzie od Martina D. z notino.cz
    8. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Kupované pro mamku. Celková spokojenost, dlouhá výdrž, příjemná vůně.
    Kópia recenzie od Vašek z notino.cz
    24. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Koupil jsem pro mamku k narozeninám. Hezká vůně s velmi dlouhou vydrží (zkusil jsem ráno trošku na ruku po 15 hodinách jde stále dost cítit)...
    Kópia recenzie od Vašek z notino.cz
    5. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Parfum bohužiaľ nie je originál , vôňa ani intenzita nedrží ani pár minút ,som sklamaná
    Bozena F.
    3. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. opakujem hodnotenie z januara 2021 pod menom KURTISTA: "... Co uz mudreho moze napisat chlap do recenzie, ak kupil vonu, ktoru si ziadala jeho 80+ matka? Ze bola velmi spokojna, lebo vsetko bolo presne rovnake, ako stary vyminuty flakon. Tak som spokojny aj ja, nic proti nej (tej voni) nemam, vlastne sa mi cekom pozdava. Sluzby Notina uplne bez problemov, stihli vcas tesne dorucenie pred Vianocami, dakujem...". Teraz dodavam, ze uz chapem, preco matka chce 30ml balenia - pretoze ma malu spotrebu a kym ho za 1 rok vyminie, nestihne zostarnut a zmenit sa (ta vona).
    kurtista
    11. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Tuto vůni kupuji pravidelně, už mne podle ní poznají 😁sem tam koupím jiný parfém, ale k této se vracím.. Já jsem spokojená i s vydrží ❤️něžná, jemná, ale i intenzivní 💖
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    5. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Prekrásny jednoduchý ženský flakón s peknou symbolikou, praktický na uskladnenie. Mám 75 ml a dosť rýchlo sa míňa, výdrž je dobrá, ale mohla byť aj lepšia. Je to kvetinková vôňa pre mladú slečnú, veľmi ženská, jediná Chloé, ktorú znesiem, našťastie v nej tie uvedené citrusové tóny necítim, iba ruže a púder. Mám ju krátko a skladujem poriadne, ale mám pocit, že sa časom zlomila a vonia inak, viac kyslo keď si ju porovnám s telovým mliekom, ktoré zostalo úplne rovnaké. Hodnotím ju však pozitívne, je to vôňa na bežné nosenie, neohúri ani nesklame.
    Simona
    5. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?