Prejsť na hlavný obsah
Chloé Roses de Chloé toaletná voda pre ženy

Recenzie Chloé Roses de Chloé

toaletná voda pre ženy

Kytica ruží, romantika a ženská krása nikdy nevyjdú z módy. Rovnako ako toaletná voda pre ženy Chloé Roses de Chloé, ktorá v sebe skrýva vôňu stoviek okvetných plátkov damašskej ruže. Táto jedinečná vonná kompozícia dokonale podčiarkne váš šarm. 

45,73s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Kytica ruží, romantika a ženská krása nikdy nevyjdú z módy. Rovnako ako toaletná voda pre ženy Chloé Roses de Chloé, ktorá v sebe skrýva vôňu stoviek okvetných plátkov damašskej ruže. Táto jedinečná vonná kompozícia dokonale podčiarkne váš šarm. 

Kúpiť

Chloé Roses de Chloé recenzia20

4.5
112
20
9
5
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Úplně jiná laciná vůně, která se s originálem nedá srovnat. Jsem tedy velmi zklamaná. Po růžích voní, ale pro jaký trh je to vyrobeno, to tapu. Půjde tak max na záchod.
    Kópia recenzie od Dan D. z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vse super. Přítelkyně používá už dlouho. Jen skoda, že nedělají v parfemove verzi
    Kópia recenzie od Ota z notino.cz
    23. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. LUXUSNÍ
    Kópia recenzie od Pavluse z notino.cz
    2. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Maximální spokojenost
    Kópia recenzie od Jaroslava H. z notino.cz
    3. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vůně je krásná, ale bohužel má malou výdrž, musím se několikrát denně nastříkat, takže znovu nekoupím
    Kópia recenzie od Žaneta R. z notino.cz
    7. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Nádhera vôňa plnohodnotná ruža. Krásna vôňa vysoká kvalita. Kupoval som svojej láske. A veľmi sa tešila. No zatiaľ každá vôňa od tejto značky nás veľmi teší. Som náročný na to ako partnerka vonia čiže ak máte radi kvety. Určite Vás táto vôňa bude tešiť .
    Alchymista
    24. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Kdo jednou měl, ten musí znovu. Mám ráda jemné vůně a chloé je ta pravá na léto. Úžasná vůně
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    31. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Najlepsia vonavka od Chloe. Nadherne vonia a dlho vydrzi
    Andrea
    22. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Ivana B. z notino.cz
    25. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásně voní, koupila jsem už po druhé, tímhle parfémem neurazíte. A navíc bylo i před Vánoci dost rychlé dodání :)
    Kópia recenzie od Alexis z notino.cz
    31. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Ako kytica čerstvo narezaných ruží. Vôňa sa hodí skôr pre mladé jemné dievčatá :)
    Barbora K.
    28. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Je to moja TOP, už ani neviem koľký flakón už mám, v lete a v jari jedine táto a ohlasy sú výborné od všetkývh okolo mňa. 😊
    Michala M.
    2. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nádherná klasika. Výdrž skvělá - jak na oblečení, tak na kůži jde cítit celý den. Je hřejivá, proto ji volím spíše na večer nebo na zimu/podzim.Flakonek se s dobou zanáší, tak ho čas od času očistím cifem, ať dělá obal stejnou parádu jako obsah. :)
    Kópia recenzie od Veronika J. z notino.cz
    30. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Krásna očarujuca vôňa..😍👍👌👌👍👌👌👌👌👌👌👌👌
    Inge
    7. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Voní krásně. Bohužel velmi malá výdrž.
    Kópia recenzie od M. z notino.cz
    25. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Parfém jsem kupovala babičce k Vánocům , že má ráda květinové vůně stejně jako já a já vím, že příště jdu do něho take😊bála jsem se, že nebude vonět a byla velmi nadšená a udělal radost😊a další plus je velice rychle dodání 😊
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    5. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Krásna vôňa, čistá, príjemná 👌❤
    Katarína L.
    30. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Nechala jsem si v parfumerii odzkoušet téměř všechny Chloe, a tato mě okouzlila. Opravdu voní přesně tak, jako když po ránu přivoníte k orosenému pugétu růží. Je tam cítit i trochu jakoby mýdlo. Základ jako Chloe Chloé, hezky se k sobě hodí. Taky mi připomněla Chloe Love story a Tangerine. Tangerine je jen víc ovocná. Určitě koupí neuděláte chybu. A teď i za moc pěknou cenu. Akorát mě mrzí, že je to "jen" toaletka, i když intenzivní je dost.
    Kópia recenzie od Adriena H. z notino.cz
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Výdrž úžasná, vůni každý chválí.
    Kópia recenzie od Katrin z notino.cz
    25. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krásná vůně ale bohužel nevydrží
    Kópia recenzie od Andela R. z notino.cz
    24. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?