Prejsť na hlavný obsah
Chopard Wish parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Chopard Wish

parfumovaná voda pre ženy

Buďte rovnako dokonalá ako ten najvzácnejší diamant. Parfumovaná voda pre ženy Chopard Wish vám dodá pocit elegancie, zmyselnosti a tajomnosti. Zahaľte sa do neobvyklej kombinácie orientálnych tónov so sladkou vanilkou a nechajte za seba hovoriť svoju vôňu.

Kúpiť

Buďte rovnako dokonalá ako ten najvzácnejší diamant. Parfumovaná voda pre ženy Chopard Wish vám dodá pocit elegancie, zmyselnosti a tajomnosti. Zahaľte sa do neobvyklej kombinácie orientálnych tónov so sladkou vanilkou a nechajte za seba hovoriť svoju vôňu.

Kúpiť

Chopard Wish recenzia20

4.5
278
65
20
11
19
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nádherná vůně! Tenkrát před 12 lety na střední jsem zkoušela vzorek, pak i tento malý 30 ml flakonek, bohužel mě přestal bavit jako Kenzo by Flower, byla jsem moc na ně mladá. Uvědomila jsem si, že nemám každý rok na zimní období na poličce aspoň jeden parfém, který by byl orientální, hřejivý, měl ve složení med, karamel. Hrozně mě takový začal chybět, ale nemohu si dovolit jako matka utrácet přes tisíc korun. Vrátila jsem se také k tomu Kenzu ten bude stálice na celý rok. Napíšu mu také recenzi. Wish je opravdu hřejivý, sladký, je ale pravda, že ho nebudu nosit často, je potřeba mít na něj chuť, náladu, a nesmí vás bolet ani trošku hlava. Léčím se ještě z rýmy. Cítím tam ten med, karamel, jahody, fialky, orchidej, kokos naštěstí ne, ten mi ve vůni vadí. Další složky už neznám, nezkoušela jsem samostatně jak voní ambra, santálové dřevo. Malinko mi ta vůně typově připomíná Gres Madame, ale rozhodně mi voní Wish, z Madame mě bolela hlava, darovala jsem babičce, měla ho pár let, moc na ní hezky voněl skoro jak Euphoria, tu zkusím příští rok. Výdrž Wishe není malá ale ani velká, což mi nevadí. Na oblečení vydrží do druhého dne. Příteli se líbí. A nepřišel mi nijak z notina zbarvený do všelijaké barvy .
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    3. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Skúšala som v predajni DM a prvú pol hodinu veľmi ťažká a intenzívna vôňa, konečne poriadna orientálna vôňa :) avšak nie pre každého, veľmi sa približuje k arabským parfemom. Stačí ho naozaj málo a je ho veľmi cítiť, časom sa vôňa zjemní, pudrova, skôr korenistá než sladká. Mne osobne sa paci ale určite treba vyskúšať vzorku pred kúpou. Kto ma rad ťažšie parfémy tak odporúčam. Nie je to však žiadny bolehlav.
    Grétka
    22. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Parfém už mám poněkolikáte .Na léto příjemná vůně a cenově dostupná.Hodně muziky za málo peněz.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    14. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Miluji tuto vůni, ale opět mi přišla zbarvená do hněda. Barva má být světle modrá.
    Kópia recenzie od Lenka Š. z notino.cz
    11. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Voní pěkně,ale je to taková tuctová vůně. Hledám něco výjmečnějšího.
    Kópia recenzie od Beáta M. z notino.cz
    8. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Top veľmi kvalitná vona uz dlhé roky. Lepšiu som nikdy nemala.
    Anonymne
    8. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. parfém velmi vyjímečný
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    10. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Výdrž v pomere k cene je prijateľná, vôňa je pekná výraznejšia, nie sladká, čo mi vyhovuje
    Dominika S.
    3. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Mám ráda tuto vůni a občas po ní s radostí sáhnu. Vzhledem k její nízké ceně je opravdu hezká,příjemná a hlavně má velmi dobrou výdrž. Co se mi však u Notina nelíbí,je klamání zákazníků,že je údajná PC cena 1800Kč. Na všech e-shopech pořídíte tuto parfémovou vodu pod 450Kč,tester do 380Kč.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    26. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    30. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. za me stala krasna vubec, ke ktere se muzu vratit a celkemd ost vydrzi
    Kópia recenzie od Marie J. z notino.cz
    30. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. parfém splnil moje očakávania, je osobitý, sýty, pekne sa rozvinie, výdrž je stredná, rozhodne žiadna tuctovka, som s ním veľmi spokojná
    Adriana F.
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Těžká zimní vůně- používám zejména kvůli sentimentu.... Poprvé snad před 20 lety a tak se k ní občas nostalgicky vracím....
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Přijemná, svěží vůně, pro každy den.
    Kópia recenzie od Volencová z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. dárek
    Kópia recenzie od Anna O. z notino.cz
    2. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. poslednej dobe vôna o ničom
    Gabika H.
    11. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Spokojnost a aj okolie chvali
    Ivana
    4. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krásna jemná vôňa
    Andrea K.
    31. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. obal - flakon je krásny, ale tá vôňa - od mojej sestry ten parfém zobrala moja 10-ročná neter - a tá je s ním spokojná. Ale ani mne sa tá vôňa nepáči.
    Robino
    25. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krásná vůně, nedráždivá. Na kůži mi ale dlouho nevydrží. Oblečení při blízkém kontaktu voní déle.
    Kópia recenzie od Diana z notino.cz
    14. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?