Prejsť na hlavný obsah
Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam čistiaca pena pre problematickú pleť, akné

Recenzie Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam

čistiaca pena pre problematickú pleť, akné

Trápi vás nedokonalá a začervenaná pleť? Čistiaca pena pre problematickú pleť šetrne zbavuje nečistôt a zároveň účinne chráni pred vznikom nedokonalostí. Jemné penové zloženie preniká priamo do pórov a rozpúšťa tu nadbytočný maz a usadeniny.

18,02s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Trápi vás nedokonalá a začervenaná pleť? Čistiaca pena pre problematickú pleť šetrne zbavuje nečistôt a zároveň účinne chráni pred vznikom nedokonalostí. Jemné penové zloženie preniká priamo do pórov a rozpúšťa tu nadbytočný maz a usadeniny.

Kúpiť

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Foam recenzia12

4.1
9
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Vysušuje :-( ale perfektne zmatňuje a lieči akné. veľke mínus pre obsah alkoholu ako aj v čistiacom géli tak aj v toniku a lokalnom kréme z tej istej rady.
    Michal
    30. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Jemne cisti a zbytocne nevysusuje pokozku. Prekvapivo absentujuca parfumacia sposobila ze pena nevonia, prave naopak a to mne osobne nevyhovuje, nabuduce sa opat vratim ku La-Roche Posay Phisiologique ktora ma prijemnu vonu a rovnake vlastnosti
    Tami
    17. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Moja pleť je niečo medzi zmiešanou až mastnou. Bohužiaľ, táto čistiaca pena mi vôbec nesedí. Extrémne mi vysušuje pleť, skúšala som ju viackrát. Pre mňa sklamanie.
    Zuzana
    7. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Pena je v pohode, ale co ma prekvapilo vzhladom na cenu a v porovnani s penou Vichy nejak rychlo bola flastička prazdna.
    AN_JP_0xEEAF217C4C6B23071A1E8A25D1536F5F
    13. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Perfektní. Mám problematickou pleť, neříkám že mám teď pleť bez chyby, ale zlepšení bylo velké. A nějaké hluboké a červené boláčky- ty teda už nepřicházejí. Pěna dost i vysušuje, je potřeba pleť hydratovat, přiznám používám čistící tonikum Anti-Blemish. Za sebe moc doporučuji.
    Kópia recenzie od Maja z notino.cz
    9. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Pouzivam 2 tydny, nevsimla jsem si absolutne zadne pozitivni zmeny pleti. Akne nezmizelo, cerne tecky zustali.. rozhodne nedoporucuju.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xCD42DFD188A1147F24E70FD2B97E1B17 z notino.cz
    25. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. velka spokojenost, doporucuji
    Kópia recenzie od daria z notino.cz
    28. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nic mi nepomohlo proti akné jako tato pěna. Postupně zmizí i velké boláky, které se tvoří hluboko pod povrchem kůže a nedají se "vymáčknout". Maličko vysušuje okolí nosu, proto je dobré pořádně pak pleť hydratovat. Ale to k péči patří.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    26. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. výborná kosmetika
    Kópia recenzie od Milena z notino.cz
    23. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. najväčšia spokojnosť
    Maria B.
    31. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pena je jemna, dobre cisti, bez chemickej parfumacie, mne vyhovuje :)
    Mirka
    6. januára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vynikajúco čistí pleť, odstráni aj makeup, nevysušuje, dezinfikuje a spolu s Anti Blemish All Over Treatment krémom sa veľmi dobre dopĺňajú a radikálne pomáhajú mojej problematickej pleti. Príjemne taktiež vonia. Balenie mi vydržalo pri každodennom používaní mesiac.
    Raymond
    16. januára 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?