Prejsť na hlavný obsah
Clinique Anti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment hydratačný krém pre problematickú pleť, akné

Recenzie Clinique Anti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment

hydratačný krém pre problematickú pleť, akné

Chráňte si pleť pred dehydratáciou a vznikom nedokonalostí. Hydratačný krém Clinique Anti-Blemish Solutions absorbuje nadbytočný kožný maz, priaznivo pôsobí pri prejavoch akné a poskytuje pleti dostatočnú vlhkosť, aby zabránil jej vysušovaniu.

21,33s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Chráňte si pleť pred dehydratáciou a vznikom nedokonalostí. Hydratačný krém Clinique Anti-Blemish Solutions absorbuje nadbytočný kožný maz, priaznivo pôsobí pri prejavoch akné a poskytuje pleti dostatočnú vlhkosť, aby zabránil jej vysušovaniu.

Kúpiť

Clinique Anti-Blemish Solutions™ All-Over Clearing Treatment recenzia20

4.5
28
2
2
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Mám akneóznu pleť, vysušovanú.Je veľmi vodovitý, tvár je aj po ňom napnutá a vysušená.Po troch dňoch používania sa mi pleť zhoršila a po dvoch týždnoch mám tváŕ plnú vyrážok a stále sa tvoria nové.Určite ho už nekúpim. Neodporúčam.
    lujza
    19. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. s akné už bojuji docela dlouho a vše co jsem za ty léta vyzkoušel nemělo takový účinek jako tento krém, plet' není vůbec mastná po aplikaci a je krásně matná,určitě zakoupím znovu a doporučuji.
    Kópia recenzie od petr z notino.cz
    19. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Mam hodne dehydrovanou a mastnou plet. Jen tak neco mi nesedne a musim uznat, ze tento krem je naprosta pecka! Jiz ho opakovane kupuji. Za tech par let, co ho pouzivam jej zatim zadny neprekonal... Plet je po nem krasne sametova a jemna.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    9. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Môžem iba odporučiť, používam krém cez dva týždne a som veľmi spokojná. Nemám nejako veľmi problematickú pleť ale s jemným akné krém dosť pomohol. Používam ho na noc a v kombinácii s nočným krémom Clinique krásne zhydratuje pleť, ktorá je ráno žiarivejšia. Určite si ho kúpim znovu.
    Katarína
    28. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Vhodný krém pro smíšenou i mastnějši pleť, velmi příjemný, hustší balzám, hedvábná , zhydrat. pleť po chvíli, pro mou 45 let.alergickou velmi přecitlivělou pokožku, minimálně mastný . I přestože je to průměrný krém, ty benefity, které pro mě jako alergika má, jsou mnohem vice důležité..Sedne mi))
    Kópia recenzie od Markéta M. z notino.cz
    17. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Dobry hydratacni krem. Hydratuje pekne, vstřebá se hezky a rychle. Akorat nevim zatim jestli pomaha na akne.
    Kópia recenzie od Veronika M. z notino.cz
    18. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Mám problematickú mastnú pleť s akné a používam tento krém s čističom od Cosrx Salicid acid a pre mňa sú tieto 2 výrobky úplne že must have :) používala som predtým krém od La roche z rady Effaclar ale ten mi len zbytočne vysušil celú tvár a nevidela som žiadne zmeny ani po 2 mesiacoch. Tento krém od Clinique je po nanesení taký mastnejší ako keby ale krásne sa vpije do pokožky a zanechá tvár matnú a mám pocit že pomáha aj pri miznutí akné :)
    Klaudia
    30. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Jednoznačne najlepší hydratačný krém, aký som kedy používala. Mala som veľmi mastnú a problematickú pleť, no v kombinácií s týmto hydratačným krémom sa textúra mojej pleti výrazne zlepšila. Dokonca pozorujem aj úplne miznutie nedokonalostí.
    Linda
    29. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skvělý krém,hydrtuje nedráždí a pomáhá trochu i s akné
    Kópia recenzie od Sabina C. z notino.cz
    16. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Jeden,dovolím si tvrdiť,jeden z najlepších krémou na akné.... už po týždni vidím vysledky,Je to môj svaty grál. za kvalitu sa platí.
    Michal
    30. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Používám ho roky a stále se k němu vracím. Pomáhá jak proti akné, tak i proti jizvičkám po akné. Hydratuje pleť a nemastí. Je opravdu lehoučký, a navíc nemá vůni.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Je skvělý na noc i na den. Přes den se nebije s makeupem, takže se dá použít i pod něj. Večer pleť hezky zklidní, neštípe a zklidní červené hrbolky po akné.
    Kópia recenzie od Gábina z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Úžasný krém. Hydratuje pleť a nepřesušuje ji, jako jiné výrobky na akné. V kombinaci s mýdlem od Clinique nemám pleť mastnou a netvoří se mi nové akné.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Nemá parfemaci, takže je vhodný i na citlivější pleť. Pupínky po něm mizí a netvoří se nové. Hezky odstraňuje i suchou kůži po akné. Koupím znovu.
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Clinique opravdu léčí. Dlouho jsem trpěla na silnější akné a tento krém mě zachránil. Hezky hydratuje, zklidňuje kůži podrážděnou po akné a pupínky po něm rychleji mizí. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Nenadchne, neurazí. Oceňuji, že krém není parfémovaný, dobře se nanáší i vstřebává. Výsledky ve vztahu ke snížení výskytu akné ovšem ani po několika měsících používání nepozoruji.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    23. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Obyčajný krém, nevidím žiadne signifikantne zmeny.
    Katka
    18. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Je kvalitní a dobrá celá řada od této značky
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    16. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Používám několik let.. mě se vždy vyplatilo investovat
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    5. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Ziadna vona a ak tak, tak len nepatrna. Biela gelovita forma. Dobre hydratuje a nevysusa. Funguje velmi dobre. Kombinuje s mydlom na mastnu plet ten istej znacky a vyrazka ziadna a to ani pocas mojich dni. Za mna super.
    Katarina
    27. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?