Prejsť na hlavný obsah
Clinique Happy™ for Men toaletná voda pre mužov

Recenzie Clinique Happy™ for Men

toaletná voda pre mužov

Túžite po prívale energie a radosti? Práve pre vás je určený citrusový kokteil v podobe toaletnej vody Clinique Happy for Men, ktorá jemne schladí vaše telo a myseľ a je zárukou dobrej nálady.

Kúpiť

Túžite po prívale energie a radosti? Práve pre vás je určený citrusový kokteil v podobe toaletnej vody Clinique Happy for Men, ktorá jemne schladí vaše telo a myseľ a je zárukou dobrej nálady.

Kúpiť

Clinique Happy™ for Men recenzia20

4.4
44
14
9
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Pre mňa jedna z najkrajších pánskych vôní....niekedy ju používam aj ja, nižšia výdrž, ale nádherná.
    Michaela
    17. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Krásná svěží, lehká vůně. Naprostá spokojenost
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    2. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. 0pravdu šťavnatá vúné,super
    Kópia recenzie od Kedar22 z notino.cz
    24. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. prostě SUPER
    Kópia recenzie od [email protected] z notino.cz
    20. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Používám ji sama, protože je jednoduše úžasná. Vůně poměrně střídám, ale k této jako jedné z mála se vracím. Moc se líbí i příteli na mně
    Kópia recenzie od Eva H. z notino.cz
    15. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. svieža pecka letná vydrž mám ju na sebe 2 hodiny a stále ju cítim za mna topka na leto koktejlová sviežosť
    Samir
    30. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásný parfém s vůní čistoty nejenom pro muže.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    19. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásná sexy vůně pro muže.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    28. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Spíše velké zklamání,není to Clinique! Především vůně Clinique pochází z Francie a není přebalovaná,tato je od někud Switzerland.
    Kópia recenzie od Petra G. z notino.cz
    29. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Skvělá letní citrusový koktejl 🙂
    Kópia recenzie od Lukáš z notino.cz
    12. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Super
    Ivan H.
    30. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. parfém má parametry dražších výrobků. Citrusová vůně je dominantní a velmi svěží.
    Kópia recenzie od Lubomír K. z notino.cz
    16. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používal jsem asi ve 24 letech, taková mladá, ale prchavá.
    Kópia recenzie od Karel S. z notino.cz
    10. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Super voňa ,skoda ze nemaju aj tuhy dedorant v ponuke na eshope
    Patrik H.
    4. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Na prvý čuch vôňa ako na záchod ale trvá to pomerne krátko a z vône je ozaj citrusová paráda. Keď sa navoniam v aute tak nemusím hneď vetrať a užívam si ju od začiatku. Dávam si jej viac ako iné vône ale vôbec ma neotravuje.
    Ivan U.
    25. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. uuuuuzasna neskutecne nadherna vune,problemem je velmi kratka vydrz
    Kópia recenzie od mirafiori z notino.cz
    19. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Prijemna panska vona, vydrz dost slaba
    Michaela
    15. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krásna, svieža pánska vôňa... je super
    lucia
    3. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Pro syna k vánocům. Z jeho strany spokojenost.
    Kópia recenzie od Pavlína V. z notino.cz
    26. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. X
    Kópia recenzie od Jan Z. z notino.cz
    7. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?