Prejsť na hlavný obsah
Clinique High Impact™ Waterproof Mascara vodeodolná riasenka pre objem

Recenzie Clinique High Impact™ Waterproof Mascara

vodeodolná riasenka pre objem

Ste často v pohybe a klasická maskara vaše tempo nezvláda? Vodoodolná maskara pre objem Clinique High Impact je ako stvorená pre aktívne ženy. Či už sa chystáte športovať, k vode alebo máte pred sebou náročný deň, vaše mihalnice budú stále vyzerať skvele.

18,44s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Ste často v pohybe a klasická maskara vaše tempo nezvláda? Vodoodolná maskara pre objem Clinique High Impact je ako stvorená pre aktívne ženy. Či už sa chystáte športovať, k vode alebo máte pred sebou náročný deň, vaše mihalnice budú stále vyzerať skvele.

Kúpiť

Clinique High Impact™ Waterproof Mascara recenzia20

4.3
43
1
3
1
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. s řasenkou jsem velmi spokojená , dobře se odličuje
    Kópia recenzie od Drahomíra H. z notino.cz
    1. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Já osobně jsem zklamaná. Očekávala jsem, když je řasenka na objem, úplně jiný kartáček. Tento je takový příliš jemný a přesně tak i zanechává jemné řasy. Žádné volume jsem nezaznamenala.
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. vyborna, opravdu vodeodolna, vydrzi cely den, dest, pot, plac, nedrazdi vubec oci, pouzivam uz roky a i kdyz mam obcas potrebu zkusit jinou znacku (asi neni znacka, kterou bych nezkusila), vzdy se vratim k teto.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    19. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Skvělá řasenka, nedráždí oči a opravdu vodou ani micelárkou nejde smýt - výborně drží při pláči nebo v dešti.
    Kópia recenzie od Šárka z notino.cz
    8. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. DOporučuji! funguje tka jak má a vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    21. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. za mě je to super řasenka, nežmolkuje se, řasy po ní dobře drží tvar a zůstávají natočené celý den a jednoduše se odličuje, i když je vodeodolná.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    21. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. normálně používám tu klasickou nevoděodolnout Hight Impact řasenku ale skrz fitko jsem si koupila tedka tady tu vodšodolnou, aby se m nerozmazávala a jsem s ní teda moc spokojená. řasy vypadají skvěle, vydrží celý den a neobtiskávají se q
    Kópia recenzie od Míša z notino.cz
    21. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Vyborna rasenka, ktera vydrzi cely den a nedroli se. Kupuji opakovane.
    Kópia recenzie od Barbora P. z notino.cz
    24. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Řasenka je zklamání. Nevím jestli mám špatný kus, ale řasenka má sušší konzistenci ( jako vyschlá řasenka) tím pádem je nanášení piplačka a zabere to spoustu času vytvořit dobrý efekt. Voděodolná opravdu je a vydrží celý den. To je její plus.
    Kópia recenzie od Galyna S. z notino.cz
    18. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Nejhorší řasenka jakou jsem kdy měla, sice voděodolná, nicméně vůbec nezvýrazní řasy, pouze je slepuje, nikdy víc nekoupím
    Kópia recenzie od Denisa K. z notino.cz
    12. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Krásně oddělí řasy (vhodná i na delší řasy), není to žádná kejda, jak u objemových řasenek bývá..akorát rychleji vysychá..
    Kópia recenzie od Nicolina z notino.cz
    7. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nejlepší voděodolná řasenka. Nedrolí se, nedělá kruhy pod očima a objem řasám dodá.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    20. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nic moc za tu cenu. Drobi sa, zle zaschyna. A riasy nevyzeraju nejak extra uzasne.
    Ani
    5. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Spirala bola skoro vysusena
    Marta s.
    2. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Řasenka se od začátku drolila. Během dne mi kousky řesenky podali do očí. Už nikdy si ji nekoupím!!
    Kópia recenzie od Irena Z. z notino.cz
    18. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jsem spokojená. Vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    21. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Perfektna riasenka, nezlepi riasy, jemne predlzi, vytvori prirodzeny vzhlad. Vodeodolnost som skusala len na snowboarde, po celom dni na zjadzovke (a niekolkych padoch :D) vyzera uplne rovnako ako rano! Odlicujem ju micelarnou vodou, ide to trosicku tazsie ale to je bezne. Odporucam
    Patrícia
    2. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Kartáček je plný náplně, dlouho trvá před líčením, než ho očistím, slepuje řasy, náplň časem nabývá na hustotě a lepí a žmolkuje ještě víc, už si ji nebudu kupovat.
    Kópia recenzie od Daniela B. z notino.cz
    21. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Vynikajúce, používam a odporúčam. Vyhovuje aj pri nosení šošoviek
    Martina
    10. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Výborná maskara.
    Silvia
    21. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?