Prejsť na hlavný obsah
Clinique Quickliner for Eyes ceruzka na oči

Recenzie Clinique Quickliner for Eyes

ceruzka na oči

Čo keby bolo možné jedným ťahom priam božsky zvýrazniť oči? Počkať – ono to možné je! Ceruzka na oči Clinique Quickliner for Eyes hravo vytvorí pôsobivé očné linky, ktoré vydržia celý deň bez rozmazania. Vďaka šetrnému zloženiu ceruzka nedráždi ani citlivé oči.

16,66s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Čo keby bolo možné jedným ťahom priam božsky zvýrazniť oči? Počkať – ono to možné je! Ceruzka na oči Clinique Quickliner for Eyes hravo vytvorí pôsobivé očné linky, ktoré vydržia celý deň bez rozmazania. Vďaka šetrnému zloženiu ceruzka nedráždi ani citlivé oči.

Kúpiť

Clinique Quickliner for Eyes recenzia11

4.3
11
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Easy to use, natural looking
    Kópia recenzie od Smari z notino.cz
    16. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Ceruzku hnedu aj ciernu pouzivam uz 4 rok a som velmi spokojna. Drzi cely den, lahko sa nanasa a hlavne mi nedrazdi oci. Alergikom a na citlive oci vrelo odporucam
    Bianca
    10. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Pre mna top ceruzka, kedze mam svetle vlasy aj plet, nie je taka vyrazna ako cierna a predsa zvyrazni oko. Pouzivam uz niekolko rokov.
    Eva P.
    8. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. 02 Smokey Brown: Linie není příliš výrazná, nevykreslí přesnou ohraničenou čáru. Možná by se hodila na "rozmazání" kolem oka.
    Kópia recenzie od XXX z notino.cz
    11. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Ceruzku používam roky. Odtieň smoky brown. Som s ňou veľmi spokojná. Je jemná a ľahko sa rozotiera, tieňuje do stratena. Nedráždi a nevysušuje viečka.
    jana
    18. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Mám citlivé oči a většinu tužek nemůžu používat. Tužky Clinique Quickliner používám už delší dobu tuto tužku a jsem opravdu spokojená. Tužka se dobře a precizně nanáší a oči mi neslzí.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    21. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Perfektní tužka, mám černou a barva je opravdu sytá, snadno se nanáší a rozmazává druhým koncem tužky, velmi praktická tužka. Už mám i odstín Blue Grey a je taky super. Maximální spokojenost.
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    21. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Tužka skutečně drží celý den, naprostá spokojenost, objednávám opakovaně.
    Kópia recenzie od Vlasta z notino.cz
    14. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tužka pěkně drží a protože mám citlivé oči, je moc fajn.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    13. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Z tejto ceruzky som sklamaná. Je nevýrazná (Smoky brown) a chytí sa, až keď viečko prepúdrujem. Jeden ťah určite nestačí.
    AN_JP_0x8BDA992A635EDF0E03DB0293B76F5F2A
    21. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Tužka je tvrdší, hůře se mi s ni na oku pracuje. Speciální konec tužky se mi také příliš neosvědčil, používám raději jiný štetecek.
    Kópia recenzie od Blanka z notino.cz
    4. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?