Prejsť na hlavný obsah
Clinique Quickliner for Eyes Intense ceruzka na oči s intenzívnou farbou

Recenzie Clinique Quickliner for Eyes Intense

ceruzka na oči s intenzívnou farbou

Vystúpte z davu a vykúzlite si podmanivý, sexy pohľad, ktorý si všimne každý. Ceruzka na oči s intenzívnou farbou Clinique Quickliner for Eyes Intense jedným ťahom zvládne nakresliť linku rovnako sýtej farby, ako to dokážu tekuté linky. Zamatová textúra ľahko priľne k viečkam a vydrží celý deň.

Kúpiť

Vystúpte z davu a vykúzlite si podmanivý, sexy pohľad, ktorý si všimne každý. Ceruzka na oči s intenzívnou farbou Clinique Quickliner for Eyes Intense jedným ťahom zvládne nakresliť linku rovnako sýtej farby, ako to dokážu tekuté linky. Zamatová textúra ľahko priľne k viečkam a vydrží celý deň.

Kúpiť

Clinique Quickliner for Eyes Intense recenzia10

3.9
6
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Neotlaca sa,rano namalujem,vecer sa odlicim
    Zuzana B.
    28. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Poprve zakoupeno, naprosta spokojenost. Lehka aplikace, linka vydrzi skoro cely den.
    Kópia recenzie od Katerina z notino.cz
    21. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Zezačátku jsem z tužky byla nadšená - barva je intenzivní, dobře se rozmazává, samotná tužka mi vydržela téměř rok. Bohužel nyní se začala při rozmazávání hodně drolit, linka je barevně slabší a po rozmazání houbičkou "zmizí" a není téměř zřetelná.
    Kópia recenzie od Denisa D. z notino.cz
    17. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Veľmi kvalitná ceruzka, ľahko sa nanáša, výdrž je top - skoro ráno sa namaľujem a večer vyzerá líčenie rovnako:) nerozmazáva sa, nerozpíja, nemizne
    Jana
    23. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. sytá barva, láme se, příliš měkká, celkem dobře se rozmazává pomocí aplikátoru, Quickliner for Eyes (stříbrný obal)je za mně lepší
    Kópia recenzie od Petra O. z notino.cz
    13. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. 100% protialergická
    Kópia recenzie od Stáňa z notino.cz
    1. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vydrží dlouho, ale narozdíl od Quickliner for Eyes nejde moc rozmazat tím koncem s houbičkou. Na ostrou linku funguje dobře.
    Kópia recenzie od Zdenka z notino.cz
    26. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Jednoduchost aplikace, vydrz noseni dobra, barvy dobre. Jsem svetlejsi typ a mam je v Intense Ivy a Intense Plum ktere prijadji tak akorat dostatek kontrastu aniz by pusobili prilis tvrde nebo ostre.
    Kópia recenzie od ST z notino.cz
    19. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Quickliner Intese mě překvapil skutečně dlouhou výdrží. Na konci dne pořád ještě drží, jen malinko se rozmazává na okraji. Aplikace je mimořádně jednoduchá. Kouřová aplikace pomocí pěnového konce mi moc nejde, ale budu ještě zkoušet, jak toho dosáhnout.
    Kópia recenzie od Iva M. z notino.cz
    13. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Z tejto ceruzky mi slzia oči. Inak som s kozmetikou tejto značky spokojná, mám aj inú ceruzky a tie sú v pohode, pravdepodobne majú iné zloženie.
    Kala
    16. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?