Prejsť na hlavný obsah
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose toaletná voda pre ženy

Recenzie Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

toaletná voda pre ženy

Toaletná voda Cool Water Woman Sea Rose od značky Davidoff je mimoriadne nežná dámska vôňa, ktorá oslavuje čistotu a spontánnosť. Symbolizuje nemennú krásu romantickej ženy prechádzajúcej sa na brehu mora.

20,24s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Toaletná voda Cool Water Woman Sea Rose od značky Davidoff je mimoriadne nežná dámska vôňa, ktorá oslavuje čistotu a spontánnosť. Symbolizuje nemennú krásu romantickej ženy prechádzajúcej sa na brehu mora.

Kúpiť

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose recenzia20

4.4
40
14
1
2
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Kupuji opakovaně vůně spíše letní sladší mě vyhovuje
    Kópia recenzie od Noemi P. z notino.cz
    25. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Příjemná jemná vůně, dárek se líbil a flakonek s přáním též, spokojenost.
    Kópia recenzie od Michaela N. z notino.cz
    22. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Tuto vůni jsem chtěla vyzkoušet pouze na základě složení parfému. Byla jsem velmi příjemně překvapená, protože mi perfektně sedla. Příjemná, lehká, přitom celkem intenzivní pudrová vůně.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    8. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Příjemná, jemná vůně. Krátká výdržnosti, nevadí.
    Kópia recenzie od Libuše W. z notino.cz
    31. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Jsem naprosto spokojená, příjemná vůně, dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od JF z notino.cz
    14. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Spokojenost, voní pěkně.
    Kópia recenzie od Íf z notino.cz
    28. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásná vůně,velká spokojenost.
    Kópia recenzie od Mária. z notino.cz
    27. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Jemná sladká vůně. Výdrž nemá sice tak velkou ani není tak výrazná, jako modrý Davidoff, ale pro mě skvělá lehká vůně, která neobtěžuje okolí.
    Kópia recenzie od M. K. z notino.cz
    20. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Toaletku jsem si koupila jen dle popisu vůně, mám ráda jemné pudrové vůně. A nezklamala. Budu používat až bude tepleji.
    Kópia recenzie od Lenka B. z notino.cz
    4. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. príjemná vôňa, len je veľmi jemná a krátko vydrží, takže prvý a posledný nákup tejto voňavky
    Martina
    25. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Mám túto vôňu veľmi rada, ale bohužial posledná objednaná na mne vydržala voňať nanajvýš 5 minút, potom zmizla.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    27. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. S parfémom som maximálne spokojná
    Kristína D.
    13. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. kdysi byla perfektní,před měsícem koupená a už nevoní tak sladce jako před třemi léty. Smrdí jak kdyby byla stará,vyhozené peníze. Už si ji nekoupím,lepší je ten modrý.
    Kópia recenzie od dankenka z notino.cz
    19. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Modrá je lepší,ale voní krásně 🙂
    Kópia recenzie od Magdaléna R. z notino.cz
    30. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Tenhle produkt kupují manželce už několik let a je s ním naprosto spokojená.
    Kópia recenzie od Jan C. z notino.cz
    29. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Skvělá vůně,která vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Blanka z notino.cz
    4. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Velmi krásná vůně. Přítelkyni uchvátila.
    Kópia recenzie od Milan H. z notino.cz
    23. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Koupeno naslepo pouze podle popisu, velké překvapení, krásná vůně, sladká ale zároveň svěží, jemná žádný bolehlav. Škoda, že jsem koupila jen 50 ml asi dlouho nevydrží, myslím že budu kupovat opakovaně.
    Kópia recenzie od Šárka z notino.cz
    13. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Léta používám modrou klasiku Davidoff Cool Water Woman. Chtěla jsem nějakou změnu. Tuto vůni jsem zakoupila pouze z recenzí, bez jakéhokoliv testeru. Je nádherná, kdyby to šlo, vykoupala bych se v ní:-). Je ženská, i okolí hodnotí kladně a ptají se. Koupila jsem vyloženě naslepo a rozhodně nelituji. Je moje TOP.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    3. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Veľmi pekná vôňa, svieža, letná kvetinková. Má však žiaľ naozaj veľmi malú výdrž, takže mi flakónik dlho určite nevydrží (kupovala som 30ml)... K Pour Femme by som ju však určite neprirovnávala, mala som aj tú, tá je určite viac "púdrová". Táto je čisto kvetinovo-ovocná. Celkovo pekná, no nič výnimočné, viac neobjednám-hlavne kvôli slabej výdrži.
    Aneta
    15. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?