Prejsť na hlavný obsah
Davidoff Cool Water Woman toaletná voda pre ženy

Recenzie Davidoff Cool Water Woman

toaletná voda pre ženy
28,72s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť
Kúpiť

Davidoff Cool Water Woman recenzia20

4.5
291
95
19
8
19
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Byl to dárek, takže super.
    Kópia recenzie od Tony M. z notino.cz
    1. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Používám stále, když dostanu dárkem jinou vůni, vždy se k této vrátím. V
    Kópia recenzie od Vlasta z notino.cz
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Začátek je v režii exotického ovoce kde poznáte meloun , ananas a citrusové ovoce doplněné o květ lotosu. Potom se mihne i jemná vůně růže a leknínu. Svěžest a krása květinového záhonu. Posléze se rozvinou tony santalové=ho dřeva společně s lehkou vanilkou. Vůně je opravdu svěže poskládaná.
    Kópia recenzie od Agáta z notino.cz
    30. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Nádhera schovaná ve flakonu ze sodovky. Vypadá velice nenápadně a přes to všechno po prvním použití vás zavede přesně na břeh moře či oceánu, kdy k vám vítr právě přináší vlnu čerstvosti z ostrova plného různého ovoce a keřů. Opravdový koncert zajímavých nádechů tvořící celek čerstvosti a svěžesti.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    29. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Fantastická, svěží vůně, která evokuje pocit, že jste opravdu právě vylezli z oceánu plného lásky, čerstvosti a svěžesti. Takové dárky bych mohla dostávat pořád. Nevěřila, jsem, že Davidoff může stvořit takovou krásnou kompozici. Opak je pravdou.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    28. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Svěží, mladistvá, čistá, jasná, "čerstvě umytá" vůně. Nadčasová univerzální vůně. O krok nad tím, co by obvykle voněl dětský parfém (v dobrém slova smyslu).S tím se v létě nedá nic pokazit. Pohoda a čestvost.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Super
    Kópia recenzie od Eva S. z notino.cz
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Tento parfum som si zamilovala. Vôňa je veľmi svieža a hodí sa k bielej košeli. Je to parfém, ktorý sa dá používať do práce a nikoho z neho nebude bolieť hlava. Veľmi dobrá výdrž na toaletnú vodu.
    Adéla
    25. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Davidoff Cool Water Oceanic je najlepšia edícia z radu Cool Water. V tejto verzii je citeľná ruža, ktorá však nie je príliš výrazná. Má tiež drevité tóny, ktoré dodajú zloženiu zaujímavý charakter. Vôňa na každodenné použitie.
    Klára
    24. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Parfém je ideálny na letné obdobie. Je to príjemná a svieža vôňa. Na pokožke vydrží počas celého dňa. Toto sú moje obľúbené parfumy.
    Lena
    23. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Chladná voda má veľmi pekný flakón pripomínajúci tvar kvapky vody. Okrem toho jej sfarbenie dáva celku asociácie s morským vánkom, dovolenkou. Vo vôni sa spája ženská vôňa jazmínu a ľalie so sviežimi citrusmi. Celá vôňa sa spája do veľmi jemne sladkej a veľmi sviežej kompozície - práve včas na teplé dni.
    Natalka
    21. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Klasika ukrytá v minimalistickej fľaši. More, sviežosť, slnko a energia v jednom. Moje číslo jedna už 20 rokov. Skvelá voľba pre ženy všetkých vekových kategórií
    Mirka
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Moja matka ho používa už roky. A teraz ho používam aj ja. Pre mňa je to spomienka na detstvo. Klasika v nadčasovom flakóne. Nádherne zmiešané ovocie s nádychom lotosu a silnejšími drevitými tónmi. Vôňa pre nás všetkých - na letné dni.
    Aurelia
    16. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Vždy si ho beriem so sebou na dovolenkové cesty. Parfém je svieži a energizujúci. Aj keď ide o toaletnú vodu, v horúcich dňoch je jej projekcia úžasná. Super zmes ovocia a kvetín. Kvalita nezmenená už roky. Vrelo odporúčam.
    Pavla
    15. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Tato vůně mě naprosto uchvátila. Cool Water Woman od Davidoff je pro mě symbolem elegance a svobody. Vůně citrusů a květin se krásně snoubí s lehkým nádechem mořské svěžesti. Je to jako malý kousek ráje na každý den. Pokud se chcete cítit v sedmém nebi jako já, tak vřele doporučuji!
    Kópia recenzie od Nikol z notino.cz
    14. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Kto by nepoznal Davidoff Cool Water? Super tip na darček. Svieža, letná, nadčasová. Skvelá voľba pre dámu v každom veku. Je dlhotrvajúca, vyskúšaná, s veľmi dobrými recenziami. Šťavnaté ovocné tóny sa jemne miešajú s kvetinovými.
    Maria
    14. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Nemohu si opravdu vynachválit tuto jedinečnou kolekci Cool Water Woman od Davidoff. Je to vůně, která vždycky přenese mou mysl na pláž, i když jsem jen ve městě. Jeho svěžest a lehkost mě okouzlují každý den. Navíc, lahvička je velmi elegantní, a vůně se skvěle hodí na každou příležitost.
    Kópia recenzie od Sylvie z notino.cz
    13. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Nadčasová vôňa .... Pre mňa závan leta a prázdnin. Spája sa mi s eleganciou. Je svieža. Cítim v nej tóny kvetov a ovocia ... oceán. Moja obľúbená už roky.
    Anna
    13. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. Tato vůně mi připomíná šumění mořských vln a slunečné odpoledne strávené na pláži. Cool Water Woman od Davidoff se stala mou denní rituální vůní, která mi dodává sebevědomí a energii. Je to skvostná kombinace květin, citrusů a mořských tónů, která mě nikdy nepřestane bavit.
    Kópia recenzie od Hedvika z notino.cz
    10. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  20. Veľmi osviežujúca vôňa, ideálna na leto. Svieža, ale nie drsná alebo dusivá. Vonia približne 6 hodín. Natrafila som na ňu celkom náhodou a neľutujem. Určite si ju kúpim znova.
    Eva
    10. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček