Prejsť na hlavný obsah
Dermacol 24h Control dlhotrvajúci make-up

Recenzie Dermacol 24h Control

dlhotrvajúci make-up

Spoľahnite sa na svoje líčenie po celý deň. Dlhotrvajúci make-up Dermacol 24h Control s obsahom koenzýmu Q10 sa postará o dokonale prirodzený look až na 24 hodín.

10,32s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Spoľahnite sa na svoje líčenie po celý deň. Dlhotrvajúci make-up Dermacol 24h Control s obsahom koenzýmu Q10 sa postará o dokonale prirodzený look až na 24 hodín.

Kúpiť

Dermacol 24h Control recenzia20

4.1
35
10
4
3
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Make-up kupuji opakovaně léta, nedám na něj dopustit. Ale je třeba se s ním naučit pracovat. Je hutný a má tendenci dělat masku a rychle zasychat. Takže to chce opravdu udělat jen pár mini ťupek na obličeji a hned rozetřít kvalitním štětcem. Pak je skvělý. Drží, neotírá se, nemastí, neoxiduje. Kupuji odstín 1 a 4 a celoročně si míchám podle potřeby a opálení. Pokud se to přežene s množstvím nebo se roztírá prsty, tak je s ním opravdu trápení a chápu ty negativní recenze.
    Kópia recenzie od Zdeňka K. z notino.cz
    7. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Zalieza do vrások,krytie slabé,je hutny.
    Iveta S.
    10. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Použití zatím 2x a pokaždé katastrofa. Použila jsem bázi pod make-up tež od Dermacolu a tento make-up a mapy a suchá místa všude po obličeji. Dam mu ještě šanci s použitím jiné podkladové báze nebo bez.
    Kópia recenzie od Andrea K. z notino.cz
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Tento makeup stoji za vyskusanie.Mam mastnu plet.Nelesknem sa tolko ako pri inych makeupoch.Ma stredne krytie.Podla mna sa hodi na kazdy typ pleti.Rozziari krasne plet a vydrzi na pleti dlho.Treba aj nejaky dobry fixacny transparentny puder k nemu a budete spokojní.Za vyskusanie naozaj stoji.Kupujem uz len tento makeup :)
    Martina J.
    31. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Většina nejsvětlejších odstínů je na tu mojí "nezdravou barvu" moc tmavá nebo žlutá. Tenhle se hezky přizpůsobí odstínu pleti a nevypadá jako maska.
    Kópia recenzie od Martina M. z notino.cz
    23. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Č. 4 je přirozené opálený odstín do hněda ne žlutá a ne oranžová
    Kópia recenzie od Jindrich z. z notino.cz
    2. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Dnes jsem použila poprvé a musím říci, že jsem spokojená. Jen jsem si nezvolula správně odstín. Jsem tmavovláska a mívám snědší pleť. Poradi mi někdo? Děkuji
    Kópia recenzie od Irena H. z notino.cz
    13. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Pekne kryje, nedráždi pokožku a nerobí akne
    Domi
    25. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Nevysušuje, nedělá šupinky, zcela přirozený. Mám odstín 3. Jsem velice spokojená. Doporučuji před nanesením použít Satin base make-up od DC.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    13. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Za mna jeden z najhorších makeup čo som vyskúšala
    Mata
    29. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Make-up zakoupen na základě recenzí, ale pro mojí smíšenou pleť nic moc. Rozhodně nevydrží 24 hod, i při použití podkladové báze DC. Na nose mi šupinkovatí a že by se neotíral to se taky říc nedá na telefonu je flek vždy. Plusem je je příjemná aplikace, make-up lze lehce rozetřít jak štětcem tak prsty, nemám pocit masky na obličeji a i vůně make-up je v pohodě. Jen kdyby nešupinkovatěl a fakt vydržel. Kdyby šli hvězdičky půlit tak dám 2,5 takle 0,5 hvězdy za to že je to český produkt.
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    16. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nejlepší make up. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Táňa z notino.cz
    14. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Miluju tento makeup, nejlépe mi sedí odstín číslo 1, ačkoliv jsem docela světlý typ. Mě osobně vydrží dlouho, pod to dávám podkladovou bázi také od Dermacol.
    Kópia recenzie od Verča z notino.cz
    12. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vysoké krytí, zalézá do vrásek, na některých místech bohužel šupinatí, po hodině - dvou už makeup na některých místech není, odstín make-upu mě překvapil, sedl mi, ale samotný makeup mi určitě nesedl.
    Kópia recenzie od D z notino.cz
    23. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Já mám hodně suchou pleť ... Používám pod tento make-up hydratační krém avene potom bázi Dermacol.. a nikde není ani šupina, je velký rozdíl nanášení make-upu houbičkou a prstama. Houbičku se mnohem lépe zapracovává do pleti a je to opravdu velký rozdíl.... Já doporučuji, ale nemusí sednout každému.
    Kópia recenzie od Radka S. z notino.cz
    22. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tento makeup jsem chtěla vyzkoušet, ale bohužel na moji suchou pleť vůbec nesedl. Je hodně hutný a nevím, zda to byl jen problém u mého kusu, ale pumpička šla velmi z tuha. Makeup byl hodně cítit na pleti, takový pocit masky a pořád jakoby pracoval a po velmi krátké době se začal vytrácet. Po 3 hodinách už bylo vidět, že na některých místech ani není. Měla jsem pocit, že pleť pod ním nedýchala a hrozně ji stahoval i když jsem hydratovala pleť před i po nanesení makeupu. Nakonec putoval ke kamarádce, která má spíše smíšenou pleť, a ta je s ním spokojená. Takže pro suchou pleť nedoporučuji pro mastnější je asi vhodnější.
    Kópia recenzie od Eve z notino.cz
    22. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Najhoršia kúpa v živote. Hrozne sa rozotiera, na pleti vôbec nedrží, po pár hodinách plet hrozne pne, nepôsobí vôbec prirodzene a hrozne sa otiera. Za mna značka dermacol nikdy viac
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    14. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Presne ako v reklame podkladova báza, tento make up, sypký púder perfektná kombinácia pre normálnu až zmiešanú pleť. Vyskúšajte odporúčam.😀
    Janka
    25. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Zalézá do vrásek, během dne se tvoří oranžové šmouhy a na rizikových místech šupinatí. Za mě ne...
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    28. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nejlepší drogerkový make-up pro mou smíšenou pleť (50+). Po zapracování beauty blenderem krásně drží celý den bez nutnosti přepudrovat. Je lehce až středně krycí a chce to nanášet jej na dobře hydratovanou pleť, pak má luxusní finiš. Kupuji odstín 2K (do žluta), který na NOTINO bohužel nevidím, škoda!
    Kópia recenzie od J z notino.cz
    20. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?