Prejsť na hlavný obsah
Dermacol Acne Clear hydratačný gélový krém pre problematickú pleť, akné

Recenzie Dermacol Acne Clear

hydratačný gélový krém pre problematickú pleť, akné

Problematická pleť so sklonom k akné dokáže poriadne potrápiť. Hydratačný gélový krém Dermacol Acneclear poskytne pleti rovnováhu a okamžité upokojenie. Olej z austrálskeho čajovníka a Zincidone® eliminuje akné a predchádza jeho vzniku. Krém navyše dodá pleti dostatočný prísun hydratácie, takže vás už nebude trápiť nepríjemné pnutie. Prebuďte krásu svojej tváre.  

Kúpiť

Problematická pleť so sklonom k akné dokáže poriadne potrápiť. Hydratačný gélový krém Dermacol Acneclear poskytne pleti rovnováhu a okamžité upokojenie. Olej z austrálskeho čajovníka a Zincidone® eliminuje akné a predchádza jeho vzniku. Krém navyše dodá pleti dostatočný prísun hydratácie, takže vás už nebude trápiť nepríjemné pnutie. Prebuďte krásu svojej tváre.  

Kúpiť

Dermacol Acne Clear recenzia19

4.1
12
3
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nedoporučuji. Pálí,štípe. Způsobil vyrážku a začervenání.
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    6. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. príjemný gélový krém, používame s dcérou obe, skôr na noc proti mastnej pleti a akné.
    Ludmila P.
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Hrozný gel, hned po první aplikaci se objevilo hodně nového akné a na obličeji zůstala vvrstvička Nedoporučuji!
    Kópia recenzie od Sofi z notino.cz
    9. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Krém jsem si koupila hlavně, protože jsem potřebovala něco lehkého, nenasytného na mouku mastnou pleť.Ze začátku jsem krempozivala na celý obličej, ale mě osobně v tomhle případě nevyhovoval.Tak jsem začala používat jen na sucha, problematická místa na což je super.Zadny zázrak, ale určitě se hodí a za cenu to stojí.
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    20. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jsem prijemne prekvapena, super krem.
    Kópia recenzie od Michaela S. z notino.cz
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Super
    Kópia recenzie od Kristýna V. z notino.cz
    18. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. pouzivam ho roky ja (32.r) aj moja mama (70+). Nenasli sme lepsi krem na plet! Vpija sa rychlo, neupchava pory, nemam po nom vyrazky ako po inych kremoch. Okrem toho velmi pekne vonia :) Pre mna absolutna jednotka!
    Jana
    4. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krém pěkně hydratuje, hezky voní, eliminuje tvorbu nových pupínků. Určitě zakoupim zase.
    Kópia recenzie od Bára C. z notino.cz
    22. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Stejně se k němu pokaždé vrátím. Je prostě skvělý!
    Kópia recenzie od Sisi z notino.cz
    17. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Najlepši krem pre moju zmiesanu citlivu plet,akné sa hneď zmenšuje👌
    Mária
    13. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Za mne super pomocník na problematickou pleť, střídám ho s klasickým denním krémem a nemůžu si ho vynachválit:)
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    10. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Poprvé jsem tento přípravek zakoupila a teď zkouším, pleť dostane přesnou dávku hydratace , kterou potřebuje , nedoporučuji ale na moc suchou pleť. Musíte dát větší vrstvu.
    Kópia recenzie od Andy z notino.cz
    30. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používam ho už rok a som s ním veľmi spokojná.😁
    Ema Z.
    25. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vynikající. Spokojenost. Zklidní, hydratuje, eliminuje akne, plet je heboučká. Používám v kombinaci s vodou a čistícím gelem stejně řady a akné se přestalo vytvářet. Koupi zopakuji.
    Kópia recenzie od Sisi z notino.cz
    25. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Koupeno jako dárek, tak snad se bude líbit.
    Kópia recenzie od Libuše C. z notino.cz
    20. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. maximální spokojenost
    Kópia recenzie od Daniela z notino.cz
    12. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Pleť se mi zlepšila,pupínky se již netvoří a pleť je hladší a hydratovanější.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    12. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Opet jsem pouzila cele baleni a pupinky mi vubec nezmizeli, a krem mi nijak nepomohl.
    Kópia recenzie od Gabriela z notino.cz
    26. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Has a strong smell of tea, don't like it much
    Kópia recenzie od Mariia z notino.cz
    5. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?