Prejsť na hlavný obsah
Dermacol Matt Control zmatňujúca podkladová báza

Recenzie Dermacol Matt Control

zmatňujúca podkladová báza

Zmatňujúca podkladová báza pod make-up Dermacol Matt Control pomôže predĺžiť výdrž vášho make-upu. Jeho ľahká krémová textúra nádherne vyhladzuje povrch pleti, vypĺňa jemné vrásky, znižuje viditeľnosť rozšírených pórov a poskytuje dlhotrvajúce zmatnenie pleti až na 18 hodín. Užívajte si dokonalý vzhľad svojho make-upu každý deň. 

Kúpiť

Zmatňujúca podkladová báza pod make-up Dermacol Matt Control pomôže predĺžiť výdrž vášho make-upu. Jeho ľahká krémová textúra nádherne vyhladzuje povrch pleti, vypĺňa jemné vrásky, znižuje viditeľnosť rozšírených pórov a poskytuje dlhotrvajúce zmatnenie pleti až na 18 hodín. Užívajte si dokonalý vzhľad svojho make-upu každý deň. 

Kúpiť

Dermacol Matt Control recenzia17

3.9
8
2
5
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Tento produkt používám již delší čas a nedám na něj dopustit, jedná se o ryze českou značku, která směle může konkurovat i dražším značkám, kterým se vyrovná.
    Kópia recenzie od Terka z notino.cz
    18. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Tento produkt používám již delší čas a nedám na něj dopustit, jedná se o ryze českou značku, která směle může konkurovat i dražším značkám, kterým se vyrovná.
    Kópia recenzie od Terka z notino.cz
    18. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Super báze na mastnou pleť.
    Kópia recenzie od Snowflake z notino.cz
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Určitě je to jedna z těch lepších matujících podkladových bází. Koupím zase.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    8. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Veľmi dobrý ! odporúčam
    Barbora
    8. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Kupuju od jara do podzimu pořád dokola, občas obmenim jinou značkou, ale stejně se pak vracím k tomuto primeru. matuje skvěle, dobře se nanáší, pleť je okamžitě hladka a matna. mám smíšenou pleť 40+.
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    9. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pre mňa veľké mínus. Očakávala som, že sa pleť naozaj zmatní. Stačilo by aspoň na také 3,4 hodinky. Po nanesení je príjemný, no účinok žiadny. Veľká škoda. Ak naozaj chcete zmatniť pleť, tak si ho nekupujte.
    Táňa
    16. mája 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krém je veľmi príjemý, skoro až zamatový. Úžasná konzistencia zmatní pleť pred aplikovaním make upu.
    Agáta
    5. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Táto báza nechá pleť skutočne pekne hladkú, ale neodporúčam, ak máte mastnú pleť. Vždy keď ju použijem, mám pocit ešte mastnejšej pleti.
    AN_JP_0xD23B1CA2ADFDD2A526AF864509215466
    22. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Pro mě skvělý přípravek, který zmatní lesklou pleť a spolu s pudrem udrží několik hodin pleť bez lesku. Vyplní i rozšířené póry a pleť vypadá hladší. Používám několik let. Se zanášením pleti, jak píší ostatní, nesouhlasím, stačí se večer odlíčit.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBF1EEA3CE59A574D879BD32421708144 z notino.cz
    26. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. vysušuje a pleť se mastí úplně stejně
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    13. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Leží mi teď už jenom mezi kosmetickými prostředky, ale od začátku - celkem voní, pleť je po aplikaci hladká a příjemná na dotek. Druhá věc je, že byla stejně potřeba pudru, dále jsem se po přípravku osypala (mám velmi citlivou a mastnou pleť). Vůbec nic pro mě a o pórech ani nemluvně
    Kópia recenzie od Sylvie z notino.cz
    6. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Ano, svoji funkci plní dobře, ale rozhodně není na každodenní používání. Ja jsem ho měla na sobě jen na ples a tak šíleně mi ucpal póry, že už nikdy více. To je lepší si koupit opravdu kvalitní matujicí makeup.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    19. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Svou funkci bych řekla dá se říct plní, hezky vyhladí, docela i zmatní, aspoň na nějaký čas, záleží na tom, jak moc mastnou pleť máte. Stejně je ale nutné celé dílo přepudrovat a na pleti není nějak extra příjemný a je na ní cítit.
    Kópia recenzie od K. V. z notino.cz
    25. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Na můj vkus až příliš hutné, silikonové složení. Je pravda, že zmatuje a krásně vyhladí pleť. Efekt bohužel není nějak dlouhodobý, je nutné pudrovat. Zdá se mi, že dost zanáší póry.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    5. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Skvele vyhladí pleť a výborne sa po jej aplikácií nanáša make-up, ibaže ak máte mastnú alebo zmiešanú pleť ako ja, zostane vàm matná asi pol hodinu
    Sasa
    30. júna 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Solídna báza, vhodná na zjemnenie a zmatnenie mastnej pleti, prekrytie väčších pórov či liniek a zvýšenie trvácnosti makeupu. Neupchávala mi pleť, ale na každodenné nosenie mi príde, že by pleť nedýchala. Skôr ju používam na špeciálnejšie príležitosti, alebo keď potrebujem, aby makeup vydržal čo najdlhšie, resp. ak nemám čas počas dňa sledovať, ako vyzerám. Cena je veľmi dobrá, určite odporúčam. Mám pocit, že je dokonca lepšia, než vychvaľované podkladové bázy z iných (trošku drahších) drogériových značiek.
    Raymond
    3. júla 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?