Prejsť na hlavný obsah
Dermacol Matt Control zmatňujúci make-up

Recenzie Dermacol Matt Control

zmatňujúci make-upKúpiť
Kúpiť

Dermacol Matt Control recenzia20

3.5
11
4
4
1
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Tento makeup ako kazdy potrebuje dobry fixacny puder a podkladovu bazu.Na pleti posobi pekne,zmetnujuco,rozjasnujuco.Krytie je skor stredné.Na moj vkus malo zmatnuje kedze mam mastnu plet ale myslim si ze je to makeup ktory stoji za vyskusanie :)Kedze mam rada aby vydrzal makeup cely den,tento moje ocakavania bohuzial nesplnil.Hodnotila by som ho ako priemerny makeup z drogerky.Nevysusuje plet ani nezdoraznuje supinky.
    Martina J.
    19. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Používám dlouhodobě, spokojenost
    Kópia recenzie od Ivana M. z notino.cz
    4. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Katastrofa. Olejová konzistencia, nedrží
    Mata
    29. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Make-up to určitě není špatný, ale na mou opravdu hodně problematickou, smíšenou pleť (mastnou se suchými místy) bohužel nestačí.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    24. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Tento make-up používá má dcera a je s ním spokojená, kryje celkem slušně.
    Kópia recenzie od Romana U. z notino.cz
    16. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Za mňa úplne super makeup , mám citlivú pleť pod každý makeup sa kremujem ....nerobí šupinky,nerobí mapy ,pleť krásne zmatni ,perfektne kryje
    Andrea
    2. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Make-up velmi dobře kryje a má slušnou výdrž. Jako plus vidím, že pleť zmatňuje, což je super pro toho, kdo má mastnou pleť. Jistě stojí za vyzkoušení.
    Dagmar
    27. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Tento make-up používám dlouhodobě a jsem s nim maximálně spokojená. Velmi dobře kryje a dlouho vydrží, takže můžu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    27. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tento make-up je vhodný pro pleť, která má známky nedokonalosti, protože má silnou krycí schopnost. Pro takovou pleť doporučuji.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    27. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tento make-up je fajn, protože mi nedělá šupinky a zakryje všechny nedokonalosti. Na pleti vydrží celý den takže doporučuji.
    Lucka
    27. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Kvalitní make-up za příznivou cenu. Dermacol je ověřená klasika a stálice. Vybrala jsem si odstín, který mi perfektně sedí a jsem velmi spokojená. Ještě potřebuji dokoupit pudr a bude to uplně TOP.
    Kópia recenzie od Agáta z notino.cz
    21. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. K Dermacol Matt Control nemám co bych vytkla. Má praktické balení s pumpičkou, konzistence a výdrž make-upu je skvělá, aplikuji štětcem a do pleti se krásně zapracuje. Nedělá na pleti mapy, krásně sjednotí a nevysušuje. Asi už u něj zůstanu. Sedl mi ;)
    Aneta
    21. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. K Dermacol Matt Control nemám co bych vytkla. Má praktické balení s pumpičkou, konzistence a výdrž make-upu je skvělá, aplikuji štětcem a do pleti se krásně zapracuje. Nedělá na pleti mapy, krásně sjednotí a nevysušuje. Asi už u něj zůstanu. Sedl mi ;)
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    21. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Zklamání. Používala jsem tento make-up více jak 5 let. Ale za posní rok jsem se velmi spálila. Můj používaný odstín už není co býval. Změnila se struktura (je tužší než obvykle) a odstíny jsou buď oranžové nebo nepřirozeně hnědé. Takže doporučuji na tmavou, spíše opálenou pleť. Jinak ale musím podotknout, že se dobře nanáší a vydrží celý den a to i koupání v bazéně, moři a přežije i sprchu, když se zapomenete odlíčit. Jen je lepší ho zafixovat pudrem. Předchozích 5 let s tímto produktem jsem naprosto spokojená. Nyní mě zklamal. Možná, až se odstíny opět "vrátí k normálu", ráda se k němu vrátím.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    18. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Za takú cenu som čakala niečo lepšie, mala som aj lacnejšie make-upy, ktoré vydržali viac a sadli mi na tvár lepšie. V drogérii mi predavačka odporučila tento make-up, vraj je na suchšiu pleť v čom sa absolútne mýlila! Make-up zanechal šupiny aj napriek podkladovej báze a po pár hodinách ani nebolo vidno že nejaký make-up na tvári vôbec mám. Neodporúčam
    Henrieta
    30. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Bohužel mi na pleti tvoří mapy. Je asi pro mladší a mastnější typ pleti, než mám já (smíšená pleť).
    Kópia recenzie od Elis z notino.cz
    1. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Za me super makeup... skvele ktyje a dlouho vydrzi..jsem max.spokojena jiny uz asi pul roku nepouzivam ;)
    Kópia recenzie od Kristyna z notino.cz
    11. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Tento make-up je nejhorší co jsem kdy měla.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x1FF2DA2755E278BB76FC852C1CCF82C7 z notino.cz
    29. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Pre mňa nevyhovujúci, drolí sa a robí šupinky
    AN_JP_0x1736C467B91EC2E68DC2B2D42B6A387B
    8. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Celkom fajn, ale nie na celý deň.
    Michaela
    16. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?