Prejsť na hlavný obsah
Dermacol Volume Mania riasenka pre objem

Recenzie Dermacol Volume Mania

riasenka pre objem

Maskara Dermacol Volume Mania dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem.

Kúpiť

Maskara Dermacol Volume Mania dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem.

Kúpiť

Dermacol Volume Mania recenzia19

4.7
18
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Kefka veľmi dobrá a špirála sa dobre nanáša ale veľké sklamanie čo sa týka výdrže. Po pár hodinách sa mi začala žmoliť a domov sa viackrát prišla s čiernymi pruhmi pod očami. A to nebola v robote ani 8 hodín.
    Iveta
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Krásne predĺži a ako sa hovorí za málo peňazí veľa muziky, ale netreba čakať výdrž 18 hodín.
    Iveta
    31. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Mám dlouhé,hustější řasy,které vypadají po nalíčení touto řasenkou opravdu nádherně.Jsou krásné zahuštěné,prodloužené i natočené a to po celý den.Už jsem si myslela,že jsem našla super řasenku.Bohužel,po několika hodinách se mi rozmazává.
    Kópia recenzie od Radka J. z notino.cz
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Řasenka mě zklamala. Abych řasy opravdu zahustila, musím nanášet hodně vrstev, ale pak se začínají řasy slepovat.
    Kópia recenzie od Alena U. z notino.cz
    7. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Najlepšia, vydrží celý deň. Nefarbí a nepúšťa na hornom viečku. Riasy sú predĺžené, krásne čierne a oddelené. Pre lepší efekt nanášam na 2x. Inú úž nekupujem
    Peťka
    30. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Já nevim, tahle řasenka mi prostě dělá s řasama to co žádná jiná nesvede. A neopadává. A aplikátor je tak akorát. A je růžová..
    Kópia recenzie od Rosa z notino.cz
    15. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Výborná řasenka, už jinou nekupuji.
    Kópia recenzie od Žaneta z notino.cz
    4. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Kupuji opakovaně, opravdu dodá hezký objem, je super černá a dá se dobře vrstvit aniž by drolila. Za tu cenu top!
    Kópia recenzie od Magdaléna J. z notino.cz
    21. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. kartáček super, ale nanášet musím hodně vrstev, abych dosáhla výsledku, který chci. Odpoledne začne pomalu mizet, kdybych někam chtěla večer, musela bych se přemalovat
    Kópia recenzie od Sandra z notino.cz
    7. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Perfektní ve všech směrech. Vydržela i plavání v moři tak, že se neroztekla jako běžné řasenky. Pokud se nezmění složení, zůstávám u ní.
    Kópia recenzie od Veronika M. z notino.cz
    25. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělá řasenka, nelepí řasy, dobrá cena!
    Kópia recenzie od Gabriela Š. z notino.cz
    2. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Používám 7 let a neměnila bych. Dobrá velikost kartáčku, řasy se neslepují a vydrží bez obtisku. Za mě nejlepší řasenka od Dermacolu.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    23. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. pro mě nejlepší velikost štětečku vysoká používám už roky
    Kópia recenzie od Olina z notino.cz
    26. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jsem nadšená, už při první vrstvě je krásný výsledek!
    Kópia recenzie od Mari z notino.cz
    8. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Super
    Kópia recenzie od Šárka S. z notino.cz
    7. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Řasenka je skvělá výborně se aplikuje na řasy vydrží dlouho,hlavně řasy nelepí a řasy vypadají skvěle.Krásně řasy prodlouží jsem s ní maximálně spokojená a cena je výborná není potřeba utrácet za drahé produkty ale to už je na každém z nás.Pro mě je to maximální spokojenost.:)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x9CC7334C89736ED355093F42D7C22C58 z notino.cz
    17. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Je opravdu skvělá!
    Kópia recenzie od AN_JP_0x448E1B78BC74B1D52FDA4513E9012D31 z notino.cz
    19. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Velmi dobrá
    AN_JP_0xE6017D3D32B6B31760D97AF5A27B9437
    26. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Opravdu výborná řasenka! Zahustí, prodlouží, řasy jako umělé!! Vydrží celý den stejně krásné řasy. Doporučuji!!
    Kópia recenzie od Muf z notino.cz
    5. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?