Prejsť na hlavný obsah
Diesel Loverdose parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Diesel Loverdose

parfumovaná voda pre ženy

Predávkujte muža láskou. Parfumovaná voda pre ženy Diesel Loverdose predstavuje omračujúci kvetinovo-pikantný kokteil, ktorému zaručene nikto neodolá. Jednou z jeho zložiek je totiž aj ingrediencia, ktorá stimuluje časť mozgu zodpovednú za túžbu a príťažlivosť. Nakladajte však s touto zbraňou opatrne – kto jej raz podľahne, podľahne navždy.

Kúpiť

Predávkujte muža láskou. Parfumovaná voda pre ženy Diesel Loverdose predstavuje omračujúci kvetinovo-pikantný kokteil, ktorému zaručene nikto neodolá. Jednou z jeho zložiek je totiž aj ingrediencia, ktorá stimuluje časť mozgu zodpovednú za túžbu a príťažlivosť. Nakladajte však s touto zbraňou opatrne – kto jej raz podľahne, podľahne navždy.

Kúpiť

Diesel Loverdose recenzia20

4.7
57
5
4
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Ak tu niekto napíše, že je to výrazná a ťažká vôňa, tak sa mýli. Jemná, málo výrazná a nevydrží vôbec... som sklamaná.
    Simona
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Příjemná vůně od Diesel, čistá, není těžká, neobvyklý flakon
    Kópia recenzie od Marta H. z notino.cz
    31. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Parfém jsem si kupovala na slepo podle hodnocení. Mně se z vůně upřímně dělá špatně. Mám rada skoro každý typ vůně, ale tady z nějakého důvodu šíleně cítím lékořici a nedělá mi to dobře. Výdrž také nic moc. Ale zase okolí mi ji chválilo, záleží na člověku, no
    Kópia recenzie od Tereza K. z notino.cz
    11. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Pekná jemná trošičku sladko-horká.
    Kiara
    22. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Voňa mi dosť pripomína Muglera Alien, povedala by som, že vonia totožne. Je to silná, ťažká kvetinová vôňa. Komu sa páči Mugler bude spokojný.
    Lila
    19. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Parfém používam len chvíľu, ale už teraz ju úplne milujem! Kladne hodnotím aj flakón v tvare srdca. Vydrží skutočne celý deň
    Emma
    10. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Tento parfém som si úplne zamilovala! Vydrží naozaj dlho
    Nicol
    10. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Dokonala vona, citrusova, svieza a sladka sucasne. Velmi jedinecna, velmi specificka, za super cenu. Za mna vona co sa hodi do kazdeho rocneho obdobia. Ma vybornu vydrz, na obleceni ju citim aj po niekolkych dnoch :)
    Ela
    8. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Veľmi vhodná vôňa do tohto obdobia a má pekný flakón.
    Ema
    2. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Vůně je intenzivní, ale nevtíravá. Má obrovskou výdrž. Voní po ovoci a květinách. Má lehký orientální nádech. Na podzimní a zimní období perfektní.
    Kópia recenzie od Štěpánka z notino.cz
    30. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Naprosto perfektní vůně. Ovocno-květinová s nádechem dřeva, taková fakt trochu orientální, ale ne přehnaně. Voní úžasně a moc se mi lítí flakon.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    29. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Tato vona je skvela, podmaniva, zamilovala som sa od prvej chvile!
    Kika
    25. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nádherná dřevito-ovocno -květinová vůně absolutně vhodná na toto období. Má neskutečnou výdrž a nápaditý flakón.
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    24. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Dostala jsem od kamarádky jako dárek a jsem moc spokojená. Nevtíravá svěží vůně. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    30. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Milujem tento parfém, používam ho už roky a rada sa k nemu vraciam. Páči sa mi aj všetky jeho verzie, ktoré som vyskúšala.
    Nela
    30. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Veľmi príjemná sexy voňa, ideálna na chladnejšie obdobie a kráasne hrejivá. V mojom prípadě to bola kúpa naslepo a neľutujem!
    Lila
    30. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Ano. Láska na první pohled i přivonění.....
    Kópia recenzie od Helena Č. z notino.cz
    27. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Láska na první přivonění. Tato intenzivní květinová vůně je must have na nadcházející podzimní období nebo speciální příležitosti.
    Kópia recenzie od Monika S. z notino.cz
    14. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. miluju tento parfém, jene vzhled - srdce přímo do ruky, ale i vůni, která se hodí na večer do baru nebo za zábavou:) doporučuji těm, kteří chtějí být výrazní!
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    10. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vůni jsem si koupila na doporučení kolegyně z práce a jsem nadšená. Nádherná květinová vůně, která vydrží. Přítel je taky spokojený a kamarádky mi ji v jednom kuse chválí. Prostě super. Už se těším, až vyzkouším další super varianty :)))
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    30. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?