Prejsť na hlavný obsah
Diet Esthetic Aloe Vera regeneračný gél na tvár a telo

Recenzie Diet Esthetic Aloe Vera

regeneračný gél na tvár a telo

Pokožka spálená od slnka, trpiaca alergiami či zasiahnutá nepríjemným akné si vyžaduje cielenú starostlivosť. Regeneračný gél na tvár a telo Diet Esthetic Aloe vera zvládne postihnuté miesta účinne zmäkčiť a upokojiť. Vďaka regeneračným a detoxikačným účinkom Aloe vera bude vaša pokožka navyše viditeľne zdravšia a krajšia.

Kúpiť

Pokožka spálená od slnka, trpiaca alergiami či zasiahnutá nepríjemným akné si vyžaduje cielenú starostlivosť. Regeneračný gél na tvár a telo Diet Esthetic Aloe vera zvládne postihnuté miesta účinne zmäkčiť a upokojiť. Vďaka regeneračným a detoxikačným účinkom Aloe vera bude vaša pokožka navyše viditeľne zdravšia a krajšia.

Kúpiť

Diet Esthetic Aloe Vera recenzia15

4.4
14
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nedoporucuji. Vsakne se, ale lepi po nem pokozka - extremne neprijemny. Prilis parfemovany a na obliceji mi neustale ucpaval pory, taky byl hodne neprijemny, protoze po tom lepi cely oblicej. Koupila jsem na zahojeni akne, ale ve vysledku se mi akne zhorsilo. Mozna v pohode pro normalni plet jako baze pod makeup, hezky se na to nalepi. Jinak spis misto toho doporucuji koupit Aloe od Skin79.
    Kópia recenzie od Darina z notino.cz
    31. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Gél je fajn, ale čo mi vadí je, že pokožka po nanesení ostáva dlho lepivá.
    Lucia
    9. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Gél krásne vonia, výborne sa nanáša, ale pokožka po ňom ostáva lepivá.
    Ivana
    26. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. vôňa nie je nepríjemná, ale mne prekáža, na môj vkus by mohla byť jemnejšia, gél je v poriadku-spokojnosť
    Zuzana V.
    15. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Uzasny gel. Taky vseliek na pokozku tela a plet. Niekedy si trolinku dam aj pod makeup. Plet je maximalne vyzivena a ziariva. Aplikacia na telo netreba vela, potom sa moze stat, ze robi plet lepkavu, staci male mnozstvo a vytvori liecivy filter. Pouzivam aj na noc na plet a rano je ako znovuzrodena. Striedam ho aj s arganovym olejom od Saloos. Od ,,drogeriovych,, kremov a roznych drahych znaciek som presla uz uplne na prirodnu kozmetiku a som maximalne spokojna. Gel mozete pouzit aj na male ranky na prste napr. Alebo upokoji pokozku po opalovani. Milujem aloe vera. Mala som mensie balenie a teraz som kupila velke a bolo za skvelu cenu, prakticka pumpa pre aplikaciu.
    Zuzana
    31. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Super
    Kópia recenzie od Luděk H. z notino.cz
    22. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Doma používáme všichni, osvědčil se nám
    Kópia recenzie od Karla z notino.cz
    8. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Úžasný gél, používaný celú dovolenku, prvýkrát som sa nezosupala po opaľovaní :) a pokožka je krásne hebká ❤️ priateľ je tiež nadšený ;) určite u tohto produktu zostaneme :)
    Monika
    28. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Moc fajn gel. Moje plet se zahojila a vypadá ted zdraveji a lépe.
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    29. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásně mi zahojilo akné. Doporucuju vsem s problematickou pokozkou.
    Kópia recenzie od Anička z notino.cz
    24. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Konečne niečo šikovné. Používam miesto krému, veľmi vhodné na mastnú pleť po vyčistení aj pod make up. Rýchla hojivosť drobných nedostatkov. Zabráni zapáleniu. Vynikajúci aj miesto krému na ruky.
    AN_JP_0x27ED8FB084B094830A7B883F3003EAF9
    16. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Som s nim velmi spokojna, objednala som ho uz velakrat, pouzivam nie len na tvar ale aj na telo, mam po nom taky trochu lepkavy pocit kt ale za chvilu zmizne. Perfektne hydratuje pokozku. Moje NR. 1 po opalovani
    Viky
    24. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Čekala jsem, že bude v produktu větší podíl aloe a méně parfémů a umělých látek. Zkrátka že bude víc přírodní. Ale jinak je fajn.
    Kópia recenzie od Tess z notino.cz
    3. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Maximálna spokojnosť, objednala som už niekoľkokrát a ešte objednám.
    Klaudia
    30. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Je super, odporúčam, stačí naniesť malé množstvo ktoré sa dobre rozotrie.
    LUSSI
    22. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?