Prejsť na hlavný obsah
Diet Esthetic SnakeActive denný a nočný protivráskový krém s hadím jedom

Recenzie Diet Esthetic SnakeActive

denný a nočný protivráskový krém s hadím jedom

Oddiaľte prvé známky starnutia pomocou hadieho jedu. Obsahuje ho denný a nočný protivráskový krém Diet Esthetic SnakeActive. Účinne redukuje vzhľad jemných vrások a výrazových liniek. Zároveň intenzívne hydratuje, vyživuje a regeneruje. Výsledkom je žiarivá a zjednotená pleť. 

Kúpiť

Oddiaľte prvé známky starnutia pomocou hadieho jedu. Obsahuje ho denný a nočný protivráskový krém Diet Esthetic SnakeActive. Účinne redukuje vzhľad jemných vrások a výrazových liniek. Zároveň intenzívne hydratuje, vyživuje a regeneruje. Výsledkom je žiarivá a zjednotená pleť. 

Kúpiť

Diet Esthetic SnakeActive recenzia20

4.4
36
4
2
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Kupuji opakovaně. Poprvé jsem byla velmi příjemně překvapená a dojem stále zůstává. Doporučuji
    Kópia recenzie od deny z notino.cz
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Dárek pro babičku, zatím nevím zpětnou vazbu, ale zajímal mě ten smrad, o kterém se tu píše, a tedy nerozumím tomu, krém vůbec nesmrdí, prostě normální kreém.
    Kópia recenzie od Tereza K. z notino.cz
    3. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Vyjádření o "horníkových ponožkách" je opravdu přehnané až směšné. Krém vykazuje pouze nepatrnou vůni, kterou bych rozhodně nenazýval smradem/zápachem. Vzhledem k jeho hutnější konzistenci a vyšší mastnotě bych doporučil spíš použití na noc. Vstřebává se lehce a rychle. Na obličeji vytváří mastný film, čož mně osobně nevadí.Výsledky i pro použití na mužskou pleť jsou vysoce uspokojivé.
    Kópia recenzie od Milan z notino.cz
    24. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nesmrdí ale na starší pleť bych brala trochu mokřejší. Je na mě suchý. Avšak jestli pomůže, to ještě uvidím.:)
    Kópia recenzie od Viktorie F. z notino.cz
    11. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Opravdu viditelné zlepšení. Aplikují si večer. Je dost hutný.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    8. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Opět se mi potvrdilo, že ne všechny negativní recenze jsou až tak na správném místě. Objednala jsem a,, krém má spíše nádech vůně jakoby krému bez aroma, žádný velký ani nepříjemný zápach,, opravdu spíše neutrální.. Ráno je pleť pokryta příjemným filmem na dotyk i na pohled.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    11. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Výborný krém, dobře se vstřebává.Nějakou dobu jsem ho nepoužívala. Znovu jsem se k němu vrátila. Mám zralou pleť - vrásky se mi opět zmenšily. Marně pátrám po snakeactive tělovém mléku, vypadá , že se už přestal vyrábět???
    Kópia recenzie od lili z notino.cz
    27. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Velmi neprijemna vona.Koli nej som krem prestala pouzivat:(
    Adriana
    24. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Pročítala jsem recenze před koupí a horníkovy nohy mě skutečně vyděsily. Nicméně ano, krém má skutečně specifický odér, ale neřekla bych, že smrdí, rozhodně to není něco, po čem budete vonět jako fialka, ale taky je to krém s hadím jedem a ne s květinovou vložkou že... Každopádně, používám na noc, na čistou, odlíčenou a opláchnutou pleť. Může se stát, že pokud používáte více přípravků a tento nanesete až po nich, krém vytvoří na pleti nepříjemné hrudky (i v malém množství). Nicméně vždy, když se ráno probudím, tak mám pleť hladkou, vypnutou, dokonce úspěšně redukuje akné a vypadám celkově "vyžehleně", což myslím je zvlášť po ránu příjemné překvápko. Za mě doporučuji a zůstávám fanouškem produktu. :)
    Kópia recenzie od Nix z notino.cz
    10. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Fantastická vôňa, úplne iná, než u bežných krémov. Príjemná konzistencia
    DM
    29. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Používám pouze na noc, na den je příliš hutný.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    12. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Smrdí, jak týden nemyté nohy horníka, ale rozhodně mi pleť nezhoršil,plet je hebká a jasná..
    Kópia recenzie od Verokosi z notino.cz
    21. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Krasne vonia,dobre sa vstrebáva.Zatial ok
    Lucia
    14. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. maximálna spokojnosť, mám citlivú pleť a hocičo neznesiem, tiež sa mi páči, že je pri kréme priložená špachtlička, takže nebabrem v kréme prstami :)
    AN_JP_0x8A366061B0B3A783BEE1D0F5FF974036
    16. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. používám ho krátce, ale zatím jsem s ním spokojená, mám rosaceu a dost rychle mi ustoupili akutní příznaky, teď se mi pupínky trochu vrací, tak uvidím, jak to bude dál, ale určitě si ho koupím znovu
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    4. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jsem spokojená doporučím!
    Kópia recenzie od AN_JP_0x8A366061B0B3A783BEE1D0F5FF974036 z notino.cz
    23. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nula bodov
    cathlyn
    27. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Bezva doporučuji koupím další ....je výborný ' na otekle opuchle oči po probdele noci ...drahé značkové krémy na něj nemají a to úz sem jich zkusila dost takže můžu posoudit .....
    Kópia recenzie od vuittonka z notino.cz
    26. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Na takú cenu úplne obyčajný krém, minimálne protivráskové účinky.
    Martina
    24. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. S krémem jsem spokojená, vrásky jsou opravdu o poznáním méně znatelné a to ho nepoužívám zase tak dlouho. Aplikuji pouze večer, přes den používám krém, který víc hydratuje, vzhledem k tomu, že mám velmi suchou pleť, tak hydratace u tohoto krému je pro mě nedostačující.......jinak ale hodnotím kladně.
    Kópia recenzie od Jiřina z notino.cz
    31. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?