Prejsť na hlavný obsah
Diet Esthetic Vit Vit krém s extraktom zo slimáka

Recenzie Diet Esthetic Vit Vit

krém s extraktom zo slimáka

Rozlúčte sa raz a navždy s nepríjemným pnutím pleti, jazvičkami a akné. Krém so slimačím extraktom Diet Esthetic Vit Vit uľaví suchej pleti a zacelí prasklinky spôsobené chladom, intenzívnym teplom alebo nedostatkom vlhkosti. A vaša pleť znovu zažiari zdravím a vitalitou.

Kúpiť

Rozlúčte sa raz a navždy s nepríjemným pnutím pleti, jazvičkami a akné. Krém so slimačím extraktom Diet Esthetic Vit Vit uľaví suchej pleti a zacelí prasklinky spôsobené chladom, intenzívnym teplom alebo nedostatkom vlhkosti. A vaša pleť znovu zažiari zdravím a vitalitou.

Kúpiť

Diet Esthetic Vit Vit recenzia20

4.2
15
1
1
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Na pleti som nemala žiadne akné dokým som nezačala používať tento nočný krém pre mastnú pleť, tento krém upcháva póry, je strašne ťažký a hutný na pleti. Neskutočne som sa z tohto krému vyhádzala, neodporúčam a to ja mám mastnú pleť ale bez akné! teraz mám také akné že ho budem liečiť 2 mesiace.
    Andrea
    30. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. používám dlouho a jsem spokojená
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    7. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Na mastnú,zmiešanú pleť výborný kremik🤗
    Jana
    10. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Krem jsem si zakoupila na zaklade recenzi. Zvlastni vysledky nepozoruji. Naopak mam pocit, ze predchozi krem od Havlikovy apoteky mi vyhovoval jednoznacne vice. Jeste mu dam sanci, je pravda, ze ho zase tak dlouho jeste nepouzivam..
    Kópia recenzie od Romy R. z notino.cz
    16. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Musím říct, že krém jsem zkusila objednat celkem naslepo a velmi příjemně mě překvapil. Mám problém s doléčováním dermatitidy, občas nějaké drobné nedokonalosti a jemné vrásky. Krém mi pomohl všechny tyhle nedostatky zkrotit a pleť hezky sjednotit. Je skvělý i pod make up.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    8. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Naprostý zázrak. Užívám cca dva týdny a výsledky jsou už vidět, problémová místa se daleko lépe hojí.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    12. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Používala jsem před téměř deseti lety a teď jsem si na tento zázrak v kelímku vzpomněla. Ani nevím proč jsem ho přestala používat. Je to poklad! Platí na akné, pigmentové skvrnky, nerovnosti a nyní poznávám, že i na jemné vrásky. Pleť je jemná, hydratovaná.
    Kópia recenzie od Izabel z notino.cz
    11. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Na jizvy a akné můžu jen doporučit.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA6880AA9157DE57B118A70DBB911C013 z notino.cz
    7. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Pravdupovediac, mna tento krem nejako neohuril aj napriek pozitivnym recenziam. Asi preto, ze niesom zvyknuta na parfumovane kremy s lahkou texturou. A ze lieci akne aj v dospelosti ako je spomenute nizsie, uz vobec nie :)
    AN_JP_0x7D99C22040977923D6724972F1B3353F
    5. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tento krem je skvely na problematicku, mastnu plet v dospelosti. Skusila som uz kadeco, ale tento je naozaj ucinny. Vrelo odporucam :)
    Zuzana
    19. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvely krem, odporucam vsetkym s problemovou pletou v dospelom veku - funguje ako bielitko na akne :))) akne rychlo zmizne
    Viky
    24. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Úplný zázrak! Mám mastnú pleť a plnú vyrážok ale tento krém je zázrak. Používam ho 2 týždne ale akné sa zmiernilo, pleť nie je mastná, ale zároveň je hydratovaná a začervenanie zmizlo úplne, tón pleti sa zjednotil. Odporúčam vrelo každému kto už skúsil všetko čo sa dalo (rovnako ako ja) a nič nezaberalo :)
    Tatiana
    13. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Dobry produkt
    Maria
    9. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vynikajúci krém, nemastí pokožku, ale zároveň ju hydratuje, je vynikajúci aj na mastnú pleť, nádherné vonia. Je to najlepší krém aký som mala. Po pár týždňoch vyzerá pokožka hladká a pružná.
    Mária
    5. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Lehký příjemný a snadno roztiratelny krem po jehož aplikaci je pleť jemna, hladka a vypnuta.
    Kópia recenzie od Táňa z notino.cz
    2. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Používám půl roku, ráno i večer a můžu doporučit. Akné se zmírnilo, pleť je hladší, působí zdravějším dojmem.
    Kópia recenzie od J z notino.cz
    28. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Úžasný,jemný krém,ktorý mi ako JEDINÝ pomohol v boji s akné,začervenaním a mastnou pleťou,ktoré ma začali trápiť v dospelom veku.Iný už ani nepoužívam a môžem len a len odporúčať!!!
    Andrea
    29. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krém mě hodně zklamal. Akné zůstalo naprosto beze změny. Nepozorovala jsem vůbec žádný pozitivní účinek na pleť. Za mě tedy NE !!!
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    28. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. příjemný, lehký, pro mastnou pleť super
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    30. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. příjemná vůně, lehký krásně se vsákne neleskne se po něm pleť, na tváři velmi příjemný, za mě doporučuji :-)
    Kópia recenzie od Olla z notino.cz
    8. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?