Prejsť na hlavný obsah
DIOR Dune toaletná voda pre ženy

Recenzie DIOR Dune

toaletná voda pre ženyKúpiť
Kúpiť

DIOR Dune recenzia20

4.6
77
7
5
4
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nádherná vůně,lehce kořeněná - paráda. Na toaletku má i dobrou výdrž.
    Kópia recenzie od Dana G. z notino.cz
    21. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Dokonalá.
    Kópia recenzie od Tatjana z notino.cz
    26. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. *možno neprivedie táto vôňa viac mužov do vášho života, ale rozhodne privedie viac života do vášho muža*, voľne parafrazovaná reklama na iný parfém... Dune mi priviedla do života muža, ktorý bol takmer posadnutý touto vôňou a čarovne na neho účinkovala ❤️ Pravda, nie je takých mužov asi veľa, práve naopak, ale tak keď sme sa stretli...Od tej doby si z času na čas dožičím pre mňa úžasný parfém, už len z nostalgie.
    Anna
    29. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Jeden z nejkrásnějších vůní, co znám :)
    Kópia recenzie od Daniel z notino.cz
    28. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Nádherná vůně
    Kópia recenzie od Libor B. z notino.cz
    3. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Krásná vůně, používám delší dobu
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    26. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásná vůně.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Suchá a už klasická vôňa, keďže sa toho roku dožíva tridsiatky. Za ten čas prešla reformuláciou, ale nie takou, ako väčšina dioroviek, o čosi citlivejšou. Vyniká v nej cheirant, to je kvetina typická pre južné krajiny, v súbehu s práve odhalenou marhuľovou kôstkou na santalovom vankúši. Naozaj evokuje piesok, presnejšie piesok chladnúci po rozhorúčení, slnko už zapadá. Poznáte to, ako keď na pláž prichádza večer. Krása, najviac samozrejme vyniká v teple, v zime santal v nej vyznieva hrubo.
    allure a.
    3. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásná, název sedí.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    13. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tuto vůni používám již přes třicet let a to nepotřebuje, myslím, žádný dodatek :) . Hezký den.
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    9. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Tento výše uedený výrobek Dior DUNE,který používám dlouhé roky, mě tentokrát nepřesvědčil intenzilou a výdrží vůně.Mrzí mě to.
    Kópia recenzie od Jana P. z notino.cz
    21. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vše jako mycí gel, napln do kabelky,deodorant......se dá koupit, bohužel velká většina jen v zahraničí. Kupuji to již 25 let .občas se sice něco objeví i v čechách, je to vyjimka
    Kópia recenzie od Milan z notino.cz
    10. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Dior Dune toaletná voda. Po prečítaní komentárov som odkladala test tejto vône. Neviem prečo. Nádherná vôňa. Ženám ktoré majú pocit, že je ťažká chcem poradiť, nestriekajte na seba pól fľašky. Dior nie je Avon. Ani mojej sestre nevadí táto vôňa a to jej z naozaj tažkých vôní ide uletieť hlava..... Nie je to žiadna prvoplánovka. Nie je to citrusový osviežovač. Nie je vyslovene ani korenistá, ani kvetinová. Je veľmi jemným spracovaním. Podľa mňa žiadny bolehlav. Táto vôňa je maximálne elegantná, netuctová, hrdá vôňa. Je veľmi prítulná. Po hodinke je už výraznejšie nasladlejšia ale stále si uchováva veľmi elegantný tón. Nie je to sladkosť medu, cukru alebo vanilky. Skôr sladkého dreva. Podľa mňa si preto udržuje veľmi šarmantno-elegantný tón. Dáma sa správa veľmi slušne, nevyrušuje. Nezvyknem kategorizovať vône jarná, letná, zimná. Každá z vôní sa chová inak na cudzej pokožke. Spravím vínimku, táto je pre mňa zimne prítulná. Ja v nej piesok, palmu, more a neviem čo ešte nevidím. Stála by som s ňou na Vianočné trhy na námestí nech ma drží v objatí nech mi je príjemne teplo, ako keby som bola doma pri krbe. A ako som o nej napísala, že je dáma, tak dáma by si ju mala aj zaobstarať. Nie je určená pre rozlietané vrabča podľa mňa je určená pre ženu čo sa vie správať a prijemne milo sa usmieva. Nie sa rehoce od ucha k uchu a lieta od jedného stromu k druhému stromu.
    M
    27. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Nieco mi na nej vadi....
    Maja
    15. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Dune si dåvam zriedka, nie je moja obľúúbená. Prekáža mi jej slanosť a suchosť. Nevonia ani môjmu okoliu.
    AN_JP_0x1C1D94022083BB09DA014C1369746F6C
    10. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Čekala jsem nějakou pecku a jediné, co cítím je trošku jemných kytiček a pak obyčejné mýdlo, dál se to nikam nerozvíjí na mé kůži :-( Tahle není pro mě...
    Kópia recenzie od AN_JP_0x93D66930C46A825AF8DA7D6B0279A568 z notino.cz
    12. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Som spokojna,pekna vona.
    Patka
    3. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Kupuji manželce více jak 20 let a stále je maximálně spokojena. Několikrát jsem ji koupil jinou i kvalitnější a dražší značku, ale skončili jako dárek u dcer, prostě nenahraditelná. I mě se líbí nejvíce.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF8D6175A4DD865C3FD5C2818156298A1 z notino.cz
    16. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. doverne poznam tuto vonu, vydrz je dokonala, vona vhodna na jesen/zimu..niekomu moze voniat a niekomu nie...tak ako mne nevonia napriklad Chance vona :)
    AN_JP_0x28E4844A92E6D3A339F60CBB3CEF4A7F
    25. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Dune používám už od té doby, co je na trhu.Jen mně mrzí, že chybí další produkty této vůně, parfém- nápln do krásného zlatého obalu do kabelky, parfémová voda - nápln do zlatého vysokého flakonku, tuhý deodorant.Je to velká škoda.Pokud by někdo věděl, zda se dají tyto produkty koupit, dejte mi prosím vědět.Kveta
    Kópia recenzie od AN_JP_0x5D09D871A538D6D49A415A473163092F z notino.cz
    3. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?