Prejsť na hlavný obsah
DIOR Eau Sauvage Parfum parfém pre mužov

Recenzie DIOR Eau Sauvage Parfum

parfém pre mužovKúpiť
Kúpiť

DIOR Eau Sauvage Parfum recenzia18

4.4
12
4
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Výborný parfém, super výdrž aj intenzita
    Peter
    22. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. The BEST !
    IZOM
    7. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Vůně vhodná pro muže nad 40 let. Kouřová a zároveň citrusová. Parfém mi připomíná kolínské z klasických barber shopů. Výdrž bez problémů 10h +
    Kópia recenzie od Dominik B. z notino.cz
    30. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Veľmi nadčasová vôňa. Vysoká kvalita.
    Alchymista
    9. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Čisté fiasko, odporúčam nekupovať vonia to ako dedkova kolínska z spred 50 rokov. Nijaká svieža ani iná vôňa ako je popise. Hnus.
    John
    19. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Popis front je tento parfem len tak ďalej toto je kvalita za ktorú sa plati
    Džuso
    27. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vůně pro vyzrálejší muže, připomíná trochu kolínské od barbera (něco mi ve vůni evokuje klasickou vodu po holení), což mi vyhovuje. Výdrž diorská.
    Kópia recenzie od Karel S. z notino.cz
    16. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. "Sauvage"v prekl.Divoch..v obnosenom tričku,vyblednutých džínsoch,so strniskom a strapatým účesom, ktorého kozmetika obsahuje len tri nevyhnutné veci:mydlo, šampón a EAU SAUVAGE PARFUM;)
    Sauvage
    27. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. prostě dokonalá!
    Kópia recenzie od AN_JP_0xE363235304DE7916C22DAAB0192C8E0A z notino.cz
    11. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výdrž i vůně je výborná,proště Dior je Dior.
    Kópia recenzie od Miloš z notino.cz
    14. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Všetci sa pýtajú čo je to za vôňu? Super dlhá výdrž, proste DIOR
    AN_JP_0x1EE0C2C0F70618567F96641D6D80B483
    21. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Jedna z mých TOP vůní. Luxus za kterým se otočí každý.
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    19. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Pekná výrazná vôňa, akurát som si pomýlil. Chcel som Sauvage 2015. Nevadí, miniem aj tu.
    AN_JP_0x1EE0C2C0F70618567F96641D6D80B483
    1. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Splněné očekávání. Spokojenost "na celé čáře"
    Kópia recenzie od Karel z notino.cz
    26. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Dokonale sladěná vůně. Dlouho vydrží na kůži i na oblečení. Je elegantní, pěkně postavená. Vhodná pro muže nad 30 let. Není večerní, ale ani casual, něco mezi.. podzim/ zima/ jaro. ..Podvečer, když je taková TA nálada.
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    18. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tohle je styl. Čekal jsem něco podobného jako má Dior ostatní vůně (Dior homme, absloute atd.), ale podobá se Gucci Envy. Je to kouřová, trochu nasládlá a chlapská vůně. Nevím jak ji přesně popsat, je to vrchol pro mně. Nejlepší vůně spolu s Gucci Envy a Gucci pour homme 1. Je to parfumerské dílo.Je to nádhera!!!!
    Kópia recenzie od Jacques z notino.cz
    13. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Pravá elegance od CD!
    Kópia recenzie od Ctirad J. z notino.cz
    30. januára 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. OK
    Kópia recenzie od zastera z notino.cz
    5. marca 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?