Prejsť na hlavný obsah
DIOR J'adore parfumovaná voda pre ženy

Recenzie DIOR J'adore

parfumovaná voda pre ženy

Táto parfumovaná voda je veľkolepou kvetinovou vôňou domu Dior. Je to veľkorysá a vyvážená kytica, ktorej bohatosť je zdrojom inšpirácie. Oslavuje ylang-ylang  z Komorských ostrovov, damašskú ružu a jazmín arabský - J'adore Eau de Parfum v sebe spojuje najušľachtilejšie kvety. Ladné a zmyselné krivky flakónu v podobe amfory robia z tejto vône legendárny parfum.  Rafinovaný a zmyselný parfum, ktorý sa stal legendou.

Kúpiť

Táto parfumovaná voda je veľkolepou kvetinovou vôňou domu Dior. Je to veľkorysá a vyvážená kytica, ktorej bohatosť je zdrojom inšpirácie. Oslavuje ylang-ylang  z Komorských ostrovov, damašskú ružu a jazmín arabský - J'adore Eau de Parfum v sebe spojuje najušľachtilejšie kvety. Ladné a zmyselné krivky flakónu v podobe amfory robia z tejto vône legendárny parfum.  Rafinovaný a zmyselný parfum, ktorý sa stal legendou.

Kúpiť

DIOR J'adore recenzia20

4.5
357
44
27
7
24
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Môj oficiálny "parfém do divadla" , silná a ženská vôňa. Zároveň ale svojim spôsobom aj jemná. Cítim sa veľmi príjemne keď ju nosím :) veľká spokojnosť
    Tereza
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Za mě jedna z nejkrásnějších vůní. Originál mám ve velké variantě, ale ještě kombinuji s levnou kabelkovou verzí od Aristey (třeba na sport)
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Ja tento parfem nepovazujem za vyrazne kvetinovy,za mna je vhodny na zimu nie na leto,nie je sviezy a lahky ale naopak je vyraznejsi ale tak prijemne vyrazny,ziadny bolehlav. Vona je to specificka. Ja ho pouzivam len v zime.
    Katarína P.
    3. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nádhera..miluji tu vůní.
    Kópia recenzie od ANDREA z notino.cz
    8. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. velke sklamanie.Od Diora som mala naozaj velke ocakavanie a isla som na istotu, ze to musi byt topka. Nebola. Vona nicim vynimocna, za chvilu som ju ani necitila ani na zapasti kde som si ju najskor striekla takze vydrz takmer ziadna. Uz neobjednam.
    Katarína
    19. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Mam 100 ml a nesedi mi, len nie odtialto,ale z fann, ak mate zaujem 0948558485 mam viac joy intense, addict toaletnu vodu vsetko 100ml
    Andrea S.
    27. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásná, čistá vůně. Ale ta výdrž je pro mě velké zklamání! Nedrží ani na oblečení.
    Kópia recenzie od Ivana S. z notino.cz
    22. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. jedná se o nádhernou vůni, mám několikátý flakón, bohužel ta odsud musí být fejk, dostala jsem ji darem, ale nikdy jsem nezažila aby se flakon tak strašně ničil a při aplikaci vůbec nezažívám ten klasický opojný pocit, ale především alkoholový pach
    Kópia recenzie od Denisa Č. z notino.cz
    18. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásně voní, ale moc dlouho nevydrží :)
    Kópia recenzie od Lucie H. z notino.cz
    29. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Dior Jadore je moje oblíbená vůně. Kupuju ji už deset let pořád dokola a moje okolí mi ji vždycky chválí.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    26. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. J´adore je evergreen co se dámských parfémů týká. Vůně, která se neomrzí. Elegantní, smyslná, luxusní. Jinými slovy, naprostá topka :)
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    24. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Tento parfém zbožňuji. Patří k mým nejoblíbenějším. Krásná smyslná vůně, která vydrží téměř celý den.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    23. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Osvědčená klasika. Krásná, ženská vůně!
    Kópia recenzie od Nikola V. z notino.cz
    20. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Príjemná kvetinová vôňa, super na letné dni
    Katka
    20. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Úžasná vůně, která snad nikdy nevyjde z módy. Využívám spíš na speciální příležitosti, než na denní nošení.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    20. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Tato nádherná vůně je mou stálicí již řadu let a nedám na ni dopustit. Nechávám si ji na výjimečné příležitosti :)
    Kópia recenzie od Kamila R. z notino.cz
    19. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Vynikajúca ovocná vôňa. Používam ju každý deň a som s ňou veľmi spokojná :)
    Bianka
    11. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Vôňa je ideálna na leto, je jemná a príjemná. Veľmi ma zaujal aj flakón, ktorý vyzerá elegantne.
    Dominika
    28. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. nadherna kvetinova vona uplne kuzelna ako prechadzka v zahrade plna kvetov, vlastnit tento parfem je vyhra, vydrz celodena, krajsi parfem pre prave damy nepoznam dokonca prekonava coco chanel :) u mna je na druhom miesta pretoze Dior je topka
    Lucka.G
    19. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krásný parfém, je to ztělesnění luxusu. Mám moc ráda i vzhled flakonu, který je nezaměnitelný.
    Kópia recenzie od Olga z notino.cz
    19. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček